Barca Igazolások 2009-2010
-
- Llegenda del Barça
azért annyi különbség van a samu és ibra között, h a samu a madridnak üvöltözött (velem együtt), a bosnyák meg a saját szurkolóinak ajánlgatta a répáját... remélem, nálunk nem vetemedik ilyenre, vagy ha igen, akkor eltörik a kezét.
de félretéve az indulatokat, adva van a samu, akinek jövőre lejár a szerződése, hosszabbítani nem akar (úgy, h a fizetése az egyik legtöbb maradna) és ismerve a menedzserét, egy év múlva úgy menne el a barcából, mint a szél, és egy fillért nem látna belőle a Klub. az ő szitujához még hozzátartozik az is, h jelen állás szerint NEM LEHET ELADNI, mert az interen kívűl a kutyának nem kell, ugyanis miért fizetnének érte most egy valag pénzt, amikor egy év múlva ingyér vihetnék? na most ehhez képest vinné el az inter cserében ibrahimért, aminek sztem inkább örülni kellene, még ha teszünk is a gyerek mellé pénzt is szépen.
egyébként az remélem, tiszta mindenki előtt, h a samu nem akar maradni, mert ha akarna, már régen megegyezett volna a Klubbal.
a barca korrekt szerződést ajánlott neki, amiben egy fillért sem bukott volna, válság ide, vagy oda.
ennyit erről.
de félretéve az indulatokat, adva van a samu, akinek jövőre lejár a szerződése, hosszabbítani nem akar (úgy, h a fizetése az egyik legtöbb maradna) és ismerve a menedzserét, egy év múlva úgy menne el a barcából, mint a szél, és egy fillért nem látna belőle a Klub. az ő szitujához még hozzátartozik az is, h jelen állás szerint NEM LEHET ELADNI, mert az interen kívűl a kutyának nem kell, ugyanis miért fizetnének érte most egy valag pénzt, amikor egy év múlva ingyér vihetnék? na most ehhez képest vinné el az inter cserében ibrahimért, aminek sztem inkább örülni kellene, még ha teszünk is a gyerek mellé pénzt is szépen.
egyébként az remélem, tiszta mindenki előtt, h a samu nem akar maradni, mert ha akarna, már régen megegyezett volna a Klubbal.
a barca korrekt szerződést ajánlott neki, amiben egy fillért sem bukott volna, válság ide, vagy oda.
ennyit erről.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kb. Ugyan ez.robag írta:Kár azon vitatkozni, melyikük jobb, de ha már véleményt kell alkotni ( szigorúan saját ) akkor Zlatan a mostani idők messze legjobb középcsatára, jobban cselez, jobb a rúgótechnikája, jobban fejel, kreatívabb, és jobban fedezi a labdát, mint Samuel. Talán az összjátékban egál.
DE! Én sem bírom azt a nagy arcát, a műsorait, stb, stb...
Viszont Samunak sem fogom elfelejteni a tavalyi ( 2008 tavaszi ) Classico előtt ( direkt ) begyűjtött sárgalapját!
Nagyon szeretlek Samukám, csodálatos évek voltak ( két bl döntön is betaláltál! ), fájó szívvel búcsúzom, de nagyon várom a a világ legjobb középcsatárát.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
Egy bajom van Ibrával,hogy drága,
egyébként szerintem jobb mint villa,és ajánlóba tudom adni pár video megosztót és hasonlitsátok össze Zlatan goljait,ésSamu-ét!!
ugy érzem ő kell majd,és kiváncsi leszek mit szoltok 2-3zlatanos gol után...mert most itt szidjátok,azt majd ...játok!!
egyébként szerintem jobb mint villa,és ajánlóba tudom adni pár video megosztót és hasonlitsátok össze Zlatan goljait,ésSamu-ét!!
ugy érzem ő kell majd,és kiváncsi leszek mit szoltok 2-3zlatanos gol után...mert most itt szidjátok,azt majd ...játok!!
- Andris
- Adminisztrátor
