Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.20. 16:15:58

senki se merje megkérdőjelezni guardiola döntéseit. főleg, hogy ezek az ő döntései, nem pedig laportáéké. mert ugye van egy csapat, ahol nem az edző dönti el, hogy kiket igazoljanak...
rendkívül szókimondó és szimpatikus karakter. a legnagyobb barça edző, ha tetszik, ha nem. és ezeket a lépéseket meg kell hoznia, ha nem akarunk úgy járni, mint 2006 tavasza után.
♥fcbarca.♥
gekkodan
Director del Fútbol

2009.07.20. 16:13:15

Szerintem meg egyszerű az egész. Eto'o szerződése jövőre lejár, nem sikerült megegyezni, eltérő szándékai voltak a feleknek és ezek olyan "üzleti titoknak" minősülő információk, amelyek sem sportszakmai, sem pedig emberi okokat nem jelentenek, pusztán más céljai voltak a feleknek, nem sikerült megegyezni és ezért Pep annyit mondhatott, amennyit.

Valszeg a döntés Txiki és a vezetőség szintjén született meg, Pepnek annyi köze van hozzá, hogy már tavaly más típusú csatárt képzelt el a 9-es pozícióban.

Nem hinném, hogy félrebeszél, pusztán nem akarja elmondani, hogy miért "bomlott meg a harmónia". És inkább korrekt, tisztán beszél Eto'o-ról és udvariasan nyitva hagyja a kaput.

Szerintem teljesen jó nyilatkozat, nem kell itt kukacoskodni...Annyit mondott, amennyit egy edző mondhat.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
cps46
Entrenador del Barça

2009.07.20. 16:09:50

palesz77 írta: hát belátom, hogy azért küzdene, de azért Eto'ot se kell az egekbe emelni EMBERILEG!! nyilatkozott olyat, még asszem két éve, hogyha nem nyernek semmit, akkor byebye Barcelona.
Bocs az OFFért, de egy kis felvilágosítás:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7844
„Azt mondtam, hogy ha jövőre sem nyerünk semmit, akkor már három évünk lesz címek nélkül, ez pedig nem engedhető meg egy olyan nagy klubnál, mint a Barca. Én nem érezném jól magam abban az esetben, ha nem nyernénk, mert azért vásároltak, hogy gólokat szerezzek, s nyerjek. Márpedig, ha ezt nem érem el, el kell majd mennem. A szavak mögött nem volt semmiféle fenyegetés, csupán a realitás egy olyan klubnál, ahol a játékosoknak kell legyen egyfajta felelősségérzése. Azt tettem fel ebben a nyilatkozatomban, hogy én nem tudnék már őszintén a szurkolók elé állni, ha még egy évet lejátszanánk siker nélkül. Ehhez nincs pofám. Azért, hogy azt mondják nekem, hogy csak napozni vagyok itt Katalóniában?"

ON: Guardioláról csak annyit, hogy nem hiszem, hogy bármely szurkolónak magyarázattal tartozna.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.07.20. 16:09:20

Pep ezt nyilatkozta(cikkből másoltam ki):

"Nincsenek sportszakmai, és magatartásbeli indokok a távozása mögött, én döntöttem így, mert az edzői szakma egy olyan pozíció, ahol az adott személynek meg kell hoznia egy döntést. Mivel én vagyok a Barcelona vezetőedzője, az én felelősségem határozni az ilyen esetekről. Eto’ónak megvan a saját karaktere, a személyisége, amitől ő az, aki."

