Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
merx
Capitá del Barça

2009.07.23. 11:30:19

arról nincs hír, hogy mikor lesz valamilyen hivatalos bejelentés, vagy bármi ami már ténylegesen a transfer végét jelentené?
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.23. 11:27:18

Varatrix írta:Még egy fájdalmas búcsú tavaly után!
Tavaly Ronie, most Eto'o...
Most már van miért szorítanom az Internek!
Forza Eto'o! Forza Nerazurri!?
:cry: :cry:

Szerk: Micsoda Ac Milan Inter rangadó lesz?
Eto'o vs Ronaldinho!
Biztos megnézem.

Muchas Gracias!
Azért Decot se feledjük el, ő is legalább annyira kivette a részét a Rijkaard féle Barca sikereiből mint Ronie és Etoo. Amugy meg nem kizárt, h Etooval újra csapattársak lesznek az Interben. Én még nem búcsuzok Etootól, megvárom, h hivatalos legyen a transzfer.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.07.23. 11:18:03

Hát igen, nagyon ugy tünik, hogy vége.
Nagyon kedveltem Eto'o-t, a címekben főszerepet vállalt, időnként olyan helyzetekböl lött gólt, hogy az eszem megállt. :)
Az biztos, hogy nem az utobbi pár honap fog eszembe jutni Eto'o-rol, sokkal inkább a góljai.

KÖSZÖNJÜK!
ALEXDP
Capitá del Barça

2009.07.23. 11:15:52

Szerintem(is) itt a pillanat,amikor félre kell mindent tenni,és csak a szépre emlékezni!

Ebben se kezdjünk el a riválisokra hasonlítani!

Itt volt,a sajátunknak éreztük,rengeteg örömet szerzett,és minden idők legjobb klubcsapatának az egyik legnagyobb ikonja!!!!!!

Hálával tartozunk neki,és tisztelettel!

KÖSZÖNET MINDENÉRT SAMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.23. 11:14:56

Ezzel tényleg vége egy korszaknak! Pep sikeresen kisöpörte Rijkaard által idehozott kulcsfigurákat ( még Márquez van,de neki se jósolok 1 évnél töbet... ) Igazán most válik majd el,hogy Pep elképzelése mennyire is jó,avagy rossz. Én hatalmas hibának értékelem Eto'o elküldését és okoskodhat itt bárki bármit,erről leghamarabb jövő ilyenkor fog változni a véleményem,ha lesz rá okom.
Eto'o-nak köszönet minden gólért és meccsért,amit végig hajtott! Minden tiszteletem az övé,annak ellenére,hogy tavaly már elüldözték volna itt maradt és bebizonyította,hogy nincs nála jobb a posztján. Sok szép pillanatot,olasz gólkirályi címet, olasz bajnoki címet és kupasikert kívánok neki! Beírta magát a Barca történetébe ! Méltó utóda volt Stoichkovnak és Kluivertnek! KÖSZÖNET!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.23. 11:14:34

Köszönjük Eto'o :!: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2009.07.23. 11:25:11-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.23. 11:11:39

hát akkor én is elbúcsúznék tőle. köszönöm, hogy a Barcát választottad, miattad is lettem Barca drukker. nem ecsetelném, hogy mennyit tett le, mert azt tudjuk...
de örülök, hogy a 6 misis búcsúpénz csak kamu volt, így emelt fővel távozhat, mint a Barcelona valaha volt egyik legjobb csatára, becsületét is megőrizve!

KÖSZÖNJÜK ETO'O
sok sikert az Internél
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.23. 11:00:43

Hát vége, ennyi volt! Egy 5 éves korszak zárult le, egy hihetetlenül tartalmas időszak. Volt benne a sírástól a nevetésen át szinte minden emberi érzelmi megnyilvánulás.

A legszebb párnap - párhét a Triplázás, a rá következő hónap már csúfított a képen, de mint egy történet, talán pont így kerek.

Kedves Sámuel! Ezúton szeretnék köszönetet mondani, azért a rengeteg gólért, odaadásért és alázatért amit nekünk Barcelona szurkolóknak adtál.

Köszönöm!

Sose felejtünk el és sok sikert kívánok a következő állomás helyeden! :wink:
Az utódodnak pedig fel kell kötnie a gatyáját, ha a nyomodba akar érni! :wink:

Hmmm... a Laporta korszak első, 2004-2005-ös sikercsapatából a saját nevelésűeken kívül már csak Márquez maradt... :roll: Régi szép emlékek...
Bokke
Barça B

2009.07.23. 11:00:17

Azon gondolkodom, hogy tavaly azt mondta ha idén nem nyer semmit elmegy innen! Aztán megnyert mindent és mégis elmegy! Furcsa dolgok ezek!
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.23. 10:53:52

Fevernova írta:Nem az a szégyen egy focistánál ,hogy ilyeneket nyilatkozik hanem az , hogy elhízik folyamatosan kihág és Egyik nap azt nyilatkozza, hogy "Olyan mintha tegnap kezdődött volna" és másnap aláír a Milanhoz! Gondolom neveket nem kell mondani! Eto't itt megunták csúnyán kifejezve! Én imádom és imádni is fogom!KÉSZ!
Húú barátom! Ritkán szólalsz meg, de ezt a mondatot nagyon eltaláltad szerintem. :) Nagyon nagy igazság. Valahogy jobban is fog hiányozni Eto'o, mint a brazil ex-csapattársa. :?

