Még messze van az új verzió, ezért én a "régit" nyúzom.

A patchekkel kicsit gondban vagyok. Először is a hivatalosakkal. Ugyanis nem tudom feltenni őket, mindig hibát ír ki. Valószínűleg rossz verziót
vettem.

Ezek tulajdonképpen mit javítanak? Lényegesen javul a játék, ha mondjuk már a hivatalos 1.4-es patch van fent? Vagy csak a játékoskeretek és a csapatok nevei, címerei frissülnek?
A másik a nem hivatalos patch. A Gaming Acces Community patch és az EVOLUTION 2009 között vacillálok. Már letöltöttem mind kettőt, régebben az Evolution patchet használtam, de csak félig működött, sok csapatot összekevert benne (mezeket, címereket), volt, hogy nem töltötte be a mezeket, és nem indult el a meccs, meg hasonlók (itt megjegyzem, hogy a telepítés úgy kezdődik, hogy frissíts a hivatalos 1.2-es patch-csel, de ez nekem csak vmi "nem hivatalos" módon sikerült [nem telepítővel, hanem fájlok bemásolásával] lehet az is bekavart).
Tegnap újra feltettem a PES-t, leszedtem hozzá a GA Community patch 2.5-ös verzióját, ha lesz kedvem felteszem a 3.0-s frissítést is.

Lenyomtam pár meccset, a mezek szépek (bár az eredetivel talán nem is játszottam, lehet, hogy ott is azok, de mivel kitservert is telepített, gyanítom, hogy változott valami...

)
Szóval minden szép és jó... lenne, viszont GA patch telepítője 450 mega körüli, az Evo-patch pedig 2.5 giga és találtam hozzá egy 400 megás update-et is. Tehát elégedett vagyok a GA-patch-csel, de azért csak érdekel, hogy mivel tud többet az Evo-patch (csak a menü, új intro, új zenék jelentenének ennyi pluszt? - kétlem, mert új menü és intro a GA patchben is van...)
Tehát sok különbséget eddig nem láttam a két patch között, de egy közel 3 gigás kiegészítő csak többet tud adni, mint egy ~500 megás, nem?
Aki otthon van a PES patchek, kiegészítők világában, az felvilágosíthatna.