Most akkor mi az oka a távozásának. Semmi sem lett megmagyarázva, megint a sablonos dumák mennek. Benne még mindig ugyanannyi a kérdés mint azelőtt, viszont Pep iránti csalódottságom fokozódott. Semmi értelme elküldeni egy bajnokot, aki már csak a származásából kifolyólag is sztem egy iszonyat munkabírású ember. Etoo tudja honnan jött és ez látszik is a játékhoz való hozzáállásán. Alázatos. Nehéz elhinni de Pep s.z.art sem mondott a sajtótájékoztatón :roll: :(

Sajnálom Etoó-t de ezek után remélem elmegy, mert én így pl nem tudnék őszintén belenézni az edzőm szemébe ha ilyent tenne velem. De hát ő profi én meg csak egy kis hobbiplaya :)
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.07.20. 16:02:16

palesz77 írta:
BlauGranaGroc írta: Ezért van a béka segge alatt a hangulat és terjed a vírusos Samu közutálat, mert a győzikén nevelkedett generáció már azt sem tudja értelmezni amit saját maga elolvas.
1. nem utálom Samut!
2. nem tudom mit ártottam neked, de nem a discos haverod vagyok, úgyhogy kultúráltabb hangnemet.
1. Csak magat tudom ismételni. Olvass figyelmesebben!
2. Semmit és wtf???
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.07.20. 16:01:51

Sztem meg egyszerűen nem őszinte a nyilatkozata Pepnek. Biztos hogy van oka, annak hogy nem akart Eto'oval tovább dolgozni, csak nem volt elég tökös, hogy elmondja az igazat. Egyrészről meg is értem, mert mégsem húzhatja le Samut, mert úgy még bukhat az Ibra-üzlet (vagy csak drágább lesz) + nem lenne túl gáláns, de azért annyit benyöghetett volna, hogy más szakmai elképzelési vannak jövőre, és ezért stb.
Igazából totálisan mindegy, hogy miért nem kellett neki Eto'o, alényeg, hogy jól süljön el a dolog. :wink:
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.20. 15:59:31

bence8 írta: Talán mond valamit Toure, Iniesta?
Akkor nem voltak ok amikor ezt nyilatkozta...ertsd ugy hogy Toure meg nem volt leigazolva, valamint Iniesta nem volt kulcsfontossagu jatekos.
Tiziano Crudeli fan :!:
bence8
Barça B

2009.07.20. 15:58:14

Mihu írta:
palesz77 írta:
Abból a két szezonból akit dícsérni lehet az kb Xavi, Puyol, Messi és Eto'o. És ezzel be is fejeződött a dícséretre érdemesek névsora. Nem hosszú ugye? 11-ből 4...ez mondhatni nagyon kevés.
Talán mond valamit Toure, Iniesta?
Mihu
Director del Fútbol

2009.07.20. 15:54:07

palesz77 írta: hát belátom, hogy azért küzdene, de azért Eto'ot se kell az egekbe emelni EMBERILEG!! nyilatkozott olyat, még asszem két éve, hogyha nem nyernek semmit, akkor byebye Barcelona.
Hát már ne is haragudj, de hogy ha én két évig a tüdőmet kiköpöm, kihajtom a lelkemet azért, hogy a csapat győzzön, de folyamatosan azt látom, hogy több csapattársam belesz.rik az egészbe, és ahelyett hogy megpróbálna segíteni a csapatnak, inkább elmegy bulizni esténként, majd másnap délelőtt hót kómásan állít be edzésre, illetve egyes csapattársaim a meccseken az alibizés magasiskoláját mutatják be, akkor én is inkább olyan helyre mennék, ahol társat találok a küzdeni akarásban.

Abból a két szezonból akit dícsérni lehet az kb Xavi, Puyol, Messi és Eto'o. És ezzel be is fejeződött a dícséretre érdemesek névsora. Nem hosszú ugye? 11-ből 4...ez mondhatni nagyon kevés.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.20. 15:50:57

