Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ez csodálatos.Slither írta:Sztem gáz volt a HP6 mozi. De nem is vártam sokat az eddigiek alapján.
Szokás szerint az események felét kihagyták, ráadásul úgy hogy az érdekes/izgalmas részek helyett ilyen hülye tini-szerelem részeket hagytak bent...
Ha a 7.-ben is kihagyják majd a végén lévő harcokat akkor még gázabb lesz.
csak abban nem értünk egyet, hogy gáz voltSlither írta:Sztem gáz volt a HP6 mozi. De nem is vártam sokat az eddigiek alapján.
Szokás szerint az események felét kihagyták, ráadásul úgy hogy az érdekes/izgalmas részek helyett ilyen hülye tini-szerelem részeket hagytak bent...
Ha a 7.-ben is kihagyják majd a végén lévő harcokat akkor még gázabb lesz.
Én nagyon szivesen adnék,csak sajnos meghivós oldalról szedtem le..Korábban olvastam, hogy voltak akik már letöltötték a HP6-ot! Dobna nekem valaki egy PÜ-et, hogy honnan tudnám letölteni, tesómnak kéne elég fontos.
Érdekes módon nekem a másikat nem engedte,mert Magyarországról akartam megnézni..miihii írta: Mia Wasikowskára gondolsz?(Alice szerepében)
Vagy inkább Deppre?![]()
Am nekem ezt trailert nem nyitja megDe van másik,amit igen
jaja, jó lesz ez is.senzu írta:a Sherlock Holmes is elég jó lesz, Guy Ritchie garancia arra, hogy rossz nem lehetlui1698 írta:Kicsit olvasgattam, hogy milyen múvik készülnek épp, vagy fognak hamarosan. Pár azok közül amik sztem jók lehetnek:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=QUQbmFAE5WI
a Sherlock Holmes is elég jó lesz, Guy Ritchie garancia arra, hogy rossz nem lehetlui1698 írta:Kicsit olvasgattam, hogy milyen múvik készülnek épp, vagy fognak hamarosan. Pár azok közül amik sztem jók lehetnek:
Szerencsére nagyobb baja nem lett!miihii írta:Ezen konkrétan fetrengeklui1698 írta: szegénynek legurult a szervezete pár lépcsőfokot.![]()
(Pedig mily' szomorú is ez a hír![]()
Ti is eljöttök a temetésére?
)
R.I.P. Magdi Anyus
Kb én is ezt mondhatom, egyébként Ginny.bence8 írta:én is megnéztem a HP6-ot
nekem tetszett és szerintem az egyik legjobb rész
de vannak benne "hibák pl szerintem a vége felé eléggéfelgyorsult a sztori és nagyon gyorsan alakult Herry szerelmi szála amikor összejött Jinivel(nem tom hogy kell írni) "
összességben szerintem jó volt 8.8/10
Mia Wasikowskára gondolsz?Tim írta: Készülhetsz a következőre filmjére is:Alice Sosem találnád ki a főszereplőt..
Készülhetsz a következőre filmjére is:Alice Sosem találnád ki a főszereplőt..Szandi írta:9.9.09
Fúdevárom azt a mindenit. Már egy jó ideje. Újabb Burton csodaaa, és ráadásul stop-motion ha jól tudom ami megsokszorozza az értékét.
http://www.youtube.com/watch?v=-CPEhVAYi0k
Lehet, h már mutattam, de egyre izgatottabb vagyok ahogy közeleg![]()
mekkora menő, h egy napon születtem Tim Burton-nel
Ezen konkrétan fetrengeklui1698 írta: szegénynek legurult a szervezete pár lépcsőfokot.
nézni se kell, mert vagy 100szor lenyomták az előzetestferninho írta:most tényleg meghalt magdi néni???![]()
amúgy nem nézem csak néha rákukkantokazért nem tudom hogy mi van...
szegénynek legurult a szervezete pár lépcsőfokot.Krojf írta:Gyerekek!
Mi történt Magdi anyussal???
K.
Most már minimum ketten várjuk márSzandi írta:9.9.09
Fúdevárom azt a mindenit. Már egy jó ideje. Újabb Burton csodaaa, és ráadásul stop-motion ha jól tudom ami megsokszorozza az értékét.
http://www.youtube.com/watch?v=-CPEhVAYi0k
Lehet, h már mutattam, de egyre izgatottabb vagyok ahogy közeleg![]()
mekkora menő, h egy napon születtem Tim Burton-nel