Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tevez már nem annyira szabadtudomka958 írta:tevez egyelőre szabad...
messivel ismerik egymást,erőszakos,gólérzékeny,jobban fejel mint eto'o...
Nekik meg is kellett erősíteni a keretüket!A mien viszont alapból iszonyat erős!csyrybyry írta: Kaka, CR, Albiol és Benzema! Ezek bármennyire is nem csípem őket, komoly igazolások a Madridnak!![]()
Én nem arról írtam, hogy nálunk ezek szóbakerültek, vagy sem, hanem
azt fejtegettem, hogy mi nem csináltunk semmi érdemlegest, míg a Real
piszkosul megerősítette a keretét!
Jobban járnánk ha megadnánk az 50-etFernando írta:Nem kell mindent elhinnipiton írta:Azt írták a katalán lapok h legkésőbb mára, pont kerülhet a Filipe ügy végére.
Ehez képest sehol semmi...
Egyébként új hír Villáról, hogy Joan Laporta szóvá tette, hogy vannak más jelöltek is a tarsolyba. Szóval nem fogunk 50-et adni Villáért.
miihii írta:csyrybyry írta:
Ezt az "egerészést", amit átigazolások címszó alatt művelünk, már jutalmazni kéne!![]()
Egész egyszerűen felülmúlunk minden korábbi "tökölődést"!
Értem én, hogy alaposan meg kell fontolni a dolgokat, na de ennyire?
Szinte valamennyi értékes játékos elkelt (és sajnos majdnem mind az ellenhez került), de mi még mindig Eto'o-val kínlódunk. Addig húzta az
időt, és bújkált a vezetők elöl, míg a City után, a MU. sem kér belőle!
Nem kell mindent elhinnipiton írta:Azt írták a katalán lapok h legkésőbb mára, pont kerülhet a Filipe ügy végére.
még csak 9 van.piton írta:Azt írták a katalán lapok h legkésőbb mára, pont kerülhet a Filipe ügy végére.
K9? Jerry Lee?Chino írta:Az utánpótlással pedig nincs is baj (K9, Bojan)
azt, hogy nem kell minden létező csatár nevét beírogatni.manuel írta:Cassanóhoz vagy Vucinichez mit szólnátok????![]()
![]()
Értelmezd amit írtam elöször is.Azt mondtam hogy attól még hogy beleillik a játékunkba nem feltétlenül adnék ki érte 50milliót.Ha visszanézel láthatod egy hozzászólásomba hogy azt írtam hogy már én se tudom mi lenne a megfelelő döntés.Rábízom a vezetőkre megoldják.7_Barna_7 írta: Mért te milyen csatárt vennél olyat aki nem illik bele a játékunkba????Mondjuk Villa megér 50 millát ahogy Ibra(bár én angyon utálom) vayg Rooney....Had ne folytassam.Villa a legjobb megoldás jelenleg...
Tavaly mi is volt körülötte?Chino írta: Ez a herce-hurca őt is megviselte, közel sem biztos, hogy úgy tudna teljesítenimint korábban.
Ez idáig mind szép és jó, de mi van akkor ha mégsem hosszabbít? Ez a herce-hurca őt is megviselte, közel sem biztos, hogy úgy tudna teljesítenimint korábban. Sztem nem lenne az igazi, akkor pedig nagy gáz van. Azonkívül vihetnék ingyen. Mondjuk még mindig jobb megoldás mint Forlán.fcbarca0827 írta: Marad Eto'oAminek én kifejezetten örülök!
Nem, nem lenne érdemes... Nyilván azért igazol össze-vissza a Premier League-ben, mert sok gólt lő... Tottenham - Portsmouth - Tottenham... Nem, nem kell, de szerintem ilyen neveket nem is kell felhozni...manuel írta:Ehez az angol Defoe gyerekhez mit szóltok????szerintetek érdemes volna őt leigazolni hogyha a Villa ügy csődött mond???