Bányász írta:Ez azért kicsit túlzás.Nehogy már azt higyjük,h a Nike intézi az átigazolásainkat... :)
Ez nyílván igaz! Csakhogy év 45milkáért annyi beleszólása lehet a Nikenak ,hogy legyen egy sztár, akivel tudnak reklámozni stb. Muszáj, hogy támadó legyen ez a játékos, mert különben nincs akkor reklámértéke, mindenki csatárokra figyel, ők az Istenek, akik gólt lőnek, ez mindíg is így volt! Namost Te kit küldenél el Pep helyében? A saját nevelésű Xavit, Iniestat, Messit, akik a világ legjobbjai is emellett? Nyílván nem. Marad Eto'o és Henry. Henry Laporta kedvence, ő akarta ide! Eto'o meg beszólt mindenkinek, és mellet lenyilatkozta, hogy ha nem nyerünk elmegy, meg hogy ő csak egy zsoldos a pénzért van itt...! Hát nyílván őt, pláne, ha mellé van is más elképzelésed a középcsatár posztra! És lehet, hogy ezért nem tudja Pep megmagyarázni, mert az igazat nem mondhatja, a kamu meg átlátszó!

Én nem azt mondom ,hogy így van, de azért a pénz beszél a világban, nálunk is! Nem feltétlen ő a hibás Eto'o miatt, bár én nem vagyok abba biztos, hogy Eto'o elküldése Ibra érkezésével hiba lenne.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
House
Entrenador del Barça

2009.07.20. 15:50:52

Azért nyilatkozta ezt Pep, mert neki az az állás pontja, hogy ő az edző, nem kell megmagyaráznia. Ami azt illeti, van benne valami.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.20. 15:50:06

BlauGranaGroc írta: Ezért van a béka segge alatt a hangulat és terjed a vírusos Samu közutálat, mert a győzikén nevelkedett generáció már azt sem tudja értelmezni amit saját maga elolvas.
1. nem utálom Samut!
2. nem tudom mit ártottam neked, de nem a discos haverod vagyok, úgyhogy kultúráltabb hangnemet.

amúgy elnézést kérek, én a képes sportba olvastam ezt, még bőven nem volt netem, és bocsássatok meg, hogy nem olvastam el az összes teljes nyilatkozatot, amiből előtte csak csipegetni tudtam :cry: ... de akkor arra is reagáljatok, amit a hsz-em második felében írtam, ne csak ezért szidjatok. mindenkinek van véleménye, én megértem Pepet, amellett,hogy Samut is kedvelem. szerintem szükséges lépés, és ha jövőre meg [auto_cenzúra] lenne a csapat, úgy hogy nem volt változás, mindenki azért fikázna, mert MÁR MEGINT beleestünk ugyanabba a hibába mint 2 éve...
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.20. 15:48:58

Bányász írta:
egyetlen egy csapattars senki soha nem panaszkodott arra hogy ne lett volna igazi CSAPATJATEKOS.
Az lett volna a gáz ha valaki megteszi ezt nyilvánosan.Attól mert valamiről nem beszélnek az még nem biztos,h nem történt meg. :wink: (persze ezzel együtt nem állítom azt,h biztos Eto'o lázított vagy bármi)

Egyébként nem tudom mit kell még ezen magyarázni.Elküldi mert Ő így érzi.Mert szte ez kell mert szerinte ettől jobb lesz a csapat!Mert szerinte ez szükséges.Ez nem magyarázat?
Lenneb irtam egy szerkesztett hozzaszolast, amiben ideztem hogy a sajat tapasztalai alapjan dontott...arra irtam hogy az mar ertelmesebb valasz...amugy en ezzel lezartam ezt a dolgot...csak duhos vagyok mint itt meg paran, Rivaldo11, Varga Tamas etc.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.20. 15:46:30

egyetlen egy csapattars senki soha nem panaszkodott arra hogy ne lett volna igazi CSAPATJATEKOS.
Az lett volna a gáz ha valaki megteszi ezt nyilvánosan.Attól mert valamiről nem beszélnek az még nem biztos,h nem történt meg. :wink: (persze ezzel együtt nem állítom azt,h biztos Eto'o lázított vagy bármi)

