remélem érthető voltam

A profilodban próbáld meg átállítani az időt mert sztem az lehet a baj.S.Agüero írta:Nekem a gépemen, hogy mikor volt az utolsó írás egy órával kevesebb mint igazából az idő
Bojan az U21-es Európa Bajnokságon (le)szerepelt Spanyolország színeiben június 15-25-ig, ezért kapott plussz 1 hét pihenőt.torrentkiller írta:Plusz régebben olvastam valameik cikkben, hogy Bojannak sem kell vissztérnie még mivel az U20as VB-n szerepelt.
2009. szeptember 25. és október 16. között lesz a tona, amelyen a Magyar U20-as csapatért is szoríthatunk majd. Először úgy volt, hogy nyáron lesz, de később megváltoztatták.Bányász írta:Az U-20-as VB csak most lesz nem?Talán augusztusban ha jól tudom.
Az U-20-as VB csak most lesz nem?Talán augusztusban ha jól tudom.torrentkiller írta:Plusz régebben olvastam valameik cikkben, hogy Bojannak sem kell vissztérnie még mivel az U20as VB-n szerepelt.menczel írta:Az előszezon kezdete - cikkhez kapcsolódva; Etoo is extra szabadságot kapott,szóval ő sem kell hogy megjelenjen holnap. Mivel jelenleg a Barcelona játékosa, illene megemlíteni!
Visca
Plusz régebben olvastam valameik cikkben, hogy Bojannak sem kell vissztérnie még mivel az U20as VB-n szerepelt.menczel írta:Az előszezon kezdete - cikkhez kapcsolódva; Etoo is extra szabadságot kapott,szóval ő sem kell hogy megjelenjen holnap. Mivel jelenleg a Barcelona játékosa, illene megemlíteni!
Visca
Nem baj, csak ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy mikor lesz új jobbszélsője a Barcának.alves20 írta:Tudom hogy jo ez csak kerdeztem,remelem az nem baj vagy igen?
Miért kéne új kinézet?alves20 írta:Sziasztok!Azt szeretnem ,hogy mikor lesz uj kinezete az oldalnak???
Már nem.Varatrix írta:Az Igazolások topicot széthúzza valami.
Nem, mert előtte még Filipéről van szó, és ez a bekezdés is rá utal. Ezzel is fokozván azt, hogy mekkora csalódás érhette azzal, hogy nem tudott Barcelonába szerződni.pety27 írta:Maxwellt bemutatják pénteken c. cikkben találtam egy apró hibát ,utolsó előtti bekezdés : "nyílt titok volt, hogy maga Filipe is „álmai beteljesülésének” gondolta a katalán „kalandot”… " asszem Maxwellről van szó..
Mégegyszer fusd át.pety27 írta:Maxwellt bemutatják pénteken c. cikkben találtam egy apró hibát ,utolsó előtti bekezdés : "nyílt titok volt, hogy maga Filipe is „álmai beteljesülésének” gondolta a katalán „kalandot”… " asszem Maxwellről van szó..
kudu írta:Olyan kérdésem lenne, hogy idén nyáron esetleg a triplázás emlékére nem lesz eurobarcás póló csináltatva?
mert sajnos mikor az előző széria készült, arról lemaradtam
Valaki válaszolhatna az első kérdésemrekudu írta: a Guardiolás cikk sorozat felkerülhetne a Játékoskereteknél Guardiolához, mert jelenleg csak rossz hivatkozás van.
Meg még egy észrevételem lenne, hogy ha a Fórumon vagyok, akkor nem lehet rákattintani a Hír archívumra és a Klubtörténetre.
Gondolom ez a legördülő menü miatt lehet.
Töröld ki a Cookie-kat és a tárolt jelszavakat, utána mented újra és sima.miihii írta:Hello!
Az mitől lehet,h kábé két napja nem léptet be automatikusan a fórumra?Mindig ki kell töltenem az adatokat és hiába van kipipálva az auto bejelentkezés.
Vmi 5let,tipp?
Köcce
Ez az a kérdés, ami egyelőre nem tiszta nekünk semBányász írta:Az új cikkben az szerepel,h "Llorrente hajthatatlan".Viszont a Valencia elnöke Soriano ha jól tudom.Most végülis a cikkben szerepel rosszul vagy tényleg a régi elnökkel tárgyalunk Villáról?