Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.28. 19:23:08

Egyet értek vkingával. Rijkaard is csúcsra vitte a csapatot, de sajnos nem sikerült ott maradnunk tartósan. Most meglátjuk Pep képes lesz-e arra, ami az elődjének nem sikerült. Én mindenesetre bizok, sőt hiszek benne, h neki sikerülni fog! Persze nem azt mondom, h megint triplázás lesz, ezt nem lehet elvárni. Bajnoki cimet és tisztes BL helytállást várok. A kupában meg bizonyithatnak a fiatalok.
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.28. 19:15:57

kennyke04 írta:
vkinga írta:Most fog kiderülni, hogy Pep mennyire jó edző.
Már az kiderült (lsd. Real ellen + BL döntő)
Az fog kiderülni igazán hogy milyen a cseresor, mikor valóban kell is az eredmény, nem csak pihentetés céljából játszanak. Egyenlőre bíztató volt az első számú cserék produkciója (pedro, bojan)
Azért írtam, mert a motívációt nehéz lesz fenntartani a játékosokban. Pep jó pszichológus, és elkerültek a sérülések. Remélem, sikerül újból egy sérülésmentes szezont kifognunk, és egy jó formában lévő csapatot látnunk.

Erősebb cseresor kell.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.07.28. 19:05:29

vkinga írta:Most fof kiderülni, hogy Pep mennyire jó edző.
Már az kiderült (lsd. Real ellen + BL döntő)
Az fog kiderülni igazán hogy milyen a cseresor, mikor valóban kell is az eredmény, nem csak pihentetés céljából játszanak. Egyenlőre bíztató volt az első számú cserék produkciója (pedro, bojan)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.28. 18:47:57

House írta:
Sanama írta:
kudu írta:Az idei szezon lesz az igazi vízválasztó Guardiolánál.
Most kell minden edzői tehetségét előszedni, és újra motiválni a játékosokat.

Ez az, ami Rijkaard-nál nem sikerült :?
Először is, Rijkaard-nak tripláznia sem sikerült.
Másodszor. Én akkor is azt mondtam,hogy nem feltétlenül Rijkaard hibája volt az akkori bukdácsolás és nyeretlenség.Persze részben az őve is.
Sokkal inkább a játékosoké,akik akkoriban tettek magasról az edzésekre,és nem érdekelte őket semmi.

Guardiola ilyen szempontból szerencsés helyzetben van,mert a mostani keretből nem tudnék olyan játékost mondani,akiből kinézném,hogy hajnalba bulizik és kihagyja a reggeli edzést.
Hidd el, Pep sem tudna mit csinálni Ronaldinhoval,Decoval ha őket nem érdekelné. Max padoztatná őket,és pénzbüntetést adna nekik...
A mostani keretben a játékosok hozzáállása is példaértékű,szóval nem hiszem,hogy Deco-ék irányába mennének el.

Ettől függetlenül valóban motiválni kell a csapatot,de remélem Pepnek sikerül.
Azért én tudnék mondani neked egyet, Ibrát. :)
Ne felejtsétek el, hogy sok volt a sérülés, amit nem az edző számlájára írnék. Jó játékosok nem tudtak focizni sérülés miatt.

Most fof kiderülni, hogy Pep mennyire jó edző.
House
Entrenador del Barça

2009.07.28. 18:34:21

Sanama írta:House,
Ez nagy hiba volt :) Pont a napokban tudhattuk meg róla,hogy 2gyerekes családapa,és szabadidejében otthon ül,ezért is tartják unalmasnak.
Na de 1hírt linkelj,ahol arról írnak,hogy átbulizta az éjszakát és kihagyott 1 edzést.
Elkövettem azt a hibát, hogy úgy ítéltem, hogy nem tudtam szinte semmit az életéről. :cry: :cry:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.28. 18:25:24

House,
Ez nagy hiba volt :) Pont a napokban tudhattuk meg róla,hogy 2gyerekes családapa,és szabadidejében otthon ül,ezért is tartják unalmasnak.
Na de 1hírt linkelj,ahol arról írnak,hogy átbulizta az éjszakát és kihagyott 1 edzést.
House
Entrenador del Barça

2009.07.28. 18:23:33

Sanama írta:

Másodszor. Én akkor is azt mondtam,hogy nem feltétlenül Rijkaard hibája volt az akkori bukdácsolás és nyeretlenség.Persze részben az őve is.
Sokkal inkább a játékosoké,akik akkoriban tettek magasról az edzésekre,és nem érdekelte őket semmi.

Guardiola ilyen szempontból szerencsés helyzetben van,mert a mostani keretből nem tudnék olyan játékost mondani,akiből kinézném,hogy hajnalba bulizik és kihagyja a reggeli edzést.
Hidd el, Pep sem tudna mit csinálni Ronaldinhoval,Decoval ha őket nem érdekelné. Max padoztatná őket,és pénzbüntetést adna nekik...
A mostani keretben a játékosok hozzáállása is példaértékű,szóval nem hiszem,hogy Deco-ék irányába mennének el.