Nagyjából helyén van, két dolgot leszámítva.Etooka írta:Persze, szép és jó, hogy mindenki szidja Ibrát az emberi tulajdonságai miatt, és mindenki szidja Laportáékat, mert milyen játékost igazoltak és mennyiért, de két dolgot nem szabad elfelejteni.
1. 40+Eto'o plusz Hleb kölcsönbe nem 94 millió. És igen, sok, a mi politikánkhoz képest sok, de a minőség pénz, márpedig jelenleg ezt a fajta minőséget kéri Pep. Amennyiben bárki produkál egy triplás évet, szerintem csomagban elhozzák neki a Kaka+CR+Benz. triót áron felül...
2. A foci a zsivány, rafinált emberek játéka. Persze, szép és jó, és nagyon büszke vagyok rá, hogy Iniesta, Xavi és Puyol a szerénységükkel tűnnek ki, mert ez egy óriási dolog a mai világban. De vagány gyerekek nélkül nincs foci. Nekünk ilyen Alves, most lesz még egy. Örülök.
Azt pedig végképp nem értem, hogy Eto'o-Ibra emberi tulajdonságai között mi az-az égbekiáltó differencia? Az egyik "Cabronozik", a másik pedig a nemi szervét mutatja... Nem hiszem, hogy egyik jobb lenne, mint a másik.
Melózni pedig mindkettő tud, ebben nincs különbség. Ibra nem lenne ilyen szinten fizikálisan, ha nem edzene teljes odaadással.
Az első ponthoz fontos megjegyezni, hogy egészséges elméjű ember továbbra sem a Madridhoz hasonlítja az igazolásainkat, és nem is láttam ilyet sokat, szal nem értem pontosan, miért a 94 milliót hozod.
Az árral kapcsolatban a nem tetsző összefüggés szerintem a legtöbbeknél ez: Eto'onak bizonyos szemszögből nincs piaci ára, érdeklődő híjján. azaz nulla. Más szemszögből viszont az évezred egyik ha nem legjobb és legtermékenyebb csatára, pontosan ugyanaz, amit Ibráról összességében állítani lehet. (legeredményesebbet tán nem) Így számítva viszont 30-40 milliót ér ő is, ahogy ezt egész idáig számolgattuk is, mikor pl a city érdeklődött. Ebből pedig jön már a tényleges aggály: 40+mondjuk 35, és még Hlebet is kölcsönzik. ez már 75 minimum, pont 25el több annál, amit már messze nem adtunk volna meg Villáért.
A másik hiba a mondandóban: Eto'o alázata és munkája nem igazán az edzésmunkában jön le, sokkal inkább a mezőnyben, és ez az, ami tudtommal Ibráéval és amúgy is a legtöbbekkel összehasonlíthatatlan. Az állandó küzdeniakarás, védekezés, passzolás !!!, hajtás !!!!!!. Tudtommal, bár sokat nem láttam Ibrahimovicot játszani, 8-10 meccsen max az elmúlt két évben, ezek hiányoznak a játékából, vagy legalábbis közel sincsenek annyira jelen, mint Samuéban.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador d'estrella
Kár azon vitatkozni, melyikük jobb, de ha már véleményt kell alkotni ( szigorúan saját ) akkor Zlatan a mostani idők messze legjobb középcsatára, jobban cselez, jobb a rúgótechnikája, jobban fejel, kreatívabb, és jobban fedezi a labdát, mint Samuel. Talán az összjátékban egál.
Viszont Samunak sem fogom elfelejteni a tavalyi ( 2008 tavaszi ) Classico előtt ( direkt ) begyűjtött sárgalapját!
Nagyon szeretlek Samukám, csodálatos évek voltak ( két bl döntön is betaláltál! ), fájó szívvel búcsúzom, de nagyon várom a a világ legjobb középcsatárát.