Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem az. Nekem tetszik. De azért meglepett amikor rábukkantam.Enrique írta:Ez nem is oan hüle ötlet...
NSO írta:Frank Rijkaard edző és Txiki Begiristain sportigazgató is amellett tört lándzsát, hogy ne engedjék el a Barcelonától Maxi Lópezt.
A télen szerződtetett argentin csatárt kölcsönbe kérte a Zaragoza és a Betis is, egy meg nem nevezett német egyesület pedig ötmillió eurót kínált érte.
Ugyanakkor az is eldőlt, hogy Demetrio Albertinire nem tartanak igényt a Camp Nouban, így az olasz már nem lesz ott a csapat első munkanapján, július 18-án.
Ha engem úgy átbasznának, énse mennék.LG írta:Bizony...vele is csunyán elbántak...ki is jelentette, h soha tobbet nem m1 vissza!Boixos írta:sztem még nem is kéne olyan messzire menniük sem. ott a delbosque, ő igazán jó edző. erről a margitnál tudnának mesélni...
Bizony...vele is csunyán elbántak...ki is jelentette, h soha tobbet nem m1 vissza!Boixos írta:sztem még nem is kéne olyan messzire menniük sem. ott a delbosque, ő igazán jó edző. erről a margitnál tudnának mesélni...
Bianchi és Bielsa se lenne rossz megoldás, ráadásul ők spanyolul is tudnak.Subinho írta:egy igazi komoly manager kéne mögéjük! nézd meg a brazilokat szenvedtek a vb előtt, mert szarok voltak a kapitányok. aztán jött scolari és rendbevágta a csapatot, ugyanúgy mint a portugálokat. nem játékosokat kéne honosítani! annak maximálisan ellene vagyok! de külföldi sztár edző jöhetne. ha a portugálok meg tudják fizetni scolarit, akkor a spanyolok is meg tudnának fizetni egy ős sztár edzőt! pl. most ment el a lyontól lögen, aztán ott van hidding és pareira sem volt mindíg brazil kapitány. kicsit hamarabb gondolkodva bármelyikőjük jöhetett volna...
Azt a meccset én is láttam, nemrég felvételrol! Akkoriban Platini volt a királyBoixos írta:hát, ha katalán, vagy főleg baszk lennék, akkor én sem biztos, h megrepednék a "spanyol nemzeti színekért" (PRESAS A KIRÁLY!).
viszont a 80as években, pontosabban '84ben még nem volt olyan [auto_cenzúra] a válogatottjuk, eb-döntőt játszottak. igaz, meglepetés volt, h odaértek, meg elég lazán meg is bökték őket a franciák, de legalább ott voltak.
De az is lehet, h az ellenfelek annyival jobbak náluk.. Bár szerintem ez a Casillas-Morientes-Raul-Xavi-Iniesta-Puyol fémjelezte scapat nem lehet rossz. Csak hát megint itt vagyunk: 3spanyol, 3ktalán.... Soha nem fogják azok egymást szeretni. Nem is beszélve arról, h ebből három realos, három pedig ősbarcás. (Lehet, h jól elbántak Moroval, de azért mégse felejti el azokat az éveket)barcafan írta:azért mert ők még lelkesedésből játszanak. egy 17-19-21 éves emberke abszolut más hozzáállással megy ki a pályára mint egy 30 éves. a felnőttek azért játszanak, h nyerjenek, nem azért, hogy jól érezzék magukat mint a juniorok. ha jol éreznék magukat akkor jobban menne...LG írta:Az az érdekes, h a korosztályos válogatott még ugy elm1, de felnott valahogy mindig harmatosra sikerul
Koreában jok voltak télleg...Akkor talán lett volna esélyuk, DE azota már olyan sztárok vonultak vissza mint Hierro, Luis Enrique, Mendieta.boggabor írta:Spanyolok pontosan tudjak, hogy soha nem nyernek semmit mert kivalo jatekosok, de csak akkor ha van egy vezer aki moge be lehet allni es o mutatja a iranyt es ok menek utana Raulban bisztak, de kiderult, hogy o sem jobb Guardiolanal akkor volna eselyuk ha brazilokat tudnanak honositani bar Koreaban jok voltak, de a biro elcsalta legutobb
sztem nem csak elmegy hanem mindig jók a korosztályos válogatpttak!majdnem mindent nyernek!most is ők voltak a favorit csk hát jött Messi és...!LG írta:Az az érdekes, h a korosztályos válogatott még ugy elm1, de felnott valahogy mindig harmatosra sikerul
A spanyol válogatott azért nem fog nyerni, ha nem fog nyerni, mert nincs egység. Vannak ugye katalánok, baszkok, akik soha nem fogják úgy átérezni azt a megtiszteltetést, hogy válogatottak lehetnek, mint aki spanyol.laci18 írta:Szerintem a spanyol válogatott soha nem fog semmit nyerni addig amíg ilyen raulok lesznek benne.