Barca Igazolások 2009-2010
- albicelesteX
- A Vadász
Üdv!Txiki nyilatkozatát olvasva most pangatják egy kicsit az igazolásokat!De még nem zárja ki,hogy vásároljanak!És középsővédőt említett!nem tudom,hogy az mennyire létszükség!Szerintem a középpályára kicsit jobban ráférne az erősítés!De Ők tudják!

Legjobb tudomásom szerint ő eligazolt a Recre-be. Puyí megoldja majd, vele idén sem volt baj...és Puyol hiányában sem lesz lyuk a védelem közepén.RiCsY1080 írta:sztem még kéne venni egy jobbszélsőt vagy a B-ből felhozni Corcólest szerintetek??
Hajrá FC BARCELONA!!!

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
sztem még kéne venni egy jobbszélsőt vagy a B-ből felhozni Corcólest szerintetek??
-
- Barça B
ajánlom neked hogy olvass bele a Joan Laporta topicba (http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=167), ott olvasd el néhány szép hosszú hsz-t, és utána átgondolhatod a dolgot, lehet h rájössz majd h nem stimmel 1-2 dolog...DaveN írta:barcafan0911 írta:Az lenne a legjobb ha Eto't eladnánk az Internek 20 millióért és Villáért meg kifizetnénk az 50-et. Ez szerintem megvalósítható, csak az a baj hogy Laporta itt már nem gondolkozik józan fejjel, nem a klub érdekeit nézi elsősorban, hanem másokkal foglalkozik. Amúgy meg legalább még 3 játékos kell a csapatba (2 kp és egy szélső támadó), már előre félek hogy Laporta kiket hoz majd ide.
ez tényleg nem off akar lenni

Laporta helyében, józan fejjel gondolkodva TE mit csinálnál?
mert én személy szerint már a tudattól megőrülök hogy Ibra lehet h a Barcába igazol, mert nagyon nem csípem, de sajnos nem nagyon van más megoldás ebben a helyzetben... Samu csak az Internek kell, de csak ha Ibra el megy...
[egyébként meg nagyon örülnék, ha kapnék vmi magyarázatot arra, hogy miért van szükség 2 kp-ra és 1 támadóra ?! tényleg érdekel h miért
Szóval azér kell 2 középpályás, mer valszeg Guddy és Hleb elmennek! Marad Yaya,Xavi,Iniesta,Busquets,Keita ennyi!
5 játékosunk lesz a 3 pozicióra, ha nem igazolunk senkit! Nem beszélve még afrika kupáról, akkor maradnak 3-an! Ezért kell szvsz minimum 1 középpályás, aki ha lehet támadó szellemű llegyen, mer Busquets és Keita sem irányító típusú!
1 támadó alatt sztem a bal szélsőt értették! Az meg sztem egyértelmű
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ezt mintha én írtam volna. Minden szóval egyetértek. Hasonlóan gondoltam. Ha nem marad Samu, jöjjön Villa-mert kell egy csatár. Erre megint képbe ugrik ez az alak, aki aztán tényleg nem illik semmilyen szempontból a képbe.Marcelinho írta:Hetekkel ezelött megnyugodtam, amikor ez a majom Ibra lekerült az átigazolási listáról. Úgy voltam vele, sajnálnám Eto'ot, de ha valaki jön akkor az Villa legyen. Erre jön ez a nagyképű önző népmuvészeti cserépedény... Sírva fakadok komolyan... Ez a Barca azért (volt...???) ilyen csodálatos mert a játékosok egytől egyig csupaszív srácok, emberileg is teljesen normálisak...
Ibra ne gyere...![]()
Remélem ez a tranzakció nem valósul meg soha.
manuelnek: Az az "ürge"Luis Suarez-ha rá céloztál-nem "valami szaktanácsadó", hanem a Barca, és az Inter egykori legendája. ( Kubala, Kocsis, Evaristo, Suarez, Czibor...)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.07.17. 20:04:19-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador del Barça
ajánlom neked hogy olvass bele a Joan Laporta topicba (http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=167), ott olvasd el néhány szép hosszú hsz-t, és utána átgondolhatod a dolgot, lehet h rájössz majd h nem stimmel 1-2 dolog...barcafan0911 írta:Az lenne a legjobb ha Eto't eladnánk az Internek 20 millióért és Villáért meg kifizetnénk az 50-et. Ez szerintem megvalósítható, csak az a baj hogy Laporta itt már nem gondolkozik józan fejjel, nem a klub érdekeit nézi elsősorban, hanem másokkal foglalkozik. Amúgy meg legalább még 3 játékos kell a csapatba (2 kp és egy szélső támadó), már előre félek hogy Laporta kiket hoz majd ide.
ez tényleg nem off akar lenni