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Jajjjjjjjjjjjj! Egy az egyben Eto'o mire volt képes, leszámítva a bl döntőt. Jó persze a legfontosabb pillanatban, de az 1. Általában nem tudott mit kezdeni már egy védővel sem. Ha megvolt a tempóelőnye, akkor megoldotta azért, de ha volt valaki vel szemben nem sokra ment. Én elvárnám azt, hogy egy védőt lecselezzen! Szerintem elvárható is! És én ezt nem láttam tőle. Ha kiugratták, ziccerben általában belőtte, de ha magától kellett volna, akkor már para volt. Plusz a másokkal való összjátékban sem volt kellően kreatív, általában sima visszapasszokat csinált. Jó részben ez egy középcsatár dolga, node ez már azért sok volt!ziipp írta:Egyszerűen nem értem, hogy mi bajod Eto'o tavalyi játékával. Egyedül azt kifogásolhatod, hogy nem lett gólkirály. Szerinted melyik csatár lövi be minden helyzetét? Egyik se. Szerinted hány csatár lő minden BL döntőjén gólt? Kevés. Ennek az embernek kötélből vannak idegei, tudja, hogy képes gólt lőni, és amikor szükség van rá, meg is teszi. Az egy dolog, hogy próbálod ideologizálni, hogy végül miért jó, ha elmegy Eto'o, de azért próbálj a valóság nem túl csábító, de szilárd talaján megmaradni - ha kérhetem.Bestbarca írta:A más is megbírta volna csinálni dolgot az előző szezonra értem, nem a teljes teljesítményére a Barcában! Jajj a gólok! Ha valaki végignézta a Barca összes meccsét, azért láthatta, hogy nem egyszer Eto'o igen egyszerű helyzetből lőtt gólt! Tovább kb 5-ből egyet lőtt be. A tavalyi Barcában meg igen is nem volt olyan nehéz dolga, hisz nem kicsit volt jó a kiszolgálása! És szerintem ha valaki figyelmesen nézte a meccseket, azért látott kivetni valót Eto'o mozgásában.
A 3. pontnál meg arról beszélek, hogy a mai futball már más, itt már erőcsatárok a jellemzőek, akik általában balhésak. "Raúlra, Nistelrooyra, Inzaghira vagy akár Henry"-ők meg kb. a múlt, egy régebbi idők hagyatékai. Ami nem azt jelenti, hogy nem jók, csak most már azért másabb a foci, jobban van szükség az erőcsatárokra! Ennyi!
Az erőcsatáros gondolatod végeredményben védhető, sőt egyet is értek, de ez a vagányságos elméletszerűség azért necces.Egynek azért jó, természetesen.
Az általam felsorolotak tényleg régebbi korszak mesterei, de ha megnézed most sem csak a kolosszusok jellemzőek. Vegyük pl. a spanyol válogatottat Toresszel és Villával.
Jó Torres, Villa, nade azért valahogy őket mégsem lehet annyira elnyomni, mint mondjuk az idén középen Eto'o-t.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2009.07.17. 23:11:07-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
Persze, szép és jó, hogy mindenki szidja Ibrát az emberi tulajdonságai miatt, és mindenki szidja Laportáékat, mert milyen játékost igazoltak és mennyiért, de két dolgot nem szabad elfelejteni.
1. 40+Eto'o plusz Hleb kölcsönbe nem 94 millió. És igen, sok, a mi politikánkhoz képest sok, de a minőség pénz, márpedig jelenleg ezt a fajta minőséget kéri Pep. Amennyiben bárki produkál egy triplás évet, szerintem csomagban elhozzák neki a Kaka+CR+Benz. triót áron felül...
2. A foci a zsivány, rafinált emberek játéka. Persze, szép és jó, és nagyon büszke vagyok rá, hogy Iniesta, Xavi és Puyol a szerénységükkel tűnnek ki, mert ez egy óriási dolog a mai világban. De vagány gyerekek nélkül nincs foci. Nekünk ilyen Alves, most lesz még egy. Örülök.
Azt pedig végképp nem értem, hogy Eto'o-Ibra emberi tulajdonságai között mi az-az égbekiáltó differencia? Az egyik "Cabronozik", a másik pedig a nemi szervét mutatja... Nem hiszem, hogy egyik jobb lenne, mint a másik.
Melózni pedig mindkettő tud, ebben nincs különbség. Ibra nem lenne ilyen szinten fizikálisan, ha nem edzene teljes odaadással.
.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Igy van, szép kis irás!socio66 írta:...

