riboo írta:Szépnapot!
Samu miatti sajnálatom, illetve Villa iránti rokonszenvem következtében kicsit keserű szájízzel fogadom Ibrakadabra ékezését...ez köztudott
DE! Volt 1-2 napom megérteni a transzfer létjogosultságát pénzügyi, és sportszakmai téren is... sokan kiszámolták már előttem, hogy Villa leigazolása+eto'o éves fizetése, majd ingyen "lelépése" jobban betenne a kasszának, mintha most lehozzuk a csillagokat is Zlatanért! Ezzel a részével nem is foglalkozom így a továbbiakban...
A dolgok másik fele.... ez a szemtelen zseni.... aki alkatát tekintve egy Rambo... olyan kapukat nyithat meg az FC Barcelona számára, amik eddig zárva voltak, ellenben "fejlődni kell" mindig, minden tekintetben, ha a csúcson akarsz maradni!
Tudom tripláztunk, tehát akkor jön a kontra erre, hogy a világ fejlődjön hozzánk!
De még
ennek a csapatnak is lehetnek hiányosságai 
lásd: Chelsea.
A tilitolinkat gyakorlatilag egy fizikumra épülő szervezett focival megölték a londoniak... sőőt, ha tárgyilagos akarok maradni, akkor azt mondom, hogy meg sem ízzadtak Terryék! Az csak az "igazságszolgáltatás" szépsége, hogy végül a szív, és a szépség nyert....
de nem volt ellenszerünk! Lássuk be.....
Ibra ilyenkor jó támpont lehet... márpedig egyre több lesz az ilyen próbálkozás, mert 10 csapatból 9 tudja, hogy előrejátékban fölösleges versenyezni a Barcával
Másrészt elképesztő technikás a bosnyák

a Támadóharmadban akárhol kapjon labdát, nem jön zavarba!

Úgyhogy meglesznek azok a helycserék Henryval, illetve Messivel szerintem....
Azpedig, hogy ilyen nagymellényű, flegma, néha alattomos játékos....csak az öltözői hangulatot ne nyomja el!
A mai fociban sajnos ez is kell.....
Danin kivül nincs olyan labdarúgó a keretben, aki felvenné a kesztűt a "bántalmazások" ellen
Más csapatoknál az edzők már azt nézik, hogy kinek nincs sárgája, mert akkor az még odapakolhat egyet Xavinak, Iniestának, Messinek. Ezek a szende mágusok meg már-már görbülő arccal veszik tudomásul, hogy ismét letaglózták őket.
Ibrát nem kell majd félteni!
Továbbá
beívelések, szabadrúgások, szögletek, távoli lövések terén is csinálhat ez az egy fecske nyarat a csapatnak! Mert hát nem ez ilyen játékelemek 100%-os kihasználtsága miatt tripláztunk....
Egyik oldal iránt sem vagyok elfogult, Eto'o érdemeit csökkenteni az Ibra pártiak részéről badarság.....
Mintahogy Ibra kvalitásait vitatni dacból/sértődöttségből
Nem vagyok rajongója sem a svédnek, de érzem azt hogy sokat hozhat a csapatnak, s ezért nagyon kiváncsian várom a szezont!!!!
Visca El Barca!!!