Rivaldo11 írta:A főoldali cikk elég érdekesre sikeredett. Elég sok oldalról meg tudnám cáfolni az ott leírtakat. Ha valaki igényli, szívesen kifejtem, most csak annyit: Én nem vagyok annyira meggyőződve, hogy minden ilyen szép és jó lesz, és ennyit erősödünk, amit a cikk sugall...
Sőt. Az én véleményem az, hogy EGYÉRTELMŰEN GYENGÜLÜNK.
Lehet, hogy jövőre gyengébbek leszünk, de az nem Eto'o kiválása, és Ibra érkezése miatt lesz az fix! Ha ne adj Isten nem lennénk ilyen jók, akkor mindeki elkezdi majd szidni Ibrat("a nyócvan milkiósat"), pedig nem ő lesz az oka. Amit tud Eto'o azt ő is tudja. Jó kicsit lassabb, de a többi ponton sokkal jobb. Beilleszkedni be fog gyorsan, mert zsenik közé zseni jön! Akár mennyire is rossz lenne, akkor is meg fogja lőni a 20-at a bajnokságban az fix! Eto'o tavaly 20-at lőtt úgy, hogy azt bárki belőne, nemhogy Ibra! Innentől, meg hogyha körülötte a csapat úgy teszi a dolgát ahogy idén, akkor nem veszíthetünk vele. Ugye azért Eto'o csatár. Annyi dolga volt, hogy belőjje, meg hogy letámadjon! Namost a játékon sokat nem változtat Ibra érkezése, mivel úgyis mögött zajlanak a lényeges részek Xaviéknál. Ha meglesz ez a parádés játékunk, amit nem Eto'o generált, hanem a többiek, akkor Ibra ugyan úgy végre fogja hajtani a kivégzést! Ha meg baj lesz mögötte, akkor tök mind1, hogy ki áll elől, sőt Ibra sokkal jobb a szervezésben, mint Eto'o ugyhogy akkor is pluszba vagyunk vele! Egy baj lehet vele, hogyha neki áll hőbölögni, meg balhézni, mert szérzúzza a csapategységet! De nem hiszem. Másképp ugat le azért egy Balotellit, mint egy Xavit, Messit... az egész csapat világsztár játékosokból áll! Azért a triplázás után meg pláne meg van a respect-ük! Mellé meg ez élete nagy lehetősége, megnyerheti végre a Bl-t is akár! Plusz Pep azért tud nevelni az fix.
Most azt megmondani, hogy leszünk e olyan jók, mind eredményben, mind játékban mint tavaly, nem lehet. Az csoda volt! 110 év alatt egyszer volt ilyen! Nem mondom, hogy megismételhetelen, de szinte az! Viszont szeritnem a tavalyinál rosszabb játékkal, és kevesebb góllal is lehet triplázni! Még 2006-ban se voltunk ilyen szinten, mint tavaly, azt tessék! Nem kell minden meccset 3-4 góllal nyerni, 1-0 is ugyan annyit ér! Persze szebb az előbbi, de el kell fogadni azt is ,hogy nem lehet reális elvárás az, hogy minden szezonban minden meccset 3-4 góllal nyerjük meg! Az abszúrd! De reméljük a legjobbakat!
És persze bármi megtörténhet, de 1%-nyi esély miatt nem kell itt drámázni! Megjegyzem ha Eto'o-val az elején hosszabítunk, a balhék előtt, akkor is meg lett volna ugyan úgy a rossz szereplés esélye! Sőt szeritnem még nagyobb is lenne, de ez már tényleg privát!