Én örülök Ibrának. Villa, Eto'o, Ibra, szerintem gólgyártás szempontjából tök mindegy, mindegyik meg tudná/tudja oldani. Az egyedüli kakukktojás D.Forlán volt, de szerencsére csak pletyka szinten merült fel a neve.

Remélem hamarosan lezárul a tárgyalás, és kijelenthetjük hogy Zlatan a Barca játékosa.
GO IBRA!

Egyszerűen nem értem, hogy mi bajod Eto'o tavalyi játékával. Egyedül azt kifogásolhatod, hogy nem lett gólkirály. Szerinted melyik csatár lövi be minden helyzetét? Egyik se. Szerinted hány csatár lő minden BL döntőjén gólt? Kevés. Ennek az embernek kötélből vannak idegei, tudja, hogy képes gólt lőni, és amikor szükség van rá, meg is teszi. Az egy dolog, hogy próbálod ideologizálni, hogy végül miért jó, ha elmegy Eto'o, de azért próbálj a valóság nem túl csábító, de szilárd talaján megmaradni - ha kérhetem.Bestbarca írta:A más is megbírta volna csinálni dolgot az előző szezonra értem, nem a teljes teljesítményére a Barcában! Jajj a gólok! Ha valaki végignézta a Barca összes meccsét, azért láthatta, hogy nem egyszer Eto'o igen egyszerű helyzetből lőtt gólt! Tovább kb 5-ből egyet lőtt be. A tavalyi Barcában meg igen is nem volt olyan nehéz dolga, hisz nem kicsit volt jó a kiszolgálása! És szerintem ha valaki figyelmesen nézte a meccseket, azért látott kivetni valót Eto'o mozgásában.
A 3. pontnál meg arról beszélek, hogy a mai futball már más, itt már erőcsatárok a jellemzőek, akik általában balhésak. "Raúlra, Nistelrooyra, Inzaghira vagy akár Henry"-ők meg kb. a múlt, egy régebbi idők hagyatékai. Ami nem azt jelenti, hogy nem jók, csak most már azért másabb a foci, jobban van szükség az erőcsatárokra! Ennyi!

Az erőcsatáros gondolatod végeredményben védhető, sőt egyet is értek, de ez a vagányságos elméletszerűség azért necces.

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Amúgy Villa most elvan felejtve? Ennyi volt? Mert hozzáteszem, őt is nagyon szívesen látnám Barca mezben 

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

most csatlakozom LM19-hez, rendkívül kritikus leszek ibrához, mivel miatta kellett megszabadulni a 21. század egyik leggólerősebb támadójától, legalázatosabb focistájától. nem tehetek mást, el kell fogadnom a tényt, h Barca-mezben kell látnom hamarosan azt a játékost, akihez egoizmusban, csak az általam legjobban gyűlölt focista mérhető. nehéz lesz, de meg kell próbálnom, mert mindenek előtt a Barca nimbusza, hírneve, eredményessége a fontos( ezt vehetjük prioritási sorrendnek is számomra!)
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Amúgy én úgy vélem, nincs azzal semmi gond, hogy Ibrahimovic nagyképű, persze csak akkor ha ez nem lesz a csapat rovására, de szerintem nem lesz. Gondoljunk csak bele, hány "nagypofájú" csatár van aki ott van a világ 10 legjobb támadója közt. Drogba, C.Roni, ugyebár Ibra és úgy vélem Eto'o is ide sorolandó. Nos bevallom, az első két játékost rühellem, de a tudásukat elismerem. Mert igaz, hogy Messi nagyon szerény de hát tudjuk, hogy nem ezért a világ legjobb játékosa. Speciel én nagyon örülnék Ibrának, és úgy gondolom Pep a biztosíték arra, hogy a svéd jó formát fog nyújtani.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Testvérem! Szívemből szóltál! Hatalmas respect, minden egyes szavaddal egyetértek. Nem tudok mit mondani, remekül összefoglaltad a mondanivalódat.socio66 írta:nos,ha már így felgyorsultak az események és szinte tényként kezelhető ibrahimovic érkezése,egy pár szót elöljáróban;
...
már alig várom

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Ez a dolog már az első "körben" is felmerült, szóval esetleg Villa mondhatta Zlatan után...House írta:Villa után már szinte "kötelező" ezt mondani. Nem hiszek a svédnek.socio66 írta:...

