Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben a szezonban 27 bajnokin 0 gólpassza volt. Én szerintem nem ilyen kp kell a Barcának.bali 15 írta:Már sokszor említették itt de én nem mondtam véleményt erről.
Szerintetek moutinho nem lenne jó ide? Vagy ő túl minőségi lenne a kispadra?
Igen,R10 lőtt váratlan gólokat,de mennyit is ? Amúgy ez elég rossz példa volt,m R10 soha nem volt középcsatár...csabimo írta: Mi az önmagadnak kialakított helyzet, amikor messi megkapja a labdát megver 1-2 embert és gól a vége-vagy nem...Az lós.ar hogy etoora felpasszoljuk a labdát és visszapasszolja, és várja hogy a középpályások nagyá tegyék...egy csatár rúgjon váratlan gólokat lehetetlen helyzetkből, és tudjon egy az egybe kezdeni valamit a védövel...Ilyen volt Pl: R10 mindig tudott váratlan gólt löni lehetetlen helyzetekből, és mindig meg tudott verni pár embert ha éppen arra volt szükség...
Hülyeséget meg ne beszélj hogy számoltam Ibrának a goljait, de biztos vagyok benne h kevesebb kiszolgálást kapott mint etoo az 5 év alatt
Lehet sőt biztos, ha a Bl döntőn nem lő gólt, akkor olyan szezon végét zár hogy borzalmas. Minden meccsen 4-5 ziccert kihagyott, ideje volt a váltásnak és ezt nálam nálad hozzá értöbb emberek hozták meg...Fecooo írta:csabimo ne is haragudj, de eszméletlenül elfogult vagy negatív irányban Samu felé... ibra, ibra úgy...
Samu adott olyan gólpasszt néha, amilyet Xavi szokott...
Fabregas nem fog jönni, ahhoz h kezdő legyen nem elég jókoandras írta:Más vizekre evezve, mert en Ibrát kész ténynek veszem, még kéne egypárat igazolnunk nem? Gondoltam pl Fabregasra aki elől hátul középen tud eredményes lenni.
Vele mi a helyzet a nagyvilágban? Régebben volt róla szó nem?
Szerintem középre még kellene valakit igazulnunk aki igen jól érzi magát más posztokon is, mert pár sérülés, és lehet ,hogy gondok lesznek egyes posztokon. (Iniesta gyakran betegeskedett, Henry meg már nem valami fiatal)
Mi az önmagadnak kialakított helyzet, amikor messi megkapja a labdát megver 1-2 embert és gól a vége-vagy nem...Az lós.ar hogy etoora felpasszoljuk a labdát és visszapasszolja, és várja hogy a középpályások nagyá tegyék...egy csatár rúgjon váratlan gólokat lehetetlen helyzetkből, és tudjon egy az egybe kezdeni valamit a védövel...Ilyen volt Pl: R10 mindig tudott váratlan gólt löni lehetetlen helyzetekből, és mindig meg tudott verni pár embert ha éppen arra volt szükség...Xavinho írta:HABIcsabimo írta:117/97 ebböl körül belül 85öt megcsinált neki a csapat pl: R10-vagy messi- xavi-ini halálba kijátszott támadásaik végén begurított a kapuba.(8-10 méterröl)
Ibránál a 74böl kb 60 egyéni...Szabadrúgás-fejesek-távoli bombák, önmagának kiharcolt helyzetek!!! stb...
A fociban nem az számít,hogy milyen szép egy gól,hanem,hogy bent van a kapuban a labda, a szépség max ráadás.
85-öt "megcsináltak neki" - a fociban tudod van olyan,h passz és összjáték - ez a játék része.Ibrának megnézted az összes gólját és számoltad,h mennyit csinált meg magának ?![]()
Mi az önmagunknak megcsinált helyzet ? Az annak számít,amikor valaki jól helyezkedik és kap egy jó labdát,azt meg elgurítja a kapus mellett? Igen -pls, ezeket is számold már bele...
égnek áll a hajam az ilyen hozzászólásoktól - nem személyeskedni akarok,bocs,ha kicsit kemény volt.
Capon írta:Eto'o 5 éve alatt milyen eloszlásban lőtte a gólokat? Gondolok itt a gól/év statra a bajnokságban. Idén 30-at lőtt előtte, hogy szerepelt meg tudja mondani valaki?
Én itt most konkrétan a sport1-en gyakran ismételt Inter bajnoki gólokról beszéltem, amiből 24-et Ibra szerzett.Celtic írta:Bárkiből lehet egy highlight-ot összehozni és feltenni youtube-ra.Kluivertinho írta: Azért nézd meg, hogy ezekkel a trükkökkel gólokat szerez. Valamint azért a kiszolgálása is teljesen más volt a két játékosnak. Eto'o-nak a világ legjobb középpályásai osztották a labdákat, míg Ibrának nagyon sokszor egyedül kellett megoldania a helyzeteket. Félelmetes lesz, mikor Ibrának fogja osztogatni Xavi és Iniesta a lasztikat. Samu annyi labdát kapott, hogy 2szer ennyit is rúghatott volna, de a helyzetkihasználása gyakran csapnivaló volt, ellentétben a svéd-bosnyákkal.
