Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ebben nem az a legjobb, h ilyen sz@ar csapatok előztek meg, hanem az, h 2 helyet visszacsúsztunk... egy bajnoki címmel 2 helyett visszaesik 1 csapat
sztem meg egy szavunk nem lehet. olyan komoly klubbokat elozunk meg mint a SC Internacional Porto Alegre, Bolívar La Paz, Universitario de Nuevo León Monterrey, vagy a CD Cobreloa Calama.Kitfisto írta:Elég idétlen.biztos valami barom kitalálta.Mi a 36.-ak vagyunk.
Elég idétlen.biztos valami barom kitalálta.Mi a 36.-ak vagyunk.
Arrow Aki nem követi nagyon közelről a spanyol bajnokság mindennapjait,még az is tudja,hogy a Villarealban sokkal jobban játszol,mint a Barcelonában.Mivel magyarázod ezt?
Riquelme:A bizalommal.Számomra ez a kulcsa mindennek.Luis van Gaalnál egyáltalán nem éreztem,hogy fontos játékosnak tartana.Amióta a Villarealban játszom,más a helyzet.Ellentétben a Barcával,itt biztos lehetek abban,hogy ha nem sikerül egy csel,akkor is játszhatok a jövő héten is.A Barcában gátlásosá tett,hogy bizonytalan volt a sorsom.Görcsöltem,nem mertem kockáztatni.
................
Arrow Milyen érzésekkel gondolsz vissza Luis Van Gaalra?
Riquelme:Talán sokan azt várják tőlem,hogy csupa rosszat mondjak róla.De nincs miért.Tisztelem a határozott,fegyelmezett,őszinte embereket.Van Gaal mindig egyenes és becsületes volt velem.Soha nem csapott be.Az első találkozásunkkor elmondta,hogy nem ő kérte a leszerződtetésemet,ezért nem ígérhet semmi jót.Ezt be is tartotta.
No comment....
Arrow Megejtően szerény vagy.Miért nem akarsz egy kicsit csillogni? A játéktudásod alapján a Primera Division egyik legnagyobb sztárja lehetnél!
Riquelme:De tényleg nem érdekel! Megelégszem azzal,ha a Villareal kulcsjátékosa lehetek.
Arrow A téged bírálók azt szokták felróni Neked,hogy percekre eltűnsz a mezőnyben.
Riquelme:S ki az,aki kilencven percen keresztül csillog?Ki az,aki az egész mérkőzésen képes 100%os teljesítményt nyújtani?Ilyen csak egy volt:Diego Maradona.Nekem másmilyen a stílusom.
Arrow Mit szólsz ehhez a spanyol kritikához:számodra a Villareal a legmegfelelőbb csapat,sokkal inkább illik hozzád,mint a Barcelona,mivel te csak egy kiscsapatban tudsz igazán jól játszani,egy sztárklub körüli állandó felhajtás kikészít....?
Riquelme:Egyszerű választ fogok adni:a Boca Juniors tagjaként megválasztottak Dél-Amerika legjobb játékosának.A Bocával megnyertem a Libertadores-kupát és a Világkupát is.A Boca már csak elég nagy klubb,nem?
Szerintem hogyha marquez bejön puyol mellé és marquez helyén van bommel vagy edmilson játszik akkor nem lehet gond szóval szerintem nem kell védőt venni sőt senkit nem kell venni így jó a csapat.LG írta:A jo keret még nem minden....sokxor elofordult h super eros kerettel gyenge eredményt ért el a csapat...Vito írta: "Lássuk csak":
A Milan tavaly is erős volt és nem gyengült, sőt
A Juve Viera leigazolásával és Emersonnal egy nagyon erős
és biztos középpályát alkot(talán a legerősebbet...)
A Cselszkinél nézzétek meg ezt a szélső-támadósort:
Duff, Robben - Joe Cole, Shaun Wright-Phillips...
sztem ezt nem kell minősíteni...
Szóval várom azt a védőt, aki Puyollal meg tudja állítani ezeket az ifjú futballistákat
DE! Sztem is kellene vki, mert attol h idén bajnokok lettunk még nem kell elszálni, az Arsenal is veretlenul lett bajnok, idén meg szinte ugyanazzal a kerettel esélyuk sem volt
3000+áfa!Boixos írta:ez a 3206 eu hogy a túróban jött ki?Az Uefa 13.000 euróra büntette a Chelsea-t, és 3.206 euróra a Barcelonát a március 8.-i Bajnokok Ligája nyolcaddöntőn történt rendbontások miatt. Az angol szurkolók a mérkőzés után különböző tárgyakkal dobálták meg a katalán szimpatizánsokat, akik ezután vizes műanyag palackokat hajítottak a kékek játékosai felé. Ezen kívül a Chelsea edzői stábjából valaki provokálta Frank Rijkaardot, melynek következtében dulakodás alakult ki a két csapat között.
ez a 3206 eu hogy a túróban jött ki?Az Uefa 13.000 euróra büntette a Chelsea-t, és 3.206 euróra a Barcelonát a március 8.-i Bajnokok Ligája nyolcaddöntőn történt rendbontások miatt. Az angol szurkolók a mérkőzés után különböző tárgyakkal dobálták meg a katalán szimpatizánsokat, akik ezután vizes műanyag palackokat hajítottak a kékek játékosai felé. Ezen kívül a Chelsea edzői stábjából valaki provokálta Frank Rijkaardot, melynek következtében dulakodás alakult ki a két csapat között.
hát ettől tartok én is egy kicsit, szóval attól, hogy nehogy elkényelmesedjenek a fiúk, nehogy kialudjon a tűz...LG írta:...az Arsenal is veretlenul lett bajnok, idén meg szinte ugyanazzal a kerettel esélyuk sem volt
A jo keret még nem minden....sokxor elofordult h super eros kerettel gyenge eredményt ért el a csapat...Vito írta: "Lássuk csak":
A Milan tavaly is erős volt és nem gyengült, sőt
A Juve Viera leigazolásával és Emersonnal egy nagyon erős
és biztos középpályát alkot(talán a legerősebbet...)
A Cselszkinél nézzétek meg ezt a szélső-támadósort:
Duff, Robben - Joe Cole, Shaun Wright-Phillips...
sztem ezt nem kell minősíteni...
Szóval várom azt a védőt, aki Puyollal meg tudja állítani ezeket az ifjú futballistákat
mindenféleképpen kellene!boggabor írta:Mikor akarunk mar vegre vedot veni?
Ezt hol találtad?Hétfőn 8-tól kezdik adni az összefoglalókat,legalábbis a Sport1 honlapján azt írják.Mr. Master írta:Viszont aki nem akar hajnalban is tvt nézni, akkor az vasárnap este 6 körül kapcsoljon az S1-re. Akkor is fogják adni.
Ho-hó, már én is utána vadásztam, mert csak Sport1-em van, Sport2-m nincs. Szóval leadják még egyszer az összes bajnok csapat góljait egymás után a SPORT1-en, pénteken éjjel, azaz szombat hajnalban éjféltől egészen 3-ig...Rapika írta:Biztosan lesz!Bodi írta:Nem lesz valamikor ismétlés?Sajnos lemaradtam róla...Zsolti írta:amugy minden bajnoikocsapat góljait leadják!
Nézz előre a műsorújságban!