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
- Andris
- Adminisztrátor
Hát jah, kicsit érthetetlen, elég szomorú is tulajdonképp. főleg Samu miatt persze.
Amúgy pedig Ibrahimovic jó játékos. Ki fogok békülni a szakmai vezetőink döntésével, ha beigazolódnak, de ahhoz komoly dolgok kellenek.
Kezdetnek pl az, hogy az ára közel se legyen ahhoz, amit a sajtó (egyébként látszólag semmi alappal) megírt. Erre azért van esély, Laportáék nem hinném h ... van erre egy kifejezés. szóval hogy szembefordulnának azzal, amit évek óta mindig, kiváltképp eddig idén hangoztattak. A reális értékek, a piaci infláció megállítása, stbstb... pláne idesorolva a kedvenc Perezünkre leadott kommentjét.
A második dolog egyértelműen a teljesítmény. Nálam az évi 25 gól a limit, Eto'otól is ezt vártam kb minden évben. Persze csak a bajnokságban. De ha már drágábban jön, most átgondolva, elvárnám hogy ziccereket ne hagyjon ki, mint azt Samu sokszor tette az idény vége felé.
A harmadik és talán utolsó feltétel pedig, hogy adja fel egynéhány dolgát. A fizetés ugye alaptétel, de az már az igazolás létrejöttének is feltétele. A tetűmód bemutattott gólörömei, és egyéb megmozdulásai amikből süt a mérhetetlen Egoizmus, na ezt is el kell hagynia. Henry és Alves érkezésekor hasonló ha nem is ekkora aggályaim voltak, de nekik ment, így reménykedem. Kivéve Alves gusztustalan bár néha vicces színdarabjait. És az utsó: szépen elfogadni hogy ő itt még csak megközelítőleg sem a legnagyobb sztár, hogy ugyanúgy halálra kell dolgoznia magát, alárendelnie a csapatnak, hajtania minden meccsen. Ez is hiányzott tudtommal az eddigi játékstílusából.
Ezeket kell maradéktalanul teljesíteni, és nagyon elégedett leszek. Nem könnyű, nem kevés, de az ő ára sem kevés, és a világ legjobb keretében helyet szorítani neki sem könnyű.
Néhányaknak hozzátenném: számítsatok kritikus szemekre, és véleményekre, ami engem illet. Szapulni fogom kegyetlenül, ha okot ad rá, ahogy Henry tette régen. És talán még kicsit jobban, mert neki nagyobb ára van, nagyobb egoja, és Henryvel ellentétben őt tényleg nem szeretem, mint embert. Persze igyekszem objektívnak maradni majd, hogy ez ne érződjön. De akik Henrynél is úgy érezték régebben, most se fogják kevésbé, rajtuk én nem is tudok segíteni.
Amúgy pedig Ibrahimovic jó játékos. Ki fogok békülni a szakmai vezetőink döntésével, ha beigazolódnak, de ahhoz komoly dolgok kellenek.
Kezdetnek pl az, hogy az ára közel se legyen ahhoz, amit a sajtó (egyébként látszólag semmi alappal) megírt. Erre azért van esély, Laportáék nem hinném h ... van erre egy kifejezés. szóval hogy szembefordulnának azzal, amit évek óta mindig, kiváltképp eddig idén hangoztattak. A reális értékek, a piaci infláció megállítása, stbstb... pláne idesorolva a kedvenc Perezünkre leadott kommentjét.
A második dolog egyértelműen a teljesítmény. Nálam az évi 25 gól a limit, Eto'otól is ezt vártam kb minden évben. Persze csak a bajnokságban. De ha már drágábban jön, most átgondolva, elvárnám hogy ziccereket ne hagyjon ki, mint azt Samu sokszor tette az idény vége felé.
A harmadik és talán utolsó feltétel pedig, hogy adja fel egynéhány dolgát. A fizetés ugye alaptétel, de az már az igazolás létrejöttének is feltétele. A tetűmód bemutattott gólörömei, és egyéb megmozdulásai amikből süt a mérhetetlen Egoizmus, na ezt is el kell hagynia. Henry és Alves érkezésekor hasonló ha nem is ekkora aggályaim voltak, de nekik ment, így reménykedem. Kivéve Alves gusztustalan bár néha vicces színdarabjait. És az utsó: szépen elfogadni hogy ő itt még csak megközelítőleg sem a legnagyobb sztár, hogy ugyanúgy halálra kell dolgoznia magát, alárendelnie a csapatnak, hajtania minden meccsen. Ez is hiányzott tudtommal az eddigi játékstílusából.
Ezeket kell maradéktalanul teljesíteni, és nagyon elégedett leszek. Nem könnyű, nem kevés, de az ő ára sem kevés, és a világ legjobb keretében helyet szorítani neki sem könnyű.
Néhányaknak hozzátenném: számítsatok kritikus szemekre, és véleményekre, ami engem illet. Szapulni fogom kegyetlenül, ha okot ad rá, ahogy Henry tette régen. És talán még kicsit jobban, mert neki nagyobb ára van, nagyobb egoja, és Henryvel ellentétben őt tényleg nem szeretem, mint embert. Persze igyekszem objektívnak maradni majd, hogy ez ne érződjön. De akik Henrynél is úgy érezték régebben, most se fogják kevésbé, rajtuk én nem is tudok segíteni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- -BlancoMark-
- Barça B
Szeretném kifejteni a véleményem azzal a magatartással kapcsolatban, ami egyeseknél itt tapasztalható.
Szóval aki nem örül Ibrahimovic (valószínűsíthető) Barcába való igazolásának azt csak sajnálni tudom.
Ibra szerintem elég gólérzékeny tudna lenni ilyen közegben, ráadásul hatalmas előnye, hogy magas, de emellett gyors gondolkodású, mind fejben, minde fizikailag.
Akinek meg nem tetszik, Ibrahimovic viselkedése az gondolom napi szinten jár operába, és úri ember...
Szerintem jó irányban tudna megváltozni a Barcelonában, mivel itt nem egyedül lenne dudás, és nem irányulna rá akkora figyelem, mint az Interben.
ui.: Az El Classicot emiatt (is) jobban várom.
Szóval aki nem örül Ibrahimovic (valószínűsíthető) Barcába való igazolásának azt csak sajnálni tudom.
Ibra szerintem elég gólérzékeny tudna lenni ilyen közegben, ráadásul hatalmas előnye, hogy magas, de emellett gyors gondolkodású, mind fejben, minde fizikailag.
Akinek meg nem tetszik, Ibrahimovic viselkedése az gondolom napi szinten jár operába, és úri ember...
Szerintem jó irányban tudna megváltozni a Barcelonában, mivel itt nem egyedül lenne dudás, és nem irányulna rá akkora figyelem, mint az Interben.
ui.: Az El Classicot emiatt (is) jobban várom.