Egyébként nem tudom mit kell még ezen magyarázni.Elküldi mert Ő így érzi.Mert szte ez kell mert szerinte ettől jobb lesz a csapat!Mert szerinte ez szükséges.Ez nem magyarázat?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.07.20. 15:41:58

palesz77 írta:hát belátom, hogy azért küzdene, de azért Eto'ot se kell az egekbe emelni EMBERILEG!! nyilatkozott olyat, még asszem két éve, hogyha nem nyrenek semmit, akkor byebye Barcelona.
Ezért van a béka segge alatt a hangulat és terjed a vírusos Samu közutálat, mert a győzikén nevelkedett generáció már azt sem tudja értelmezni amit saját maga elolvas.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.20. 15:41:54

palesz77 írta:
Szakacs írta:Az elmult evek alapjan szerinted Eto'onak olyan a szemelyisege aki nem halytana ?
hát belátom, hogy azért küzdene, de azért Eto'ot se kell az egekbe emelni EMBERILEG!! nyilatkozott oylat, még asszem két éve, hogyha nem nyrenek semmit, akkor byebye Barcelona. és szerződést meg nem hosszabbított, jövőre elmenne ingyen. szerintem nem kéne fikázni Pepet, a klub számára a lehető legjobb döntést hozza(hozta) meg. én is sajnálom Eto'ot, de ha elfogadta volna a Barca szerződését, most nem lenne semmijen ügy. meg amúgy ha jól belegondolunk, ki mást küldene el Pep? ha vesz egy új védőt, azzal nem frisül a csapat. Xavi és Ini érinthetetlen akárcsak Messi. marad Henry meg Eto'o. szerintem jó döntést hozott, mert a kispad frissítése semmit nem számítana ilyen szinten...

na ennyi az én véleményem
Mindenki ezzel a k.va nyilatkozattal dobalozik, szerintem keress vissza a cikkek kozott es olvasd el ujra...o azert mondta hogy tavozik a csapattol mert akkor o ugy erezne hogy nem lenne pofaja a csapat penzen elni azert hogy nyerjen vele semmit a klub, es nem azert fenyegetozott mert le szarozta volna a klubbot!
a cim: http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7831
A masik hogy a BL donto elott is o volt az aki azt mondta ha kell 100x annyit szalad mint egy atlagos meccsen, csak legyen eredmeny.Etoo emberileg mit tett ami nem elfogadhato, mert mindenki csak azt irja milyen neveletlen mittudom en..Mikor az ujsagirok csesztettek a csaladjaval kapcsolatban, egyet meghajtott es kesz..nem volt azzal semmi gond..mik voltak a Sztar allurjei ? egyetlen egy csapattars senki soha nem panaszkodott arra hogy ne lett volna igazi CSAPATJATEKOS.EN is most csalodtam PEP-ben, de remelem hogy ha balul sul el meg vissza lehet hivni, ugy Sevcsenkoval tette a Milan...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Szakacs 2009.07.20. 15:47:08-kor.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.07.20. 15:38:59

palesz77 írta:"Azok után, hogy mindent megnyertünk, szükségünk van változtatásokra a játékoskeretben."
hát nekem ez válasznak tűnik... és azért őt akarja elküldeni, mert már elmodta többször, hogy Ibra stílusú csatár kell neki(nem így fogalmazva...). plusz Eto'o már mindent többször megnyert ami számít a Barcában, nem biztos, hogy ugyanúgy hajtani mint eddig. és szerintem Etooka tökéletesen összefoglalta mit gondol(hat) Pep.
szerintem
Jah Villa és Ibra, mint 2 tojás.
Xavi Puyol, Iniesta és Messi is megnyert mindent, őket mikor cseréljük le? Attól mert valaki saját nevelés még nem motiváltabb, mint egy új -még semmit nem nyert- játékos. Szóval akár le is cserélhetjük őket is. De gyorsan, mert Messi sokat veszíthet az értékéből! Télen megkapja az aranylasztit és a teljesítménye illetve az értéke drasztikusan visszaesik.
Úgy baromság az egész ahogy van.
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.20. 15:38:33

Etooka írta:...
Minden szavaddal mélységesen egyetértek Etooka :!:

Később én is megfogalmazon azért a saját véleményemet, bár sok hasonlóság lesz a Te véleményed és az enyém között. :wink:

Azért ennyire nagy drámára és nagy tragédiára nem számítottam itt a fórumon, megmondom őszintén... :?
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.07.20. 15:38:23

Varga Tamás írta:Etooka!