Laporta helyében, józan fejjel gondolkodva TE mit csinálnál?
mert én személy szerint már a tudattól megőrülök hogy Ibra lehet h a Barcába igazol, mert nagyon nem csípem, de sajnos nem nagyon van más megoldás ebben a helyzetben... Samu csak az Internek kell, de csak ha Ibra el megy...
egyébként meg nagyon örülnék, ha kapnék vmi magyarázatot arra, hogy miért van szükség 2 kp-ra és 1 támadóra ?! tényleg érdekel h miért
www.joszaki.hu
"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)
"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)
-
- Barça B
NEM TUTI FIX!!! Azt írják mindenhol, h jó irányban mennek a dolgok, meg h már csak a 3 játékoson múlik minden!
Azt is megjegyezte Txiki h nem zár ki semmilyen lehetőséget, még Villa is "versenyben van"!
Zlatan ügynöke is elmondta h csak akkor "tuti fix" ha Zlatan aláirását látja a szerződésen, de ez még nem történt meg !
1 biztos : Txikiék mindenképpen el akarják adni Eto'o-t. ha törik ha szakad!
Azt is megjegyezte Txiki h nem zár ki semmilyen lehetőséget, még Villa is "versenyben van"!
Zlatan ügynöke is elmondta h csak akkor "tuti fix" ha Zlatan aláirását látja a szerződésen, de ez még nem történt meg !
1 biztos : Txikiék mindenképpen el akarják adni Eto'o-t. ha törik ha szakad!
Szerintem igen.Mert állitólag ez az ürge az Inter egyik tanácsadója.Ja és a Sport.esen is már fent van.bojankrkic27 írta:és ez szerinted tutifix??manuel írta:http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... s-complete
Ezt figyeljétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
az Internek miért kéne Eto'o csak úgy? így is van elég támadó, nekik csak akkor kell, ha jön Ibra... amúgy a vezetőség szerintem jobban tudja mi a jó a csapatnak mint tebarcafan0911 írta:Az lenne a legjobb ha Eto't eladnánk az Internek 20 millióért és Villáért meg kifizetnénk az 50-et. Ez szerintem megvalósítható, csak az a baj hogy Laporta itt már nem gondolkozik józan fejjel, nem a klub érdekeit nézi elsősorban, hanem másokkal foglalkozik. Amúgy meg legalább még 3 játékos kell a csapatba (2 kp és egy szélső támadó), már előre félek hogy Laporta kiket hoz majd ide.

Ibra, gyere, a Sport.es-en azt írták, hogy Txiki szerint Ibra mindig is első számú jelölt volt(lehet, hogy rossz a fordító, nem spanyolul olvastam...)

-
- Jugador del Barça
1 : nem értem miért kritizálod laportátt tudtommal eddig még nem lehetet rá panasz sőt...barcafan0911 írta:Az lenne a legjobb ha Eto't eladnánk az Internek 20 millióért és Villáért meg kifizetnénk az 50-et. Ez szerintem megvalósítható, csak az a baj hogy Laporta itt már nem gondolkozik józan fejjel, nem a klub érdekeit nézi elsősorban, hanem másokkal foglalkozik. Amúgy meg legalább még 3 játékos kell a csapatba (2 kp és egy szélső támadó), már előre félek hogy Laporta kiket hoz majd ide.
2: Ha az inter nem adja el ibrat akk minek nekikk eto'o ?? ibra millito balotelli quaresma mancini stb (fiatalok meg még lehet kihagytam valakit)
-
- Jugador d'estrella
és ez szerinted tutifix??manuel írta:http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... s-complete
Ezt figyeljétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
- Capon
- Llegenda del Barça
agymenésed van. Hülyeségeket beszélsz.barcafan0911 írta:Az lenne a legjobb ha Eto't eladnánk az Internek 20 millióért és Villáért meg kifizetnénk az 50-et. Ez szerintem megvalósítható, csak az a baj hogy Laporta itt már nem gondolkozik józan fejjel, nem a klub érdekeit nézi elsősorban, hanem másokkal foglalkozik. Amúgy meg legalább még 3 játékos kell a csapatba (2 kp és egy szélső támadó), már előre félek hogy Laporta kiket hoz majd ide.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2009.07.17. 19:38:20-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador d'estrella
jó terv... csak kár hogy most igazolta le inter pl Militót... alapból van pár csatár... szóval Eto'o + Ibra sok lenne oda is.. szeritem legalábbisbarcafan0911 írta:Az lenne a legjobb ha Eto't eladnánk az Internek 20 millióért és Villáért meg kifizetnénk az 50-et. Ez szerintem megvalósítható, csak az a baj hogy Laporta itt már nem gondolkozik józan fejjel, nem a klub érdekeit nézi elsősorban, hanem másokkal foglalkozik. Amúgy meg legalább még 3 játékos kell a csapatba (2 kp és egy szélső támadó), már előre félek hogy Laporta kiket hoz majd ide.
ne tudjál már mindent jobban... jövőre amikor Ibra gólkirály lessz akkor majd talán visszaveszel az arcodbol kezdessz nagyon idegesítő lenni (bocsi az off-ért)barcafan0911 írta:Az lenne a legjobb ha Eto't eladnánk az Internek 20 millióért és Villáért meg kifizetnénk az 50-et. Ez szerintem megvalósítható, csak az a baj hogy Laporta itt már nem gondolkozik józan fejjel, nem a klub érdekeit nézi elsősorban, hanem másokkal foglalkozik. Amúgy meg legalább még 3 játékos kell a csapatba (2 kp és egy szélső támadó), már előre félek hogy Laporta kiket hoz majd ide.

