2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bár nem ismerem az egész cikket, de Ini is lenyilatkozta, hogy nem örülne Ibrának, vagy valami hasonlót...meg hát még Caldi idejében elég sokan nyilatkoztak saját csapattársaikról nem megfelelő módon...főleg a hollandok..Akár mis is a véleményük ezt kell nyilatkoznnák, hogy nézne ki ha leosztának a 94 millkos játékost, hogí ilyen gáz olyan gáz meg nagyképü stb.
Amugy biztos jobb ember mint ahogy a pletykalapok feltüntetik...
Akár mi is a véleményük ezt kell nyilatkozzák, hogy nézne ki ha leosztának a 94 millkos játékost, hogy ilyen gáz olyan gáz meg nagyképü stb.Realista24 írta:...de azért az is mérvadó, hogy az új csapattársak mind egyet nyilatkoznak, hogy teljesen más, mint amit a sajtó lehoz róla.
Elég sokszor rúgják fel, meg rángatják, előfordul, hogy elege van. Elég durván bánnak vele a védők.Anarius írta:Szokott néha.ha nem nagyot kap csak megrángatják akkor megáll csúnyán néz kicsit és ennyi.ennyi .nem is mondható rinyálásnak.
Abszolút van, nem is vitás...de azért az is mérvadó, hogy az új csapattársak mind egyet nyilatkoznak, hogy teljesen más, mint amit a sajtó lehoz róla.Nem hiszem, hogy Messi rinyálna a bírónál, de mindegy. Higgyétek el, hogy van különbség a 2 játékos között viselkedésben.
Nem hiszem, hogy Messi rinyálna a bírónál, de mindegy. Higgyétek el, hogy van különbség a 2 játékos között viselkedésben.Anarius írta:Igen vannak ilyenek de melyik footballistánál nincs ilyen?Messi nem elesik ha megrángatják hanem megáll és rinyál kicsit a birónál.ez van.nem ugy mint ronaldó ha hozzáérnek elesik és amikor látja hogy nem kap szabadot a kábához kap és hangosan elkezd ordítani.Am. messi pl. a real-barcán(2-6)amikor golt lőtt felhúzta a mezét és a pólójára volt irva egy betegség neve amire megprobálta felhívni a figyelmet.Nem tudom hogy hányan csinálnak ilyeneket.
Ismét sikerült minősítened Magad, nagy grat hozzá...menj át a madridista.hu-ra, olvass vissza 1 évvel a fórumban, keresd meg a hsz-eimet és nézd meg hogy tavaly is Benzema érkezését akartam, erre kaptunk egy Huntit...akkor most divatmajom vagyok vagy sem te szerencsecsomag? Úgy osztasz észt, hogy nem nézel utánna a dolgoknak...honnan tudod, hogy én mióta szurkolok a Realnak öcsém?nemtudom öcsém, lehet hogy te összekeverted a PES topiccal ezt, mert h kicsit elrugaszkodtál a valóságtól... hol lenne már egy szinten Yaya és Lass? én szeretem Xabi-t de a cipőjét nem köthetné meg Xavinak... amugy meg Benzema-nak csak azóta ilyen nagy a hype-ja köreitekben mióta nálatok játszik, szval szerintem bújj el te divatmajom
Mit csinál Messi??????????? Sír, ha hozzáérnek???????????? Te el vagy tévedve. Nem kicsiket szokott kapni. Elég durva becsúszásokat. Ramos tavaly ősszel majdnem eltőrte a lábát. Úgyhogy hagyjuk. A másik tévedésed, hogy nem az a meccs volt, mikor picit meglötte a bírót. Az pont a real-barca meccsen volt!!!!!!!!!!!!!!!! Megakadt egy támadás a bíró miatt, ráadásul majdnem gólt kapott a Barca. A bíró nem foglalkozott vele, mert ő volt a hibás. Nem vagyunk elfogultak. Egyébként a barcából ő kapta a legtöbbet, ráadásul elég durvákat.Amúgy 1000 meccsből 1 ilyen eset, te meg ezzel jössz? Nem mondhatod, hogy Messi balhés a pályán.Attila-Raul írta:Sokszor leakartam mar irni, de vhogy untam.Messi pedig nem csak azért a kedvencem mert a legjobb a világon hanem mert emberileg is jobb bárkinél
KIcsit elvagytok tevedve a draga Messivel kapcsolatosan, nagyon elfogultak vagytok. A legtobb meccsen ahogy hozzaernek sir, rinyal..valamint eggyikotok sem vette eszre a Barca - Chelsea BL elodonton..mikor eggyet taszitott a draga BIRO` kollegan...aki semmibe vette es futott tovabb...