Azt mondta, azért kell mennie Samunak, mert "Én vagyok az edző, én döntök".

Ha Neked ez egyértelmű, határozott, mindent megvilágosító magyarázat, akkor Te elég kevéssel is beéred!

Engedd meg nekem azt a jogot, mint Barca - drukkernek, hogy én ne elégedjek meg vele, kárhoztassam ezért, és mély csalódottságomnak adjak hangot!
Vagy talán nincs jogom ezt gondolni? ENGEM NEM GYŐZÖTT MEG, NEKEM NEM MONDANAK SEMMIT EZEK A SZAVAK! Semmi olyat, amivel értelmes ember módjára el tudná velem, vagy másokkal fogadtatni az elmúlt 20-25 év legeredményesebb CSAPATJÁTÉKOSÁNAK elzavarását!
Engedd meg nekem, mint elkötelezett Barca - drukkernak, hogy ennél többet várjak el a csapat edzőjétől!

Köszönöm, hogy megérted, és akceptálod a véleményemet!
Kioktatást és szövegmagyarázatot nem kérek! Kinőttem a alsó tagozatos korból - úgy 23 éve.
Köszönöm!

FORCA BARCA!
Az elmúlt 20-25 év legeredményesebb CSAPATJÁTÉKOSA... :D:D:D

Ne haragudj, de azzal együtt, hogy tisztelem és szeretem Eto'o-t, mert 5 éve ontja a gólokat, és a legfontosabb pillanatokban volt képes megvillanni, és tavaly beállni a sorba egy megalázó holtszezon után...
azért enyhén szólva túlzónak érzem a kijelentésedet...

Eto'o nagyobb csapatjátékos, mint Puyol, Xavi, Iniesta? :D:D:D

Az mennyire volt csapatjátékos mozzanat, mikor elment a stadionból ,miután lecserélték... vagy hogy elismerte zsoldos mivoltát???

Mindenkinek vannak kedvencei, de maradjunk a realitás talaján ! Igen, van jogod elmondani a véleményed, el is fogadom, csak nem értek egyet... Eto'o egy klasszis, akinek most mennie kell! És majd az érintettek tisztázzák egymás közt... ha Pep nem mondja majd meg Eto'o-nak szembe a frankót, akkor igazad lesz, de én ezt nem feltételezem a triplázó edzőről aki élő klublegenda is egyben.
palesz77

2009.07.20. 15:37:06

Szakacs írta:Az elmult evek alapjan szerinted Eto'onak olyan a szemelyisege aki nem halytana ?
hát belátom, hogy azért küzdene, de azért Eto'ot se kell az egekbe emelni EMBERILEG!! nyilatkozott olyat, még asszem két éve, hogyha nem nyernek semmit, akkor byebye Barcelona. és szerződést meg nem hosszabbított, jövőre elmenne ingyen. szerintem nem kéne fikázni Pepet, a klub számára a lehető legjobb döntést hozza(hozta) meg. én is sajnálom Eto'ot, de ha elfogadta volna a Barca szerződését, most nem lenne semmijen ügy. meg amúgy ha jól belegondolunk, ki mást küldene el Pep? ha vesz egy új védőt, azzal nem frissül a csapat. Xavi és Ini érinthetetlen akárcsak Messi. marad Henry meg Eto'o. szerintem jó döntést hozott, mert a kispad frissítése semmit nem számítana ilyen szinten...