Igan mallorcában meg 120/48! No vajon miért, mert nem volt ilyen kiszolgálása, és gyengébb csapat! Eto'o azért lőtt ennyi gólt, mert mindíg a világ legjobb középpályája volt mögötte! Mallorcában rájátszottak, mégse rúgott anniyt! Egy csatár eredményességét 80%-ban a körülötte lévő csapat határozza meg! Ibra jobb lesz, majdnem fix! Ő a sokkal erősebb olasz védelmek ellen is megrúgta a góljait, mert ugye az olaszok erőssége a védekezés a focibanvisca el barca írta:
ha csak az elmult 5 évet nézzük
eto'o: 117/97
zlatan: 149/74
Egyetértek veled. A Barcánál a kiszolgálás fantasztikus. Messi, akit véletlenül kihagytál. Tőle is sok labdát kapott.Kluivertinho írta:Azért nézd meg, hogy ezekkel a trükkökkel gólokat szerez. Valamint azért a kiszolgálása is teljesen más volt a két játékosnak. Eto'o-nak a világ legjobb középpályásai osztották a labdákat, míg Ibrának nagyon sokszor egyedül kellett megoldania a helyzeteket. Félelmetes lesz, mikor Ibrának fogja osztogatni Xavi és Iniesta a lasztikat. Samu annyi labdát kapott, hogy 2szer ennyit is rúghatott volna, de a helyzetkihasználása gyakran csapnivaló volt, ellentétben a svéd-bosnyákkal.visca el barca írta: 30-hoz közel kinőttem már ebből a hú de kafa trükköket csinál korszakomból. bocsi![]()
nálam a csatár az egyenlő a góllövéssel
mégegyszer mondom, nekem kevés a youtube... lőjje a gólokat és kész...
Kérlek nézz Ibrahimovic gólokat, számold meg hány olyan volt amikor úgy kapta a labdát, hogy csak be kellett rúgnia, valamint mennyi olyan volt, amikor saját magának harcolta ki a helyzetet és rúgta be. (nem, nem arra gondolok hogy jól helyezkedik).Xavinho írta: HABI
A fociban nem az számít,hogy milyen szép egy gól,hanem,hogy bent van a kapuban a labda, a szépség max ráadás.
85-öt "megcsináltak neki" - a fociban tudod van olyan,h passz és összjáték - ez a játék része.Ibrának megnézted az összes gólját és számoltad,h mennyit csinált meg magának ?![]()
Mi az önmagunknak megcsinált helyzet ? Az annak számít,amikor valaki jól helyezkedik és kap egy jó labdát,azt meg elgurítja a kapus mellett? Igen -pls, ezeket is számold már bele...
égnek áll a hajam az ilyen hozzászólásoktól - nem személyeskedni akarok,bocs,ha kicsit kemény volt.
De ettől függetlenül gól nem? Szerintem is inkább a gólszerzés a fontos mert megcsinálják neki Messiék és berúgja. Lehet Ibra is befogja rúgni ezeket sőt biztos. Úgyhogy én nem kételkedek Ibrában. Sajnálom hogy Samu elmegy de ha Pep így látja jól akkor ez van.csabimo írta:117/97 ebböl körül belül 85öt megcsinált neki a csapat pl: R10-vagy messi- xavi-ini halálba kijátszott támadásaik végén begurított a kapuba.(8-10 méterröl)visca el barca írta:
Ibránál a 74böl kb 60 egyéni...Szabadrúgás-fejesek-távoli bombák, önmagának kiharcolt helyzetek!!! stb...
Bárkiből lehet egy highlight-ot összehozni és feltenni youtube-ra.Kluivertinho írta:Azért nézd meg, hogy ezekkel a trükkökkel gólokat szerez. Valamint azért a kiszolgálása is teljesen más volt a két játékosnak. Eto'o-nak a világ legjobb középpályásai osztották a labdákat, míg Ibrának nagyon sokszor egyedül kellett megoldania a helyzeteket. Félelmetes lesz, mikor Ibrának fogja osztogatni Xavi és Iniesta a lasztikat. Samu annyi labdát kapott, hogy 2szer ennyit is rúghatott volna, de a helyzetkihasználása gyakran csapnivaló volt, ellentétben a svéd-bosnyákkal.visca el barca írta: 30-hoz közel kinőttem már ebből a hú de kafa trükköket csinál korszakomból. bocsi![]()
Azért nézd meg, hogy ezekkel a trükkökkel gólokat szerez. Valamint azért a kiszolgálása is teljesen más volt a két játékosnak. Eto'o-nak a világ legjobb középpályásai osztották a labdákat, míg Ibrának nagyon sokszor egyedül kellett megoldania a helyzeteket. Félelmetes lesz, mikor Ibrának fogja osztogatni Xavi és Iniesta a lasztikat. Samu annyi labdát kapott, hogy 2szer ennyit is rúghatott volna, de a helyzetkihasználása gyakran csapnivaló volt, ellentétben a svéd-bosnyákkal.visca el barca írta: 30-hoz közel kinőttem már ebből a hú de kafa trükköket csinál korszakomból. bocsi![]()
HABIcsabimo írta:117/97 ebböl körül belül 85öt megcsinált neki a csapat pl: R10-vagy messi- xavi-ini halálba kijátszott támadásaik végén begurított a kapuba.(8-10 méterröl)
117/97 ebböl körül belül 85öt megcsinált neki a csapat pl: R10-vagy messi- xavi-ini halálba kijátszott támadásaik végén begurított a kapuba.(8-10 méterröl)visca el barca írta: