2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
42Miliót utasított vissza a Valencia,igen.Barcagirl24 írta:Ha jól értettem a Valencia megint elutasítotott minket![]()
![]()
Ha jól értettem a Valencia megint elutasítotott minket
Igen ezt sok mindenkitől hallom hogy "szeretném ha Eto'o maradna".Sanama írta: Viszont még most is azt mondom,hogy Eto'o-t szeretném,ha maradna.
Anyagilag is a legolcsóbb lenne,és ugyan addig lenne használható,ameddig Villa és Ibra... Ez azt jelenti,hogy 3-4év.
Sanama írta:Hát vicces lenne,ha 2nap alatt 2játékost vennénk az Interből,az biztos.![]()
Viszont,ha már Eto'o távozik,akkor én jobban örülnék Ibrahimovicnak. Emberileg semmivel sem rosszabb,mint Villa(a pályán mutatott "játékra" értem). Szóval szinész mindkettő...
De szerintem Ibrahimovic jobb,és sokkal több variációt lehetne meghúzni ha ő volna elől. Rá pedig nem mondhatjuk,hogy nem mer lőni távolról.
Ez a személyes véleményem,ha már Villa-Ibra,akkor a svédet szeretném jobban...Az Inter kerete erős,de a játékosok csalódottak a BL miatt.Az Internek ott nem megy.BEZZEG NEKÜNK!!!!!![]()
Viszont még most is azt mondom,hogy Eto'o-t szeretném,ha maradna.
Anyagilag is a legolcsóbb lenne,és ugyan addig lenne használható,ameddig Villa és Ibra... Ez azt jelenti,hogy 3-4év.
egyedül kevés lenneelbandi írta:Busquets?BarcaZsola írta:viszont védekező középpályást az a bizonyos hónap(ok) miatt amikor Toure és Keita nem lesznek kéne venni de nem egy "világsztárt"
Igazad van!Sőt 20 gólnál keveseebet se rúgott 1 szezonban se!De itt arról van szó,hogy Ő is el akar menni,ha nem most jövőre ingyen.Ha elmegy akkor kell helyette egy klasszis csatár.bingyo írta:annyi szarsagot irtok itt ossze vissza eto ket bl-t nyert a [auto_cenzúra] eletbe hat ezt ha elengeditek a szemetek elott akkor shrekkkfej szurkolok vagytok mind ket bl dontot o dontotte el baasssza meg
Busquets?BarcaZsola írta:viszont védekező középpályást az a bizonyos hónap(ok) miatt amikor Toure és Keita nem lesznek kéne venni de nem egy "világsztárt"
Hát azért volt ott egy bizonyos Dani Alves is...Clark71 írta:Szeva!
Aki látta A BARCA 2008-2009 szezonjának az összes meccsét azt tudja valójában hogy Eto'o mit tett a csapatért!
A csapat legfontosabb tagjai továbbra is:Valdes,Puyol,Piqué,Xavi,Iniesta,Touré,Messi!!!
lehet egy kérdésem, ha Villaért nem fizetünk ki 50 milliót, akkor szerinted majd Ibrahimovicért meg kifizetünk lényegesen többet...Danka00792 írta: Hát figyelj, én ugy vagyok vele, hogyha mindenképpen elmegy Eto'o, és semmiféleképpen nem adunk ki 50 milliót Villáért, ahogy azt Laporta is mondta, akkor inkább Ibra jöjjön, mint a másik jelölt, Forlan...