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Az lenne a legjobb ha Eto't eladnánk az Internek 20 millióért és Villáért meg kifizetnénk az 50-et. Ez szerintem megvalósítható, csak az a baj hogy Laporta itt már nem gondolkozik józan fejjel, nem a klub érdekeit nézi elsősorban, hanem másokkal foglalkozik. Amúgy meg legalább még 3 játékos kell a csapatba (2 kp és egy szélső támadó), már előre félek hogy Laporta kiket hoz majd ide. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Chino
- Llegenda del Barça
Ibrával nem hinném, hogy rosszul járnánk. Lehet, hogy Villa játéka jobban beleillik a Barca focijába, de a svéd van olyan profi játékos, hogy megtanuljon alkalmazkodni és még egy kis pluszt vigyen a játékba. Azt hiszem vele több kombinációs lehetőségünk is lenne.
Ami miatt leginkább nyugodt vagyok az az, hogy Pep első számú kiszemeltje volt úgyhogy biztos nem hasraütésszerűen választotta. Szerintem az a bizonyos "B"-terv Villa volt.
Ami miatt leginkább nyugodt vagyok az az, hogy Pep első számú kiszemeltje volt úgyhogy biztos nem hasraütésszerűen választotta. Szerintem az a bizonyos "B"-terv Villa volt.
Forca Barca!!!!
Igy van. Akiket nem győznek meg az Ibra mellett szóló érvek, azok legalább ezen gondolkozzanak el.amúgy nem véletlenül kell Ibra Pepnek
-
- Jugador d'estrella
wáááá.... ugye ezt nem irtad komolyan?!?!(tele a tököd vele?!) ez a barca játéka.. az alap... én ezért is imádom a csapatot mert ennyire csoda amit müvelnek a pályán... mindenesetre valóban néha az átlövés kell.... és reméljük ha jön ibra meg is oldja ezeket... de azt ajánlom hogy így maradjon minden mert ezért hever előttünk európa.... (ilyen könnyedséggel a végsőkig kijátszva általában sokgólos sikereket aratva tripláztunk...) végülis pepet ismerve nem kell aggódnom... de ne legyen tele a töködMihu írta:
Csak tudod nekem már annyira tele van a tököm ezekkel a kijátszuk 99%-os ziccerig, amikor az az 1% is az hogy a gólvonal előtt 10 centivel luftot rúgunk.....A Chelsea ellen is kb kétszer téptem ki a hajamat, mert egyszerűen nem rúgtunk kapura.

én már nagyon várom hogy hivatalos legyen ibra-érkezése.... akik meg itt majmolják nem tudom elképezlni hogy miért????? azért mert nagyképü...kit érdekel??? pep majd megneveli. a meccseket meg egyébként is a pályán fogjuk nyerni....
- ab1daL
- Director del Fútbol
És ez azt jelenti hogy jobbhátvédet nem veszünk Alves mögé?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
én mintha azt olvastam volna, hogy ő már aláírt a valenciához.messideco írta:Bruno Saltor akkor nem jön. Vagy csak én foltam figyelmetlen az átigazolásokkal kapcsolatban?![]()
lehetséges? vagy vmit elnéztem volna?