Azért én tudnék mondani neked egyet, Ibrát. :)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.28. 18:18:21

Mikaos írta:. Viszont...1 évvel később talán el kellett volna adnia Deco-t pl., mert ő volt, aki leglátványosabban gyengült.
Hát pont Deco volt aki a 2007-2008-as szezon elején, azaz ősszel tényleg össze kapta magát a 2006-2007-es pocsék szezon után és nagyon jól játszott!

Csak aztán jött a sérülése...

Meg egy rosszabb szezon után ezek a játékosok (Ronnie, Deco stb) akik nagyon sokat tettek a Barca sikereiért, megérdemeltek mégegy lehetőséget! Sajnos nem éltek vele...
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.28. 18:15:30

Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.28. 18:09:34

Épp ezért húzta meg Guardiola Eto'o eladását, mert nem akar Rijkaard hibájába esni. Eddig teljesen elégedett vagyok ezzel.

Bár Rijkaard és az ő helyzete más: amikor Frank megnyerte a BL-t, utána gyakorlatilag nem tudott volna senkit sem eladni, mert a meghatározó középpályásai és csatárai vagy nemrég jöttek fel az újoncok közül, vagy nemrég igazolta őket. Viszont...1 évvel később talán el kellett volna adnia Deco-t pl., mert ő volt, aki leglátványosabban gyengült. Most ugye más a helyzet, mert pl. Eto'o régóta volt itt, és bátran mozdítható ember ennyi idő után.

Én bízom Pepben, nagyon komolyan teszi a dolgát, és minden lépése reális (még ha annak okait nem is tárja elénk). Modern eszközökkel dolgozik, az étkezésekkel is foglalkozik, szigorúbb felügyelet. És igaza van: egy focista oltári pénzekért csak pöckölget egy bőrgolyót - a minimum az, hogy engedje a diétát, meg önmagában: engedelmeskedjen az edzőjének.

Nagyon jó úton halad Pep, bár sokkal nehezebb dolga lesz, mint tavaly. Akkor csak "nehéz" volt :)
kudu
Entrenador del Barça

2009.07.28. 17:58:25

Az idei szezon lesz az igazi vízválasztó Guardiolánál.

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
House
Entrenador del Barça

2009.07.28. 16:52:09

Ilúvatar írta:Kép

Wow, nagyon keményen néz ki 8) Hasonlít nagyon a Zidane -ra :oops: :lol:
Jaja, van egy kis arabos benyomása. :) Egyébként nem hiszem, hogy sokáig így marad. :D :D
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Deus
Boixos Nois

2009.07.28. 16:40:48

Kép

Wow, nagyon keményen néz ki 8) Hasonlít nagyon a Zidane -ra :oops: :lol:
KépKép
House
Entrenador del Barça

2009.07.28. 09:42:56

Fernando írta:Végre lecsapatta azt az arabterrorista szakállát. Jól látom, hogy Iniesta is visszatért?
Nem is arab terroristás volt. :lol: Egyébként, remélem jól látod! :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.28. 09:40:58

Végre lecsapatta azt az arabterrorista szakállát. Jól látom, hogy Iniesta is visszatért?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Replay
Director del Fútbol

2009.07.28. 07:42:52

Kép
Valbali
Capitá del Barça

2009.07.25. 00:08:26

MrPiedone írta:Kár volt azért a gólért! Azt hittem, megnyerjük. Sebaj, majd kijavítjuk az Al Ahli ellen! Viszont a fiatalokkal nagyon meg vagyok elégedve, főleg, hogy elvileg hullafáradtak.
Sztem az aláírásoddal csinálj vmit, mert a modiknak is bántani fogja a szemét. ;)
Kép
MrPiedone
Barça B

2009.07.24. 23:47:27

Kár volt azért a gólért! Azt hittem, megnyerjük. Sebaj, majd kijavítjuk az Al Ahli ellen! Viszont a fiatalokkal nagyon meg vagyok elégedve, főleg, hogy elvileg hullafáradtak.
Kép
"Eshet eső, hullhat hó, Valdes kesztyű mindig jó!" - Horti Gábor :D

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” - Pep a klub VB döntő előtt
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.24. 23:43:01

nagyakos91 írta:épp a tottenham-barca meccset nézem... amikor mutatták Pepet... melegítő felső,famer... ritkán látni őt így egy meccsen, kicsit fura volt :D
Lehet úgy gondolta ez egy Barca B-s meccs :D Ha jól emlékszem mikor ő volt az Atletic edzője mindig ez volt a viselete, legalábbis én láttam képeket :)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.24. 23:38:04

