Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért írtam, mert a motívációt nehéz lesz fenntartani a játékosokban. Pep jó pszichológus, és elkerültek a sérülések. Remélem, sikerül újból egy sérülésmentes szezont kifognunk, és egy jó formában lévő csapatot látnunk.kennyke04 írta:Már az kiderült (lsd. Real ellen + BL döntő)vkinga írta:Most fog kiderülni, hogy Pep mennyire jó edző.
Az fog kiderülni igazán hogy milyen a cseresor, mikor valóban kell is az eredmény, nem csak pihentetés céljából játszanak. Egyenlőre bíztató volt az első számú cserék produkciója (pedro, bojan)
Már az kiderült (lsd. Real ellen + BL döntő)vkinga írta:Most fof kiderülni, hogy Pep mennyire jó edző.
Ne felejtsétek el, hogy sok volt a sérülés, amit nem az edző számlájára írnék. Jó játékosok nem tudtak focizni sérülés miatt.House írta:Azért én tudnék mondani neked egyet, Ibrát.Sanama írta:Először is, Rijkaard-nak tripláznia sem sikerült.kudu írta:Az idei szezon lesz az igazi vízválasztó Guardiolánál.
Most kell minden edzői tehetségét előszedni, és újra motiválni a játékosokat.
Ez az, ami Rijkaard-nál nem sikerült
Másodszor. Én akkor is azt mondtam,hogy nem feltétlenül Rijkaard hibája volt az akkori bukdácsolás és nyeretlenség.Persze részben az őve is.
Sokkal inkább a játékosoké,akik akkoriban tettek magasról az edzésekre,és nem érdekelte őket semmi.
Guardiola ilyen szempontból szerencsés helyzetben van,mert a mostani keretből nem tudnék olyan játékost mondani,akiből kinézném,hogy hajnalba bulizik és kihagyja a reggeli edzést.
Hidd el, Pep sem tudna mit csinálni Ronaldinhoval,Decoval ha őket nem érdekelné. Max padoztatná őket,és pénzbüntetést adna nekik...
A mostani keretben a játékosok hozzáállása is példaértékű,szóval nem hiszem,hogy Deco-ék irányába mennének el.
Ettől függetlenül valóban motiválni kell a csapatot,de remélem Pepnek sikerül.
Elkövettem azt a hibát, hogy úgy ítéltem, hogy nem tudtam szinte semmit az életéről.Sanama írta:House,
Ez nagy hiba voltPont a napokban tudhattuk meg róla,hogy 2gyerekes családapa,és szabadidejében otthon ül,ezért is tartják unalmasnak.
Na de 1hírt linkelj,ahol arról írnak,hogy átbulizta az éjszakát és kihagyott 1 edzést.
Azért én tudnék mondani neked egyet, Ibrát.Sanama írta:Először is, Rijkaard-nak tripláznia sem sikerült.kudu írta:Az idei szezon lesz az igazi vízválasztó Guardiolánál.
Másodszor. Én akkor is azt mondtam,hogy nem feltétlenül Rijkaard hibája volt az akkori bukdácsolás és nyeretlenség.Persze részben az őve is.
Sokkal inkább a játékosoké,akik akkoriban tettek magasról az edzésekre,és nem érdekelte őket semmi.
Guardiola ilyen szempontból szerencsés helyzetben van,mert a mostani keretből nem tudnék olyan játékost mondani,akiből kinézném,hogy hajnalba bulizik és kihagyja a reggeli edzést.
Hidd el, Pep sem tudna mit csinálni Ronaldinhoval,Decoval ha őket nem érdekelné. Max padoztatná őket,és pénzbüntetést adna nekik...
A mostani keretben a játékosok hozzáállása is példaértékű,szóval nem hiszem,hogy Deco-ék irányába mennének el.
Ettől függetlenül valóban motiválni kell a csapatot,de remélem Pepnek sikerül.
Hát pont Deco volt aki a 2007-2008-as szezon elején, azaz ősszel tényleg össze kapta magát a 2006-2007-es pocsék szezon után és nagyon jól játszott!Mikaos írta:. Viszont...1 évvel később talán el kellett volna adnia Deco-t pl., mert ő volt, aki leglátványosabban gyengült.
Először is, Rijkaard-nak tripláznia sem sikerült.kudu írta:Az idei szezon lesz az igazi vízválasztó Guardiolánál.
Jaja, van egy kis arabos benyomása.Ilúvatar írta:
Wow, nagyon keményen néz kiHasonlít nagyon a Zidane -ra
![]()
Nem is arab terroristás volt.Fernando írta:Végre lecsapatta azt az arabterrorista szakállát. Jól látom, hogy Iniesta is visszatért?
Sztem az aláírásoddal csinálj vmit, mert a modiknak is bántani fogja a szemét.MrPiedone írta:Kár volt azért a gólért! Azt hittem, megnyerjük. Sebaj, majd kijavítjuk az Al Ahli ellen! Viszont a fiatalokkal nagyon meg vagyok elégedve, főleg, hogy elvileg hullafáradtak.
Lehet úgy gondolta ez egy Barca B-s meccsnagyakos91 írta:épp a tottenham-barca meccset nézem... amikor mutatták Pepet... melegítő felső,famer... ritkán látni őt így egy meccsen, kicsit fura volt
Hát nem lett!!!DonJuan1013 írta:Komolyan mondom itt baj van pár ember fejében , ha komolyan azt gondolják, hogy guardiola a legmegfelelöbb ember a barca kispadjára!
Nevetséges!!!!
Ez az ember egy senki, mint edző! Hatalmas játékos volt, sokat tett a klubért, de ettől még nem való oda edzőnek! Ezzel az erővel a szertáros bácsit is oda rakhatják, vagy a vizesfiút, mert ők is sokat tettek a klubért! Lehet itt szídni a játékosokat, a most kialakult helyzetért, de itt a Laportáék legalább akkora hunyók, és nagyon nagy hibát követnek most el! Gyanítom legalább még egy évig nem nyerünk semmit, mert Guardiolának még annyi szava se lesz az öltözőben, mint rijkaardnak volt! Lehet most mondani, hogy negatív vagyok, de inkább elkéne gondolkozni minek is örül most itt a nép, nekem úgy fest egy ujjabb sikertelen évnek! De ne legyen igazam!
Ez abszolút jogos, sőt ha elgondolkozunk rajta, hogy ha esetleg Samu elfogadja ezt az ajánlatot, akkor mi van... Mert ugye Pep azt mondta tegnap, hogy ha Eto'o marad, Ibra nem jön...Boixos írta:okés, biztos lehetett volna elegánsabban is szervírozni az ajánlatot, de ezek az "ugyanolyan kondíciók" azért azt jelentik, h a brigád egyik legjobban kereső embere lehetett/maradhatott volna a samu.