A más is megbírta volna csinálni dolgot az előző szezonra értem, nem a teljes teljesítményére a Barcában! Jajj a gólok! Ha valaki végignézta a Barca összes meccsét, azért láthatta, hogy nem egyszer Eto'o igen egyszerű helyzetből lőtt gólt! Tovább kb 5-ből egyet lőtt be. A tavalyi Barcában meg igen is nem volt olyan nehéz dolga, hisz nem kicsit volt jó a kiszolgálása! És szerintem ha valaki figyelmesen nézte a meccseket, azért látott kivetni valót Eto'o mozgásában.ziipp írta:
A hozzászólásod igazából a kiemelt részen vérzik el. Más is megbírta volna csinálni, mi? Ez az, ami nagyon nem így van. Eto'o nem azért nyert két BL-t is, mert jó volt mögötte a csapat. Ekkora ostobaságot régen hallottam már. Jó sok gólt lőtt, És?:D:D Árnyéka önmagának? Mi, hol? Eszednél vagy ember? Ebben az idényben lőtte a legtöbb gólját Barca mezben.
3. pont már fantázia világod legmagasabb tornya - elég csak Raúlra, Nistelrooyra, Inzaghira vagy akár Henry-ra gondoloni és máris cáfolni lehet azt, amit mondasz. Persze ettől még létezik az a típus is, csak nem feltétlen általános.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2009.07.17. 22:42:17-kor.
- Capon
- Llegenda del Barça
socio66 annyira jól megfogalmaztad a mondani valódat hogy olyan érzésem volt mintha egy Ibra-s cikket olvasnék. Gratula! Szerintem mindannyiunk érzéseit jól megragadtad az enyémeket mindenféle képen.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Ne érts félre, én nem azt mondom, hogy az ellenvélemény butaság, hanem hogy jól meg kellene gondolni egy-két hozzászólást, azért nem akárkiket fikázunk! Egyébként lehet, hogy nem nekem(nekünk) lesz igazam, ne adja az ég! Az ellenvéleménnyel nincs bajom, csak legyen értelme is annak, ne csak az jajj ne rosszúl vagyok Ibrától ,mert ez szerintem nem ide való!jani-szig írta:"Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
"Bestbarca"
Sajálom, hogy az ellenvélemény ezt a reakciót váltotta ki belőled! Nem lehet mindenki topmenager, de véleménye lehet, vagy nem? Mindenki, aki ezeken az oldalakon nyilatkozik, valószínüleg azért teszi, mert valamilyen formában kötődik a CSAPATHOZ. Az a szerencse, hogy nem vagyunk egyformák. A véleményeddel nem tudok azonosulni, az ellenvélemény szerinted azonos a butasággal, ez volt a hosszú halgatásom egyik egyik oka. Én már átéltem azt a kort, amikor megmondták mire gondolhatok és le is hülyéztek, ebből nem kérek, akarom mondani ki kérem magamnak! Mégegyszer sajnálom, hogy felséges tudásodat felizgattuk tudatlanságunk nyilvánosságra kerülésével.
-
- Barça C
Helló!Most regisztráltam be a fórumra!!Én nagyon örülnék Ibra érkezésének
Am még jó lenne egy bal oldali támadot igazolni!!
Visca Barca!!