a következő idény Pep karrierjében is sorsdöntő lehet. Idén már hozott néhány olyan döntést, amitől a hajunk égnek állt, de igaza lett, bejött...gondolok itt elsősorban Yaya védősorba állítására és bizalmára Busquets-cel szemben.
szinte biztos, h ez az ember egy ösztönlény. nem láttam játszani játékosként, de abban biztos vagyok, hogy mindig úgy cselekedett, ahogy érezte, h tennie kell. természetesen egy zseniről beszélünk, de egy olyan zseniről, aki nem csak az eszét használja, hanem mer kockáztatni, bízik a megérzéseiben is. az előttünk álló idényben fogjuk megtudni: tényleg minden idők egyik legintelligensebb focistája/edzője a "mi Pepünk", vagy csak "szerencséje" volt (ez utóbbi természetesen erőteljesen idézőjelben...)
Ha bejön ez a húzása Pep-nek, akkor elmondhatjuk majd kártyás hasonlattal élve, h Josep Guardiola 19re 2est húzott és nyert...nyert, mert mert kockáztatni. minden esetre az én bizalmam élvezi, annak ellenére, h nagyon bánt, h elküldte Samut.
Ha jó évünk lesz, Pep halhatatlanná válhat már most 40 éves kora előtt...
bojan95
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.24. 22:37:27

Nagyon vagány ma Guardiola :D :D farmer melegitő :D :D
Visca del Barca
nagyakos91
Barça B

2009.07.24. 22:11:25

épp a tottenham-barca meccset nézem... amikor mutatták Pepet... melegítő felső,famer... ritkán látni őt így egy meccsen, kicsit fura volt :D
visca el barca!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.21. 19:32:35

Néha visszaszoktam nézni a legutolsó oldalra és onnan olvasgatni hozzászólásokat, voltak érdekes dolgok Pepnél, mint például ez:

2008.05.08:
DonJuan1013 írta:Komolyan mondom itt baj van pár ember fejében , ha komolyan azt gondolják, hogy guardiola a legmegfelelöbb ember a barca kispadjára!
Nevetséges!!!!
Ez az ember egy senki, mint edző! Hatalmas játékos volt, sokat tett a klubért, de ettől még nem való oda edzőnek! Ezzel az erővel a szertáros bácsit is oda rakhatják, vagy a vizesfiút, mert ők is sokat tettek a klubért! Lehet itt szídni a játékosokat, a most kialakult helyzetért, de itt a Laportáék legalább akkora hunyók, és nagyon nagy hibát követnek most el! Gyanítom legalább még egy évig nem nyerünk semmit, mert Guardiolának még annyi szava se lesz az öltözőben, mint rijkaardnak volt! Lehet most mondani, hogy negatív vagyok, de inkább elkéne gondolkozni minek is örül most itt a nép, nekem úgy fest egy ujjabb sikertelen évnek! De ne legyen igazam!
Hát nem lett!!! :lol: :lol: :lol:

De egyébként vannak még ott érdekes dolgok, amik persze, akkkor még érthetőek voltak... :roll:
Nagyon örülök, hogy Pep válaszolt az ilyen hozzászólásokra! Akkor az volt a baj, hogy ő lesz az edző, most sokan írják, hogy hibát követ el ezzel az Ibra-Eto'o cserével... Biztos vagyok benne, hogy nem! Biztos vagyok benne, hogy jövőre 6 trófeát gyűjtünk be! Van még egy köre ennek a Barcelonának! :wink:
Hogy utána mi lesz? Na arra én is kiváncsi vagyok! :P
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Mr. Master
Director del Fútbol

2009.07.21. 19:32:30

Pep nyilatkozatának azon részén mindenki nagyon elegánsan átsuhan, hogy azért küldi el, mert kellenek az uj arcok és ezt olyan tapasztalatai alapján döntötte el, amit ő még játékosként szerzett.
Elég rizikós a dolog, az tény, de most nézzük például Ronaldinho esetét, Laportát meglincselték volna, ha a BL-győzelem után eladja R10et. Utána milyen szezont produkált? Hát valljuk be, a BL-döntőn se villogott már, utána se a vb, se az azt követő három szezon nem nagyon ment neki. És ez a kedves "de hiszen már annyi mindent tett a klubért" mentalitás két szezonunkba került. Rijkaarddal, Ronladinhoval és Decoval az élen. Szóval ezen tapasztalatok alapján én azt mondom, hogy bátor és jó döntés volt. Reméljül jól fog elsülni.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.07.21. 19:18:08

Boixos írta:okés, biztos lehetett volna elegánsabban is szervírozni az ajánlatot, de ezek az "ugyanolyan kondíciók" azért azt jelentik, h a brigád egyik legjobban kereső embere lehetett/maradhatott volna a samu.
Ez abszolút jogos, sőt ha elgondolkozunk rajta, hogy ha esetleg Samu elfogadja ezt az ajánlatot, akkor mi van... Mert ugye Pep azt mondta tegnap, hogy ha Eto'o marad, Ibra nem jön... :lol:
Ez a fajta mentalitás nagyon is tetszik Peptől, hogy egy posztra elég egy szupersztár, a cseréje pedig legyen vagy fiatal feltörekvő játékos, vagy pedig bírja a padot. Nem is kell sok dudás egy csárdába.
Előre a TITOlusokért!
Válasz küldése