Nem tehetünk mást, mint el kell fogadnunk ezt a döntést, a Van Gaal-Rivaldo affér az nem ilyen volt, az egy kicsit durvább. Itt csak annyi a helyzet, hogy Pep mással számol, és ezért nem kell Pepet sem szidni, sem Eto'o-t, hogy miket nyilatkozott, el kell fogadni és tiszteletteljesen megköszönni neki ezt az 5 évet és elbúcsúzni tőle!

Bízzunk benne, hogy hasonló 5 év vár majd ránk Ibrával is... :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.23. 10:51:10

Még egy fájdalmas búcsú tavaly után!
Tavaly Ronie, most Eto'o...
Most már van miért szorítanom az Internek!
Forza Eto'o! Forza Nerazurri!?
:cry: :cry:

Szerk: Micsoda Ac Milan Inter rangadó lesz?
Eto'o vs Ronaldinho!
Biztos megnézem.

Muchas Gracias!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2009.07.23. 10:57:42-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Messi199
Jugador d'estrella

2009.07.23. 10:47:20

Köszönöm Samuel a Csodálatos éveket , gólokat , azokat a szenzációs örömteli pillanatokat , amiket ezzel a csodálatos csapattal véghez vittél .
Kívánom hogy a Itáliában is ugyan ezt mutasd amit Katalóniában sikerült.
Gólokban , Trófeákban gazdag éveket kívánok neked Samuel Eto'o Fils.
Good bye Samuel :cry: :cry:
Tots Unit Fem Forca !!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.23. 10:46:20

Eto't itt megunták csúnyán kifejezve! Én imádom és imádni is fogom!KÉSZ!
Ez a te véleményed, és ennek így van rendjén. Viszon van aki nem bírja és nem is fogja. Attól ő nem lesz nevetséges, csak nem egyezik a nézőpontotok. Ennyi. Tanuld meg elfogadni más véleményét is.
Fevernova
Jugador del Barça

2009.07.23. 10:38:12

Ritkán írok! De ezt már nem bírom , ahogy Eto-t szídjátok! Nevetségesek vagytok! A banda fele 10 éves volt amikor Eto'o betette ide a lábát! Nem az a szégyen egy focistánál ,hogy ilyeneket nyilatkozik hanem az , hogy elhízik folyamatosan kihág és Egyik nap azt nyilatkozza, hogy "Olyan mintha tegnap kezdődött volna" és másnap aláír a Milanhoz! Gondolom neveket nem kell mondani! Eto't itt megunták csúnyán kifejezve! Én imádom és imádni is fogom!KÉSZ!
SEX N MONEY...
ab1daL
Director del Fútbol

2009.07.23. 10:37:09

Itt az idő a búcsúzásra. :( Nemhittem hogy eljön ez a nap, de egyszer mindennek vége. :( Köszönöm Eto'o ezt a remek 5 szezont, nélküled nem sikerült volna ilyen emlékezetesre ez az 5 év! Sok sikert az Interben, bízom benne hogy nagy sikereket fogsz ott is elérni! ;)
Örökké emlékezünk rád Eto'o! Adios, LEON! :(
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.07.23. 10:35:36

Fúú nem hittem volna idény végén hogy ez is elérkezik. Eto'o szerettünk imádtunk. A pályán mindig megpróbáltad a legjobbat nyújtani. Köszönjük neked ezeket az éveket, és azt a rengeteg gólt. Sok sikert neked a továbbiakban.

KÖSZÖNJÜK
:!:
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.23. 10:27:30

Köszönöm Samu az elmúlt 5 fantasztikus évet.
Köszönöm azt a számtalan fantasztikus pillanatot, amit góljaiddal szereztél.
Köszönöm azt, hogy a pályán mindig 100 %-ot nyújtottál.
Köszönöm azokat a szép dolgokat amiket a pályán kívül mutattál.

130 gól, 200 mérkőzés, 8 trófea.

Samuel Eto'o Fils, KÖSZÖNÖM :!:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barca2010
Jugador d'estrella

2009.07.23. 10:13:31

Léfe írta:Minek azt emlegetni, hoy mennyit adott a Barcának. Ez volt a dolga. Azt miért nem feszegeti senki, hogy mennyit kapott. Anyagilag, erkölcsileg és szeretetben. Aztán nyert 2 BL.-t, 3 bajnokságot stb. és godolom nem Ő nyerte egyedül ,ez közös volt. Ennyi és kész. Nincs se tartozás se követelés. Ibra nem zsákbamacska jó volt 2 vezető olasz csapatban is.
Ebben teljesen igazad van, csak ez több, mint egy klub és nem egy zsoldos hadsereg,mint a Real madrid! És mielőtt még bárki is szídná ezeket a játékosokat (Eto, Ronaldinho), nélkülük ez a Barca nem lenne és nem is lett volna világ legjobb csapata! Egy csapat játékosokból áll, de nem mindegy, hogy milyenekből és a Barca neve ezektől a játékosoktól lett ismét hangos!!!!

