Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs az OFFért, de egy kis felvilágosítás:palesz77 írta: hát belátom, hogy azért küzdene, de azért Eto'ot se kell az egekbe emelni EMBERILEG!! nyilatkozott olyat, még asszem két éve, hogyha nem nyernek semmit, akkor byebye Barcelona.
1. Csak magat tudom ismételni. Olvass figyelmesebben!palesz77 írta:1. nem utálom Samut!BlauGranaGroc írta: Ezért van a béka segge alatt a hangulat és terjed a vírusos Samu közutálat, mert a győzikén nevelkedett generáció már azt sem tudja értelmezni amit saját maga elolvas.
2. nem tudom mit ártottam neked, de nem a discos haverod vagyok, úgyhogy kultúráltabb hangnemet.
Akkor nem voltak ok amikor ezt nyilatkozta...ertsd ugy hogy Toure meg nem volt leigazolva, valamint Iniesta nem volt kulcsfontossagu jatekos.bence8 írta: Talán mond valamit Toure, Iniesta?
Talán mond valamit Toure, Iniesta?Mihu írta:palesz77 írta:
Abból a két szezonból akit dícsérni lehet az kb Xavi, Puyol, Messi és Eto'o. És ezzel be is fejeződött a dícséretre érdemesek névsora. Nem hosszú ugye? 11-ből 4...ez mondhatni nagyon kevés.
Hát már ne is haragudj, de hogy ha én két évig a tüdőmet kiköpöm, kihajtom a lelkemet azért, hogy a csapat győzzön, de folyamatosan azt látom, hogy több csapattársam belesz.rik az egészbe, és ahelyett hogy megpróbálna segíteni a csapatnak, inkább elmegy bulizni esténként, majd másnap délelőtt hót kómásan állít be edzésre, illetve egyes csapattársaim a meccseken az alibizés magasiskoláját mutatják be, akkor én is inkább olyan helyre mennék, ahol társat találok a küzdeni akarásban.palesz77 írta: hát belátom, hogy azért küzdene, de azért Eto'ot se kell az egekbe emelni EMBERILEG!! nyilatkozott olyat, még asszem két éve, hogyha nem nyernek semmit, akkor byebye Barcelona.
Ez nyílván igaz! Csakhogy év 45milkáért annyi beleszólása lehet a Nikenak ,hogy legyen egy sztár, akivel tudnak reklámozni stb. Muszáj, hogy támadó legyen ez a játékos, mert különben nincs akkor reklámértéke, mindenki csatárokra figyel, ők az Istenek, akik gólt lőnek, ez mindíg is így volt! Namost Te kit küldenél el Pep helyében? A saját nevelésű Xavit, Iniestat, Messit, akik a világ legjobbjai is emellett? Nyílván nem. Marad Eto'o és Henry. Henry Laporta kedvence, ő akarta ide! Eto'o meg beszólt mindenkinek, és mellet lenyilatkozta, hogy ha nem nyerünk elmegy, meg hogy ő csak egy zsoldos a pénzért van itt...! Hát nyílván őt, pláne, ha mellé van is más elképzelésed a középcsatár posztra! És lehet, hogy ezért nem tudja Pep megmagyarázni, mert az igazat nem mondhatja, a kamu meg átlátszó!Bányász írta:Ez azért kicsit túlzás.Nehogy már azt higyjük,h a Nike intézi az átigazolásainkat...
1. nem utálom Samut!BlauGranaGroc írta: Ezért van a béka segge alatt a hangulat és terjed a vírusos Samu közutálat, mert a győzikén nevelkedett generáció már azt sem tudja értelmezni amit saját maga elolvas.
Lenneb irtam egy szerkesztett hozzaszolast, amiben ideztem hogy a sajat tapasztalai alapjan dontott...arra irtam hogy az mar ertelmesebb valasz...amugy en ezzel lezartam ezt a dolgot...csak duhos vagyok mint itt meg paran, Rivaldo11, Varga Tamas etc.Bányász írta:Az lett volna a gáz ha valaki megteszi ezt nyilvánosan.Attól mert valamiről nem beszélnek az még nem biztos,h nem történt meg.egyetlen egy csapattars senki soha nem panaszkodott arra hogy ne lett volna igazi CSAPATJATEKOS.(persze ezzel együtt nem állítom azt,h biztos Eto'o lázított vagy bármi)
Egyébként nem tudom mit kell még ezen magyarázni.Elküldi mert Ő így érzi.Mert szte ez kell mert szerinte ettől jobb lesz a csapat!Mert szerinte ez szükséges.Ez nem magyarázat?
Az lett volna a gáz ha valaki megteszi ezt nyilvánosan.Attól mert valamiről nem beszélnek az még nem biztos,h nem történt meg.egyetlen egy csapattars senki soha nem panaszkodott arra hogy ne lett volna igazi CSAPATJATEKOS.
Ezért van a béka segge alatt a hangulat és terjed a vírusos Samu közutálat, mert a győzikén nevelkedett generáció már azt sem tudja értelmezni amit saját maga elolvas.palesz77 írta:hát belátom, hogy azért küzdene, de azért Eto'ot se kell az egekbe emelni EMBERILEG!! nyilatkozott olyat, még asszem két éve, hogyha nem nyrenek semmit, akkor byebye Barcelona.
