Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még csak feltevés, ezért irtam feltételes módbandanikaa10 írta:Mért már biztos, hogy K9 ott folytatja?kanty írta: A Benfica jó lenne K9-nek, h bizonyitson az első európai szenzonjában.
A Benficával küzdhetne a portugál bajnoki cimért( bár a Portót nem lesz könnyű megverni) és az Európa Ligában is szerezhetne tapasztalatot.
Jó kis csapata lesz a Benficánk a következő szenonban: Aimar, Saviola, Nuno Gomes, K9, Reyes, Katsuranisz
Számára a legfontosabb, h felvegye az európai foci ritmusát és mecs tapasztalatot szerezzen.Azt hittem csak feltevés
Mért már biztos, hogy K9 ott folytatja?kanty írta: A Benfica jó lenne K9-nek, h bizonyitson az első európai szenzonjában.
A Benficával küzdhetne a portugál bajnoki cimért( bár a Portót nem lesz könnyű megverni) és az Európa Ligában is szerezhetne tapasztalatot.
Jó kis csapata lesz a Benficánk a következő szenonban: Aimar, Saviola, Nuno Gomes, K9, Reyes, Katsuranisz
Számára a legfontosabb, h felvegye az európai foci ritmusát és mecs tapasztalatot szerezzen.
A Benfica jó lenne K9-nek, h bizonyitson az első európai szenzonjában.Mézga írta:"Benfica nem túl "gyenge" csapat?"
Lehet-e már tudni h melyik csapatba kerül?
Nos, spanyol lapok úgy tudják, hogy az AS Roma lehet a 'kölcsöncsapat'.Mézga írta:"Benfica nem túl "gyenge" csapat?"
Lehet-e már tudni h melyik csapatba kerül?
pedig kíváncsi lettem volna rá Barca mezbenReplay írta: Pep nem számit rá a következő szezonban és ez a döntő, igy nem hinném, hogy bemutatják Barca-mezben.
Pep nem számit rá a következő szezonban és ez a döntő, igy nem hinném, hogy bemutatják Barca-mezben.danikaa10 írta:Lenne egy kérdésen. Akkor most be se fogják mutatni a Barcában? Mert hát ugye az még nem 100% hogy kölcsönbe megy, csak ugye nagyon valószínűsíthető