BARCA FOREVER!!!
albicelesteX
A Vadász

2009.07.23. 10:10:21

Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2009.07.23. 10:07:09

Minek azt emlegetni, hoy mennyit adott a Barcának. Ez volt a dolga. Azt miért nem feszegeti senki, hogy mennyit kapott. Anyagilag, erkölcsileg és szeretetben. Aztán nyert 2 BL.-t, 3 bajnokságot stb. és godolom nem Ő nyerte egyedül ,ez közös volt. Ennyi és kész. Nincs se tartozás se követelés. Ibra nem zsákbamacska jó volt 2 vezető olasz csapatban is.
Fecó
gonosz
Jugador d'estrella

2009.07.23. 10:01:46

Skeraj írta:Eto'o összeállitás 66kép
Jajjjj.....a szivem....komoly játékos volt. Hát magas a léc Ibra előtt, nem tudom, hogy emberileg fog-e annyit fejlődni, hogy tökéletesen beilleszkedjen. Zsákbamacska...
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Skeraj
Jugador del Barça

2009.07.23. 10:01:37

Titinho írta:
Itt van:

„Tisztelt Josep María:

Ismerve az Önök megváltoztathatatlan álláspontját, hogy szeretnék folytatni az FC Barcelonában, mi úgy döntöttünk, hogy két évre szóló szerződéshosszabbítási ajánlatot teszünk. A szerződés meghosszabbítása 2012 júniusáig szólna, fönntartva a játékos jelenlegi keresetét a klubnál.”

Ez a szerződéshosszabításról szóló fax, amit Mesalles mutatott meg egy sajtótájákoztatón még június 30-án.
Nagyon szépen köszönöm!

Minden esetre nagyon furcsa lesz nélküle a Barcelona!Talán jobban mint Ronaldinho nélkül!

Akkor ezentúl: FORZA INTER&VISCA BARCA!!!!
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.23. 09:54:19

KÉPEK

Hogyha kérhetném és valaki lenne olyan jó fej és leforditaná h mivan a papirra ráirva azt megköszöném
EZ LENNE AZ
Itt van:

„Tisztelt Josep María:

Ismerve az Önök megváltoztathatatlan álláspontját, hogy szeretnék folytatni az FC Barcelonában, mi úgy döntöttünk, hogy két évre szóló szerződéshosszabbítási ajánlatot teszünk. A szerződés meghosszabbítása 2012 júniusáig szólna, fönntartva a játékos jelenlegi keresetét a klubnál.”

Ez a szerződéshosszabításról szóló fax, amit Mesalles mutatott meg egy sajtótájákoztatón még június 30-án.

merx: Skeraj belinkelte ezt a 66 képet.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.07.23. 09:47:28

KÉPEK
Muszáj volt? :cry: :cry:
Így mégjobban sajnálom hogy elmegy. Mert azért nem kevés gólt lőtt a csapatban 5 év alatt. Laporta is mondta hogy barátok voltak. Meg hát azért sok mindent megélt a klubbal. Remélem Ibra tökéletesen fogja majd pótolni. ha még ad hozzá akkor még jobb. Továbbra is nézni fogom az Inter meccseit. Sőt amikor csak tudom nézni fogom hogy Samu hogy játszik..
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.23. 09:46:25

és megérdemelték volna a szurkolók is, hogy normális választ kapjanak, ne pedig azt, hogy ő az edző, ő dönt, neki nem kell...
a szurkolók azok, akik kimennek a meccsekre megnézni a Barca meccseit! annyit megérdemelnének, hogy magyarázatot kapjanak!!! nekem nem elég az, hogy Pep így döntött!!! Eto'o és a Barca sztem békével is elválhatott volna!!! aki szidja a kamerunit, hogy hátráltatja az üzletet, annak csak annyit: gondold végig, ha téged ÍGY el akarnának küldeni a munkahelyedről, te mit csinálnál???
A szurkolókat annyira nem érdekli sztem, Etoo odakint már nem vmi nagy közönségkedvenc. Asszem a Mundon volt egy szavazás, még nyár elején, h mennyen-e Etoo, és fölényesen arra szavaztak, h mennyen. Elég sok kellemetlen nyilatkozata volt, pl. a két sikertelen év után lenyilatkozta, h ha idén sem nyerünk elmegy, mert ő világ legjobb játékosa, és mindig olyan csapatban kell lennie, amivel nyerhet vmit. Meg olyanokat, h a "Barca én vagyok", "Rám nem vonatkozik a rotáció", meg összezörent anno Rijkaardal is, csak ő kevés volt megnevelni a kamerunit. Szóval azért tett ő bőven azért h kiutállja a klubb.
Lezárt