na ennyi az én véleményem
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.07.20. 15:39:51-kor.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.20. 15:31:11

palesz77 írta:"Azok után, hogy mindent megnyertünk, szükségünk van változtatásokra a játékoskeretben."
hát nekem ez válasznak tűnik... és azért őt akarja elküldeni, mert már elmodta többször, hogy Ibra stílusú csatár kell neki(nem így fogalmazva...). plusz Eto'o már mindent többször megnyert ami számít a Barcában, nem biztos, hogy ugyanúgy hajtani mint eddig. és szerintem Etooka tökéletesen összefoglalta mit gondol(hat) Pep.
szerintem
Az elmult evek alapjan szerinted Eto'onak olyan a szemelyisege aki nem halytana ?

"Akkor mégis miért kell mennie? Benyomások, érzések. Mert nekem kell megmondanom, hogy ki fog játszani jövőre, és kik lesznek a csapat tagjai. És én úgy gondolom, hogy azok után, hogy mindent megnyertünk, szükségünk van változtatásokra a játékoskeretben. Ezt a döntést olyan élmények alapján hoztam meg, amiket még játékoskoromban átéltem, tapasztaltam." Ez mondjuk egy elfogadhatobb verzio(frissitett), de ha annyira ismeri Samu karakteret, akkor tudja hogy pont o az a pont a csapatban amin velemenyem szerint nem kellet volna valtoztatni... tudjuk hogy o egy oroszlan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szakacs 2009.07.20. 15:37:17-kor.
palesz77

2009.07.20. 15:29:18

"Azok után, hogy mindent megnyertünk, szükségünk van változtatásokra a játékoskeretben."
szerintem
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.07.20. 15:29:05

Varga Tamás írta:Etooka!

Ha Neked ez egyértelmű, határozott, mindent megvilágosító magyarázat, akkor Te elég kevéssel is beéred!

Engedd meg nekem azt a jogot, mint Barca - drukkernek, hogy én ne elégedjek meg vele, kárhoztassam ezért, és mély csalódottságomnak adjak hangot!
Vagy talán nincs jogom ezt gondolni? ENGEM NEM GYŐZÖTT MEG, NEKEM NEM MONDANAK SEMMIT EZEK A SZAVAK! Semmi olyat, amivel értelmes ember módjára el tudná velem, vagy másokkal fogadtatni az elmúlt 20-25 év legeredményesebb CSAPATJÁTÉKOSÁNAK elzavarását!
Engedd meg nekem, mint elkötelezett Barca - drukkernak, hogy ennél többet várjak el a csapat edzőjétől!

Kioktatást és szövegmagyarázatot nem kérek! Kinőttem a alsó tagozatos korból - úgy 23 éve.
Köszönöm!

FORCA BARCA!
Tamás!
Ugyan Etookához szóltál, de erre most én is válaszolnék.
Amiket leírtál azok engem sem elégítenének ki, amennyiben nem tudnám, s amit Tamás is leírt, hogy úgy gondolja, Ibra nagyobb hasznára lesz a csapatnak. Lehet, hogy igaza van, lehet, hogy nem. Majd meglátjuk, mindenesetre el kell fogadni a döntést. Természetesen megillet az a jog, ami mindenkit, hogy kétségbe vond a döntést, de attól még ez van.

Na písz
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.07.20. 15:24:51

Kedves Pep!
Ez nem válasz!
Ennyi erővel akár leszűrhetem azt is, hogy Pepnek nem tetszett Eto'o feje, és ezért kell a változtatás...
Samu 2 bl címhez, 3 bajnoki aranyhoz, meg egy király kupa elsőséghez segítette a csapatot. Ez nem magyarázat az eltávolítására. Felháborít a nyilatkozata.
Kiváncsi vagyok mire megyünk majd az "erőcsatárral".
Szerintem semmire.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.20. 15:22:29

Etooka!

Köszönöm!

FORCA BARCA!
Kép
Válasz küldése