Visca Barca!!
Sok a támadási felület fórumtárs!Bestbarca írta:Elképesztő, hogy mi zajlik itt! Valszeg megvettük a világ jelenlegi legjobb csatárát, és megy a jajjj neeee!
1. Amikor valaki azt írja, hogy hibás lépés, akkor nem engem, nem más forumozókat bírál, hanem a Barca vezetését, technikai teamét!!! Namost ez a vezetés összehozott 3 éven belül 2 világverő gárdát! Laporta a Barca egyik legsikeresebb elnöke! Guardiola történelmet írt, első évben triplázott,(ami önmagában is történelem persze)rekord rúgott góllal! Ugye tudni lehet, azért neki is meg Laporta-nak is súg a háttérből Cruyyf! Halgatnak rá, miért ne tennék, hisz az az ember nem szokott tévedni, ha labdarúgásról van szó!és még lehetne folytatni...
Na most! Őket vitattják itt sokan, ő velük vitatkoznak, hogy szakmai szempontból, meg hogy taktikailag, meg emberileg meg mit tudom én hogy nem jó döntés Ibra. Hát lehet vitatkozni, csak nem érdemes!!! Mi nem látunk bele a belső dolgokba, eleve ezért nincs is alapunk vitatkozni, de ha mégis, én akkor sem kérdőjelezném meg őket! Ibrat vajon fogják e tudni kezelni? Pep ne tudná... Ugyan már.
2. Ibrahimovic játékát aki figyelte, és ért is a focihoz, az nem firtatja a képességiet. Miben jobb Eto'o-nál? Hát majdnem mindenben. Jó persze a régi Eto'o, nade azok az idők elmúltak, mára már azért csak árnyéka önmagának. Jó sok gólt lőtt, És? Azokat beverte volna valszeg nagyon sok játékos! Végre lesz fejjátékunk, és középcsatárunk akkor is, ha mondjuk az ellenfél favágózik(Chelsea), mert mondjuk akkor jól jött volna Ibra. Ja és jövőre 100, hogy mindenki így fog ellenünk játszani!
3. Emberileg milyen Ibra. Hát Eto'o is miket csinált. Nekiment egy riporternek, cabronozás, beugatott a vezetőségnek, horribilis lóvét követelt... No nem egy szent. Nade Villa se. Szeritnem azért az igazán nagy középcsatárok a mai világban mind egyben "rosszfiúk" is, ez valszeg a poszt jellegével jár. Küzdeniük kell középen a verekedő védőkkel, naná hogy elpörögnek!

Hibás döntés vagy sem - ez majd kiderül. Véleményt azért lehet mondani róla, és én jobb megoldásnak érzem Villát. Egyedül abban értek egyet, hogy Ibrával végre elől is lesz fejjátéka a Barcának. (Ezzel nagyban bővül a taktikai lehetőségek száma.)
A hozzászólásod igazából a kiemelt részen vérzik el. Más is megbírta volna csinálni, mi? Ez az, ami nagyon nem így van. Eto'o nem azért nyert két BL-t is, mert jó volt mögötte a csapat. Ekkora ostobaságot régen hallottam már. Jó sok gólt lőtt, És?

