Sanama írta:Nem tudom,te tuti többet olvastad a spanyol lapokat.
Én egy valamire tudok tippelni Titinho, mégpedig,hogy azon a bizonyos Moratti-Laporta vacsorán nem csatárkérdésről volt szó.

Így van...ha tehetem legalább napi 2x átolvasom a spanyol lapokat, de az utóbbi hetekben semmi hír nem volt róla. Az a bizonyos Laporta-Moratti találkozó már legalább egy hónapja volt, ha nem több. Először én is erre gondoltam, de akkor miért futottunk 1 hónapig Filipéért, amikor a feléért sikerült elhozni Maxwellt? Ebben nem találok reációt, szerintem arról lehet szó, hogy már sejtették, hogy nem lesz a Filipe ügyből semmi és ahogy a főoldalon a cikkből is kiderül az utóbbi két napban lezárultak a tárgyalások. De milyen titokban te jó ég?

2 brazil igazolás, szinte két nap alatt. Egy pénteki napon felmerült Keirrison neve, szombaton leigazoltuk. Egy keddi napon felmerült Maxwell neve, szerdán leigazoltuk. Így kell tárgyalni, a jó életbe!
Ha a héten Villa is meglesz akkor nagyon jók vagyunk! Még utána majd egy kp és kész is a csapat.
Egyébként a Sky Sport Italia információi szerint
3,7 millió eurót fog keresni évente.
SZERK:
noname írta:Sztem a megegyezés már akkor megszületett, azzal a kitétellel h csak akkor lép érvénybe, ha Filipét nem sikerül leigazolni.
Mondjuk ez tényleg nem hülyeség...sőőt.

Talán ez lesz a megoldás is. Na majd Laporta talán egyszer elárulja.