2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pár hónapja érdeklődött utána a Malaga nem lehet hogy odament?Ticsi 23 írta:Egy pár órája kérdeztem, de nem jött rá válasz. Nem tudtok róla valamit?Ticsi 23 írta:Most olvastam nso-n, hogy Jorquera távozott. Igaz ez? Ha igen, akkor hova?
Hajrá FC BARCELONA!!!
Előre is kössz!!!
Egy pár órája kérdeztem, de nem jött rá válasz. Nem tudtok róla valamit?Ticsi 23 írta:Most olvastam nso-n, hogy Jorquera távozott. Igaz ez? Ha igen, akkor hova?
Hajrá FC BARCELONA!!!
Először is Valdes-nek nem adtuk meg amit akart! Másodszor Pep-ék már nem Eto'o-val képzelik a jövőt! Harmadszor ahogyan már sokan leírták, ha visszaolvasol Torres nem mozdítható, Militot meg most vette meg az Inter mourinho kérésére, a két mozdítható klasszis csatár Villa és Ibra, de míg ha az előbbit igazoljuk le akkor Samu a nyakunkon marad és jövőre ingyen távozhat, míg ha az utóbbit, akkor ennek pont az ellentétje történik!zola8787 írta: Zlatan Ibrahimovics baromira NEM ÉR 40 millát + Eto'o + Hleb 1 éve kölcsön. Ez nagyon sok :S Ez már kekeckedik Ronaldo 94 millás megvásárlásával. Inkább már Militot próbálnánk megvásárolni, vagy Torrest (tom ő is drága lenne).
Röviden, Ha igaz, hogy Samuel menni akar menjen, jöjjön Ibra, de ennyiért, ne legyünk olyanok, mint a Real, főleg ne 1 stadion felújítás miatt.
Ja és még 1 valami: ha Valdéznek megadtuk amit akart, Eto'o is megérdemelné a kis pluszt.
Köszi hogy elolvastad. Forca BARCA !!!!!! Xavinak az aranylabdát !!!
Inkább fociban verjük meg a Realt az El Clásicón!!!Abban úgy is könnyebb....czirlemate írta:nem tartom jó játékosnak poulsen-t de erre jó, tudom nem illik a barcába, de ki tudja készteni kakát (sztem CR7-et is), ami egy el clásico-n jól jöhet...Xavinho #26 írta:Eddig is tudtam h a Poulsen nem 100as!!! De hogy 50es sincsczirlemate írta:Pep nem véletlenül akarja leigazolni poulsent. ő az aki lekapcsolhatja kakát, http://www.youtube.com/watch?v=ZU4pLJ80 ... L&index=31
tudom ez nem ok az igazolásra de azért még jól jöhet!![]()
Nemtom h bírta ki a 81. percig sárga nélkül
Néha már hokimeccsen érzi magát sztem! hehe
Kakanál is elszakadt a cérna
poulsen felmegy kezdőként egy félidőre, kikésziti a real-t, majd lejön és megnyertük a meccset ( amit amúgy is megnyernénk)......
A 3 említett közül azért Eto'o-nak a legjobba KEZDŐ sebessége... Ezért mozdult be mindig jól az ütempasszokra, viszont ő nem igazán osztogatott hasonlókat...Ibra min2re képes szal kíváncsian várom hogyan sül el a transzfer!!nem azért de eto'o nem hiszem, hogy jobban helyezkedik, és gyorsabb, mint ibra, mondjuk villa jobb ebben, de ő nem nagyon tudja kihasználni a testi adottságait.
nem tartom jó játékosnak poulsen-t de erre jó, tudom nem illik a barcába, de ki tudja készteni kakát (sztem CR7-et is), ami egy el clásico-n jól jöhet...Xavinho #26 írta:Eddig is tudtam h a Poulsen nem 100as!!! De hogy 50es sincsczirlemate írta:Pep nem véletlenül akarja leigazolni poulsent. ő az aki lekapcsolhatja kakát, http://www.youtube.com/watch?v=ZU4pLJ80 ... L&index=31
Nemtom h bírta ki a 81. percig sárga nélkül
Néha már hokimeccsen érzi magát sztem! hehe
Kakanál is elszakadt a cérna
Eddig is tudtam h a Poulsen nem 100as!!! De hogy 50es sincsczirlemate írta:Pep nem véletlenül akarja leigazolni poulsent. ő az aki lekapcsolhatja kakát, http://www.youtube.com/watch?v=ZU4pLJ80 ... L&index=31
Egyetértek kell nekünk minél hamarabb egy középcsatár, nem csak Anglia miatt, hanem, hogy beilleszkedjen a csapatba a zezon kezdetéig!Taibi írta:Mindenesetre jó lenne ha a következő 1-2 napban hivatalossá válna ez a transzfer.
Mert ha tényleg érkezik Zlatan, akkor előnyös lenne ha már Angliába is utazna a kerettel.
Capon írta:Hány meccset láttunk az elmúlt szezonban amikor teljesen betömörült, sündisznó állásban lévő csapatok ellen kellet játszani? Elég sok ilyen volt. Már az kuriozum volt ha egy csapat megpróbált ellenünk játszani is.
Hány meccset láttunk az elmúlt szezonban amikor teljesen betömörült, sündisznó állásban lévő csapatok ellen kellet játszani? Elég sok ilyen volt. Már az kuriozum volt ha egy csapat megpróbált ellenünk játszani is.ElBartimaeus írta:Bocs, de ezt hogy értetted?OvaMind írta:Azért nem mondanám annyira idegen testnek Ibrát, nagyon jó a mozdulatgyorsasága is, akárcsak Samunak. Nem a legnagyobb sprinter, de a betömörülő spanyol védelmek ellen nem is kell annyira vágtáznia (azért nem is lassú-teszem hozzá). Technikailag pedig talán a legképzettebb csatár, és bármikor villanhat.
Szerintem kulcskérdés, emberileg mennyire tud majd felnőni a Barca szintjéhez, de ha gond van, Pep a keretből is kiteszi, és akkor maximum Henry vagy Bojan játszik centert. Be kell állnia a sorba, ezt ő is tudja.Hogy a spanyolok betömörülnek, vagy ironikusan célozgattál a valóságra?
Mert sok minden igaz a spanyol védelemre, de az nem, hogy betömörülnének! Épp ezért inkább a sebesség, meg a jó helyezkedés jön jól egy spanyol csapat ellen, ami Eto'onak, meg Villának jobban megy! Ezért ( is ) ellenzem Ibra érkezését, de nem tehetek semmit.