Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Decot se feledjük el, ő is legalább annyira kivette a részét a Rijkaard féle Barca sikereiből mint Ronie és Etoo. Amugy meg nem kizárt, h Etooval újra csapattársak lesznek az Interben. Én még nem búcsuzok Etootól, megvárom, h hivatalos legyen a transzfer.Varatrix írta:Még egy fájdalmas búcsú tavaly után!
Tavaly Ronie, most Eto'o...
Most már van miért szorítanom az Internek!
Forza Eto'o! Forza Nerazurri!?
![]()
![]()
Szerk: Micsoda Ac Milan Inter rangadó lesz?
Eto'o vs Ronaldinho!
Biztos megnézem.
Muchas Gracias!
Húú barátom! Ritkán szólalsz meg, de ezt a mondatot nagyon eltaláltad szerintem.Fevernova írta:Nem az a szégyen egy focistánál ,hogy ilyeneket nyilatkozik hanem az , hogy elhízik folyamatosan kihág és Egyik nap azt nyilatkozza, hogy "Olyan mintha tegnap kezdődött volna" és másnap aláír a Milanhoz! Gondolom neveket nem kell mondani! Eto't itt megunták csúnyán kifejezve! Én imádom és imádni is fogom!KÉSZ!
Ez a te véleményed, és ennek így van rendjén. Viszon van aki nem bírja és nem is fogja. Attól ő nem lesz nevetséges, csak nem egyezik a nézőpontotok. Ennyi. Tanuld meg elfogadni más véleményét is.Eto't itt megunták csúnyán kifejezve! Én imádom és imádni is fogom!KÉSZ!
Ebben teljesen igazad van, csak ez több, mint egy klub és nem egy zsoldos hadsereg,mint a Real madrid! És mielőtt még bárki is szídná ezeket a játékosokat (Eto, Ronaldinho), nélkülük ez a Barca nem lenne és nem is lett volna világ legjobb csapata! Egy csapat játékosokból áll, de nem mindegy, hogy milyenekből és a Barca neve ezektől a játékosoktól lett ismét hangos!!!!Léfe írta:Minek azt emlegetni, hoy mennyit adott a Barcának. Ez volt a dolga. Azt miért nem feszegeti senki, hogy mennyit kapott. Anyagilag, erkölcsileg és szeretetben. Aztán nyert 2 BL.-t, 3 bajnokságot stb. és godolom nem Ő nyerte egyedül ,ez közös volt. Ennyi és kész. Nincs se tartozás se követelés. Ibra nem zsákbamacska jó volt 2 vezető olasz csapatban is.
Jajjjj.....a szivem....komoly játékos volt. Hát magas a léc Ibra előtt, nem tudom, hogy emberileg fog-e annyit fejlődni, hogy tökéletesen beilleszkedjen. Zsákbamacska...Skeraj írta:Eto'o összeállitás 66kép
Nagyon szépen köszönöm!Titinho írta:
Itt van:
„Tisztelt Josep María:
Ismerve az Önök megváltoztathatatlan álláspontját, hogy szeretnék folytatni az FC Barcelonában, mi úgy döntöttünk, hogy két évre szóló szerződéshosszabbítási ajánlatot teszünk. A szerződés meghosszabbítása 2012 júniusáig szólna, fönntartva a játékos jelenlegi keresetét a klubnál.”
Ez a szerződéshosszabításról szóló fax, amit Mesalles mutatott meg egy sajtótájákoztatón még június 30-án.
Itt van:Skeraj írta:Eto'o összeállitás 66kép
KÉPEK
Hogyha kérhetném és valaki lenne olyan jó fej és leforditaná h mivan a papirra ráirva azt megköszöném
EZ LENNE AZ
Muszáj volt?Skeraj írta:Eto'o összeállitás 66kép
KÉPEK
A szurkolókat annyira nem érdekli sztem, Etoo odakint már nem vmi nagy közönségkedvenc. Asszem a Mundon volt egy szavazás, még nyár elején, h mennyen-e Etoo, és fölényesen arra szavaztak, h mennyen. Elég sok kellemetlen nyilatkozata volt, pl. a két sikertelen év után lenyilatkozta, h ha idén sem nyerünk elmegy, mert ő világ legjobb játékosa, és mindig olyan csapatban kell lennie, amivel nyerhet vmit. Meg olyanokat, h a "Barca én vagyok", "Rám nem vonatkozik a rotáció", meg összezörent anno Rijkaardal is, csak ő kevés volt megnevelni a kamerunit. Szóval azért tett ő bőven azért h kiutállja a klubb.és megérdemelték volna a szurkolók is, hogy normális választ kapjanak, ne pedig azt, hogy ő az edző, ő dönt, neki nem kell...
a szurkolók azok, akik kimennek a meccsekre megnézni a Barca meccseit! annyit megérdemelnének, hogy magyarázatot kapjanak!!! nekem nem elég az, hogy Pep így döntött!!! Eto'o és a Barca sztem békével is elválhatott volna!!! aki szidja a kamerunit, hogy hátráltatja az üzletet, annak csak annyit: gondold végig, ha téged ÍGY el akarnának küldeni a munkahelyedről, te mit csinálnál???