UEFA CL 2004-05
- Henke
- Barça B
- Kapcsolat:
akinek megvan msn cimem plz: elmundobarca@freemail.hu

Força Barça!
Anti Mandrill!
Hajrá Sopron & Újpest!
101% Anti Ferencváros & Gyor!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Akinek nem tetszik ne játszon vele, ezt a topicot azért nyitottam hogy aki szereti az írjon bele!!!
Váci Reménység SE
Szerintem ha nem a gép ellen játszanál sokkal érdekesebb lenne!
Az tuti hogy rájönnél hogy a fifa nem egy hetes játék! De a uefa az tényleg semmi! Csupán az ünneplés na meg az edző jelenléte benne az újítás, amit fel lehet hozni jó pontnak! De ez kevés! Na meg a szélesvászon!

- balboa7
- Entrenador del Barça
Nekem mind2 játék megvan...sztem mindegyik 1 hetes játék - 1 hétig jáccik vele az ember azt felrakja a polcra a cédéket porosodni...porfogóknak tökéletes

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

A játékosok szája mindig nyitva van

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Itt is lehet csavarni!!! Szögletnél is ha valaki nem tudnáMorminho írta:Ha már a szabadrúgásoknél tartunk, a Fifában sokkal jobb a szabadrúgásItt csak az irányt helyet kell megkeresni, és nyomni egy D-t. A Fifa jobb sztem
De félre ne értsétek és szívből Fifás vagyok de most már Uefás is!
Váci Reménység SE
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem próbáld ki és kicsit megváltozik a véleményed, akkor mondok még mást is nem a frafikával kapcsolatosan lehet benne edzőt csinálni, és épp most játszottam a BL döntőt megnyertema Reallal szemben és:Enrique írta:Az, hogy hogy áll hozzá a labdához a gyerek, annak nem sok köze van a grafikához...![]()
Sorry a nagyságért de ha lekicsinyítem [auto_cenzúra] a minősége
Váci Reménység SE
Ha már a szabadrúgásoknél tartunk, a Fifában sokkal jobb a szabadrúgás
Itt csak az irányt helyet kell megkeresni, és nyomni egy D-t. A Fifa jobb sztem

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem pedig jó játék! Az irányítás nem is nehéz ugyanolyan mint a FIFA-nak de jó játék a fifa is de ennek a grafikája jobb sokkal aki ezt mondja hogy nem jobb az még nem látta. pl.: szabadrúgásokhoz nem úgy áll hozzá a játékos
Váci Reménység SE
Sem ez, sem más focis játék nincs a Fifa kozelében 

Én láttam pár képet (asszem a ITT) a fifa06-ról
A grafikán nem sokat fognak javítani valószínű, pedig az az egyetlen baja a fifának. Meg a bíró 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Te most viccelsz, nem Barcelonafan?
A Fifa 6x körbeveri ezt a szuttyadék játékot...
Letöltöttem, de 2 perc játék után jött is az uninstall, mert 1általán nem élvezhető, irányít6atlan, a grafikája sem jobb, meg a Fifa sokkal összetettebb, sőt, szerintem játszhatóbb is minden téren.
Egy szó mint száz, a Fifa sokka-de-sokkall jobb.
A Fifa 6x körbeveri ezt a szuttyadék játékot...

Letöltöttem, de 2 perc játék után jött is az uninstall, mert 1általán nem élvezhető, irányít6atlan, a grafikája sem jobb, meg a Fifa sokkal összetettebb, sőt, szerintem játszhatóbb is minden téren.
Egy szó mint száz, a Fifa sokka-de-sokkall jobb.

Én csak a demójával jáccottam, és a demóban siralmas az irányításBarcelonafan írta:Gondoltam nyitok egy ilyen topicot, hátha meg van már valakinek, ajánlom mert sokkal jobb mint a fifa, igaz nincsenek benne másofosztályú csapatok de minden más megvan és szebb a grafikája és élvezhetőbb is.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Gondoltam nyitok egy ilyen topicot, hátha meg van már valakinek, ajánlom mert sokkal jobb mint a fifa, igaz nincsenek benne másofosztályú csapatok de minden más megvan és szebb a grafikája és élvezhetőbb is.
Váci Reménység SE