Mindenki ezzel a k.va nyilatkozattal dobalozik, szerintem keress vissza a cikkek kozott es olvasd el ujra...o azert mondta hogy tavozik a csapattol mert akkor o ugy erezne hogy nem lenne pofaja a csapat penzen elni azert hogy nyerjen vele semmit a klub, es nem azert fenyegetozott mert le szarozta volna a klubbot!palesz77 írta:hát belátom, hogy azért küzdene, de azért Eto'ot se kell az egekbe emelni EMBERILEG!! nyilatkozott oylat, még asszem két éve, hogyha nem nyrenek semmit, akkor byebye Barcelona. és szerződést meg nem hosszabbított, jövőre elmenne ingyen. szerintem nem kéne fikázni Pepet, a klub számára a lehető legjobb döntést hozza(hozta) meg. én is sajnálom Eto'ot, de ha elfogadta volna a Barca szerződését, most nem lenne semmijen ügy. meg amúgy ha jól belegondolunk, ki mást küldene el Pep? ha vesz egy új védőt, azzal nem frisül a csapat. Xavi és Ini érinthetetlen akárcsak Messi. marad Henry meg Eto'o. szerintem jó döntést hozott, mert a kispad frissítése semmit nem számítana ilyen szinten...Szakacs írta:Az elmult evek alapjan szerinted Eto'onak olyan a szemelyisege aki nem halytana ?
na ennyi az én véleményem
Jah Villa és Ibra, mint 2 tojás.palesz77 írta:"Azok után, hogy mindent megnyertünk, szükségünk van változtatásokra a játékoskeretben."
hát nekem ez válasznak tűnik... és azért őt akarja elküldeni, mert már elmodta többször, hogy Ibra stílusú csatár kell neki(nem így fogalmazva...). plusz Eto'o már mindent többször megnyert ami számít a Barcában, nem biztos, hogy ugyanúgy hajtani mint eddig. és szerintem Etooka tökéletesen összefoglalta mit gondol(hat) Pep.
szerintem
Minden szavaddal mélységesen egyetértek EtookaEtooka írta:...
Az elmúlt 20-25 év legeredményesebb CSAPATJÁTÉKOSA...Varga Tamás írta:Etooka!
Azt mondta, azért kell mennie Samunak, mert "Én vagyok az edző, én döntök".
Ha Neked ez egyértelmű, határozott, mindent megvilágosító magyarázat, akkor Te elég kevéssel is beéred!
Engedd meg nekem azt a jogot, mint Barca - drukkernek, hogy én ne elégedjek meg vele, kárhoztassam ezért, és mély csalódottságomnak adjak hangot!
Vagy talán nincs jogom ezt gondolni? ENGEM NEM GYŐZÖTT MEG, NEKEM NEM MONDANAK SEMMIT EZEK A SZAVAK! Semmi olyat, amivel értelmes ember módjára el tudná velem, vagy másokkal fogadtatni az elmúlt 20-25 év legeredményesebb CSAPATJÁTÉKOSÁNAK elzavarását!
Engedd meg nekem, mint elkötelezett Barca - drukkernak, hogy ennél többet várjak el a csapat edzőjétől!
Köszönöm, hogy megérted, és akceptálod a véleményemet!
Kioktatást és szövegmagyarázatot nem kérek! Kinőttem a alsó tagozatos korból - úgy 23 éve.
Köszönöm!
FORCA BARCA!
hát belátom, hogy azért küzdene, de azért Eto'ot se kell az egekbe emelni EMBERILEG!! nyilatkozott olyat, még asszem két éve, hogyha nem nyernek semmit, akkor byebye Barcelona. és szerződést meg nem hosszabbított, jövőre elmenne ingyen. szerintem nem kéne fikázni Pepet, a klub számára a lehető legjobb döntést hozza(hozta) meg. én is sajnálom Eto'ot, de ha elfogadta volna a Barca szerződését, most nem lenne semmijen ügy. meg amúgy ha jól belegondolunk, ki mást küldene el Pep? ha vesz egy új védőt, azzal nem frissül a csapat. Xavi és Ini érinthetetlen akárcsak Messi. marad Henry meg Eto'o. szerintem jó döntést hozott, mert a kispad frissítése semmit nem számítana ilyen szinten...Szakacs írta:Az elmult evek alapjan szerinted Eto'onak olyan a szemelyisege aki nem halytana ?
Az elmult evek alapjan szerinted Eto'onak olyan a szemelyisege aki nem halytana ?palesz77 írta:"Azok után, hogy mindent megnyertünk, szükségünk van változtatásokra a játékoskeretben."
hát nekem ez válasznak tűnik... és azért őt akarja elküldeni, mert már elmodta többször, hogy Ibra stílusú csatár kell neki(nem így fogalmazva...). plusz Eto'o már mindent többször megnyert ami számít a Barcában, nem biztos, hogy ugyanúgy hajtani mint eddig. és szerintem Etooka tökéletesen összefoglalta mit gondol(hat) Pep.
szerintem
Tamás!Varga Tamás írta:Etooka!
Azt mondta, azért kell mennie Samunak, mert "Én vagyok az edző, én döntök".
Ha Neked ez egyértelmű, határozott, mindent megvilágosító magyarázat, akkor Te elég kevéssel is beéred!
Engedd meg nekem azt a jogot, mint Barca - drukkernek, hogy én ne elégedjek meg vele, kárhoztassam ezért, és mély csalódottságomnak adjak hangot!
Vagy talán nincs jogom ezt gondolni? ENGEM NEM GYŐZÖTT MEG, NEKEM NEM MONDANAK SEMMIT EZEK A SZAVAK! Semmi olyat, amivel értelmes ember módjára el tudná velem, vagy másokkal fogadtatni az elmúlt 20-25 év legeredményesebb CSAPATJÁTÉKOSÁNAK elzavarását!
Engedd meg nekem, mint elkötelezett Barca - drukkernak, hogy ennél többet várjak el a csapat edzőjétől!
Köszönöm, hogy megérted, és akceptálod a véleményemet!
Kioktatást és szövegmagyarázatot nem kérek! Kinőttem a alsó tagozatos korból - úgy 23 éve.
Köszönöm!
FORCA BARCA!