Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Honnan veszed hogy a játékstílusunkhoz milyen csatár kell ezt inkább Pepre bízzuk ne rádRivaldo11 írta:Csak ámulok. Sokan itt csípőből kijelentik, hogy "Ibra jobb mint Villa".
Ugyan mi a lótúróért lenne jobb??? Csak mert Őt készülünk leigazolni?
Villa gyorsabb, technikailag kiemelkedő, és igaz ugyan, hogy távolról nem annyira jó mint a bosnyák, de a Barca játékstílusa sookkal inkább villa tipusú csatárt kíván.
Most derül ki igazán, Pep milyen edző. Majd megnézzük mire megy az erőcsatárával. Ha semmire, akkor nem kis mázlija volt hogy maradt Samu.
mindorokke_barca írta:Istenem.... hanyagoljuk már ezt a 90 millát. Nem igaz, hogy nem tudtok utánaszámolni kicsit reálisan... Hol a fenébe ér Hleb kölcsönjátéka és Eto'o 50 millát??? Értsétek már meg, hogy Eto'o szerződése jövőre lejár. Ilyenkor rettenetesen lemegy egy játékos ára. Ha nincs konkurencia, nincs bidwar akkor pofátlanul alacsony összegeket ajánlanak egy játékosért. Eto'o esetében szerintem ez nem haladná meg a 20-25 milliót. De hol van ez az 50től.. jajj
tehát, inkább fizessünk ki 50 milliót egy Villáért, mint 40et Ibráért? én is utálom a svédet, de azért jobb játékos, mint Villa. így nézd, nincs más választásunk.barka írta:Fabregaserol beszélünk, hogy mi pénz lenne, erre kiadunk egy beképzelt nagyképű csatárért, mindent összeszámolva több mint 90 millió összeget.
Hát én komolyan nem értem őket. Nagyon tele lehet a t... Eto'-val, pedig szerintem annyira nem gáz. Ha Eto "próblémás" akkor Ibra milyen?!
Samu hozzáállásilag és emberileg is bőven Zlatan fölött áll!! Veszünk egy sokkal problémásabb játékost aki remélem nem fogja szétfúrni a csapatot. Félreértés ne essék elismerem Ibra tudását, rendkivüli képességei vannak és rendkivüli arca is hozzá.
De, hogy még mi fizessünk érte majd 40-45 milliót, hát az azért már tényleg abszurd, inkább neki kellene fizetnie, hogy idejön. Totál baromság, mint a CR-ért kiadott összeg.
Azért ebben nem kellene versenyezni a Reállal, sosem volt ilyen a Barca és remélem nem is lesz. Jó lenne felébredni ebből a rossz álomból! Bárcsak "kacsa" lenne az egész!!
Hajrá Barca!!
90 hogy is van ez mondd már el hogy több ez mint 90 mert eto'o sztem nulla na jó legyen 20+40hleb meg max 10+20+40 ez így 70barka írta:Fabregaserol beszélünk, hogy mi pénz lenne, erre kiadunk egy beképzelt nagyképű csatárért, mindent összeszámolva több mint 90 millió összeget.
Hát én komolyan nem értem őket. Nagyon tele lehet a t... Eto'-val, pedig szerintem annyira nem gáz. Ha Eto "próblémás" akkor Ibra milyen?!
Samu hozzáállásilag és emberileg is bőven Zlatan fölött áll!! Veszünk egy sokkal problémásabb játékost aki remélem nem fogja szétfúrni a csapatot. Félreértés ne essék elismerem Ibra tudását, rendkivüli képességei vannak és rendkivüli arca is hozzá.
De, hogy még mi fizessünk érte majd 40-45 milliót, hát az azért már tényleg abszurd, inkább neki kellene fizetnie, hogy idejön. Totál baromság, mint a CR-ért kiadott összeg.
Azért ebben nem kellene versenyezni a Reállal, sosem volt ilyen a Barca és remélem nem is lesz. Jó lenne felébredni ebből a rossz álomból! Bárcsak "kacsa" lenne az egész!!
Hajrá Barca!!
Milyen 90 millió Istenem.Barcaforever írta:Ezt ugye jól értem?![]()
,,35-40 millió körüli összeget plusz Samuel Eto’o, illetve Alexander Hleb játékjogát engedné ""![]()
Tehát Ibra=40 millio,Eto'o+Hleb?Itt vmi elírás lehet, mert így a svéd szinte 90 millió lenne?
Barcaforever írta:Ezt ugye jól értem?![]()
,,35-40 millió körüli összeget plusz Samuel Eto’o, illetve Alexander Hleb játékjogát engedné ""![]()
Tehát Ibra=40 millio,Eto'o+Hleb?Itt vmi elírás lehet, mert így a svéd szinte 90 millió lenne?
Varatrix írta:Már rég a miénk lehetne, ha valóban akarnánk.lionelmessi19 írta:Cesc egy Katalán hóbort, és 1000% hogy visszajön.![]()
A kérdés a mikor.
Pepnek kéne szólnia, de nem fog.
Hm, Poulsen...lionelmessi19 írta: Cesc egy Katalán hóbort, és 1000% hogy visszajön.![]()
A kérdés a mikor.
Mi bajotok Poulsennel ? Sevillában ha jól emlékszem igen sokat láthattuk, piszok mód hajt és nagyon hasznos.
Tökéletes kölcsöncsere volna, Cácerest ugyis valahova adjuk idén. És így a vkp gondunk, ami kialakulhat esetleg az afrika kupa alatt, megoldódik, pénz nélkül, és nagyon kényelmesen.
Viccelsz ? Tudod h mi pénzbe kerülne?Varatrix írta:Már rég a miénk lehetne, ha valóban akarnánk.lionelmessi19 írta:Cesc egy Katalán hóbort, és 1000% hogy visszajön.![]()
A kérdés a mikor.
Pepnek kéne szólnia, de nem fog.
Már rég a miénk lehetne, ha valóban akarnánk.lionelmessi19 írta:Cesc egy Katalán hóbort, és 1000% hogy visszajön.![]()
A kérdés a mikor.
Nem tudom. Még nem ért véget a Brazil bajnokság. Így max csak a nyár végén mutathatjuk be asszem.LM10 írta:Gyerekek, most akkor mivan Keirrison ügyével? Úgy volt h már 13-án ide igazol.
Cesc egy Katalán hóbort, és 1000% hogy visszajön.Varatrix írta:Cesc egy eurobarcás hóbort.ab1daL írta:Cesc?
Nem fog visszajönni, már Laporta is megmondta.