ezeket ti nem lassatok?! csak h milyen szereny meg alazatos...meg ba`bla`bla`
felborítottuk a piacot, úgyhogy most a bevételeink is nagyobbak lesznekJavi Garcia Arrow Benfica 7 MILLÁÉRT Exclamation Shocked
Sokszor leakartam mar irni, de vhogy untam.Messi pedig nem csak azért a kedvencem mert a legjobb a világon hanem mert emberileg is jobb bárkinél
Realista24-től idéztem...CS0ki írta:Remélem úgy értetted, hogy én nem tartozom abba a körbe!amugy meg Benzema-nak csak azóta ilyen nagy a hype-ja köreitekben mióta nálatok játszik, szval szerintem bújj el te divatmajom![]()
A divatmajmozást meg talán mellőzd! Van, aki esetleg megsértődik rajta!
Nem látam a tegnapi meccset egyébként, szóval nem tudok ezügyben mit írni...
azért vezetett nálunk toronymagasan egy szavazást még nyár előtt kit kéne igazolni...mióta nálatok játszik, szval szerintem bújj el te divatmajom Exclamation
Remélem úgy értetted, hogy én nem tartozom abba a körbe!amugy meg Benzema-nak csak azóta ilyen nagy a hype-ja köreitekben mióta nálatok játszik, szval szerintem bújj el te divatmajom
nemtudom öcsém, lehet hogy te összekeverted a PES topiccal ezt, mert h kicsit elrugaszkodtál a valóságtól...Realista24 írta: 1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.
A védelem gyengus? Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne...
Yaya nem jobb, mint Lass
Xavi jobb, mint Gago, de ennek cseréjén dolgoznak, nagy esély van egy Xabira akinél már nem jobb Xavi.
Hogy Ini jobb lenne, mint Kaká, ezt Te sem gondolod komolyan...![]()
Ibrátok nincs...Leo és Henry gyengébb, mint CR + Benzema
A kapus posztot meg VV-re való tekintettel nem is írom...
Az meg hogy Robben-Ronaldo nem passzol, max Robbenre igaz...ha láttad a tegnapi meccset, akkor észrevehetted, hogy CR elég jól osztogatta a labdákat abban a félidőben.
Pepe meg nem gusztustalanabb egy Dani Alvesnél, vagy egy köpködő Messinél...de ez már sokszor téma volt...nektek Ő nekünk meg ezek szúrják sokszor a szemünket...
Az év igazolása!!!Javi Garcia Benfica 7 MILLÁÉRT
Respect.Ezek a felkészülési meccsek semmit nem jelentenek, vagy hogy ki szerepel a legjobban ezeken a meccseken. Ezek csak arra valók, hogy megfelelő erőnlétbe hozzák a játékosokat, és az újak is egy kicsit belelássanak a taktikába (direkt írtam, hogy csak egy kicsit mert 5 meccs alatt még nem fogja egy új játékos sem vágni a csapat taktikáját) most az hogy 5-6 góllal vagy csak 1 góllal nyeri meg az adott csapat az nem sokat számít. Most azért fikázni a Madridot, mert csak 1 góllal nyert...húú...nagy cucc. Egy teljesen új csapat, új taktikával (4-3-3-at nem játszák, pláne nem ez a keret), új edzővel. Ezeken a meccseken az edző sem az eredményt nézi, hanem hogy kinek hol a helye, ki hogyan teljesít az adott poszton, milyen taktikai elemben kell még fejlődni, stb., stb.
hát képzeld hogy lass képes védőt játszani és már játszott isLass szted képes lenne védőt is játszani? Lass képes lenne végigcselezni a középpályán és bombagólt lőni? Lass képes olyan technikai megoldásokra, amik csak labdaművészeket jellemeznek? Mert YAYA TOURÉ esetében a kérdésekre adott válasz minden esetben IGEN!
Szerintem egy kicsit többről van szó, mint hogy egy évben kijött a lépés... De ha magadtól ezt nem tudod felfogni akkor sajnállak.Realista24 írta:Ahogy nektek sem kell elszállni báttya, mert egy évben kijött a lépés...de új év van, új szezon, mindenki a nulláról...attól függetlenül, hogy jó csapat a Barca
Az hogy lebecsülitek CR+Benzema párost pedig feldobja a napomat...