3. pont már fantázia világod legmagasabb tornya - elég csak Raúlra, Nistelrooyra, Inzaghira vagy akár Henry-ra gondoloni és máris cáfolni lehet azt, amit mondasz. Persze ettől még létezik az a típus is, csak nem feltétlen általános.
No, hát kb. ennyi lenne. Grat.socio66 írta:...
.
Gratula neked szín igazság amit leírtál nagyon igazad van! gyere Ibra gyeresocio66 írta:nos,ha már így felgyorsultak az események és szinte tényként kezelhető ibrahimovic érkezése,egy pár szót elöljáróban;
mikor először felvetődött a neve,bevallom,elég negatívan álltam az esetleges érkezéséhez.
sokkal inkább villát preferáltam,ő mégiscsak szinte tuti befektetés,nem pedig zsákbamacska,úgy gondoltam,nem ide való ez a 'nagyképű' svéd.
azonban ahogy telik az idő,egyre jobban megbarátkozom a gondolattal,hogy jövőre ő lesz a 'kilencesünk'.
azt nyilvánvalóan senki sem vitatja,hogy ő egy zseni,aki olyan dolgokat tud és mer megcsinálni a pályán,amit csak nagyon kevesen tudnak,vagy tudtak.
elég csak a tavalyi évére gondolni,ami hirtelen beugrik,az a két sarokkal lőtt gólja,a két szabadrúgásgólja,amelyek olyan erővel vágódtak a hálóba,hogy a kapus mozdulni nem tudott,valamint amikor a talpával tolt egy kicsit a labdán és valami egészen természetes módon lőtt vagy 25 méterről egy kapufás gólt a hosszú sarokba.
ő szinte egy személyben (volt)az inter,ha ő nincs,talán az a sorozatban megnyert három bajnoki trófea sincs az inter vitrinjében,ami az utóbbi éveket illeti.
nem kétséges tehát,egy korszakos zseniről beszélünk,aki szinte társak nélkül is a hátán vitte csapatát,sőt,a gólkirályi címet is képes volt begyűjteni az előző évben.
azért számomra felmerül a kérdés,hogy egy ilyen képességű játékos mire lehet képes 'igazi' társakkal,gondolok itt inire,xavira,messire vagy éppen titire..
szakmailag tehát szerintem tökéletes választás,jelenleg nála technikásabb,jobb csatár nincs európában.
ami az emberi kvalitásait illeti,nos,igen,szerénynek éppen nem mondható,de ahhoz,hogy valaki olyan dolgokat legyen képes mutatni hétről hétre a pályán,mint ő,ahhoz azért kell egyfajta vagányság és ez fordítva is igaz,aki olyan dolgokra képes,mint ő,annak talán lehet is mire verni a mellét.
és azért ne legyünk már álszentek! tegye fel a kezét,aki nem vigyorgott, amikor eto'o cabronozott,vagy éppen most,amikor piqué 'ugráltatta' a 'nem madridistákat'.
na ugye..
és ki nem fog vigyorogni akkor,amikor ibra,egy bernabeuban lőtt,30 méteres hálószaggató bomba után,melyre casi mozdulni nem tud,majd csendre int 80 ezer madridistát,vagy éppen a kezét széttárva,cinikus mosollyal az arcán 'kérdezi' a közönségtől, hogy 'na hol vagytok gyerekek..?'
na ugye..
lehet tehát,hogy sokan nem szeretik és még nem barátkoztak meg azzal,hogy jövőre gránátvöröskékben fog rohangálni,azonban egy dolog biztos;zlatan korunk egyik,ha nem a legjobb csatára,aki képes lemondani jelenlegi fizetése egy részéről is,annak érdekében,hogy nálunk játszhasson,annak érdekében,hogy trófeákat gyűjtsön be velünk.
ez nekem garancia arra,hogy vért fog izzadni mind az edzéseken,mind a meccseken.
egy motivált,csúcsformában játszó ibrahimovictól pedig sok szép dolgot fog látni a camp nou közönsége és fogunk látni mi is..
már alig várom

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

"Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
"Bestbarca"
Sajálom, hogy az ellenvélemény ezt a reakciót váltotta ki belőled! Nem lehet mindenki topmenager, de véleménye lehet, vagy nem? Mindenki, aki ezeken az oldalakon nyilatkozik, valószínüleg azért teszi, mert valamilyen formában kötődik a CSAPATHOZ. Az a szerencse, hogy nem vagyunk egyformák. A véleményeddel nem tudok azonosulni, az ellenvélemény szerinted azonos a butasággal, ez volt a hosszú halgatásom egyik egyik oka. Én már átéltem azt a kort, amikor megmondták mire gondolhatok és le is hülyéztek, ebből nem kérek, akarom mondani ki kérem magamnak! Mégegyszer sajnálom, hogy felséges tudásodat felizgattuk tudatlanságunk nyilvánosságra kerülésével.
"Bestbarca"
Minden rendes szívben gránátvörös-kék vér folyik !