Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
baromi gyengék.marci. írta:Mekkora kabátot kapott a Milan..![]()
Bayern München–AC Milan 4–1 (Müller 12., 91., Schweinsteiger 80., Sene 89., ill. Pirlo 90.)
Lehet, én értem rosszul, de Maradona csak bíztatni szeretné Messit, és elmondani, hogy kedveli a kölköt. Nem tólja őt előrébb. Remélem, Brazíliát legyőzik. 2 magaslati levegőn játszott meccset elvesztettek. Ecuador ellen nem játszottak rosszul. A meccs vége felé kaptak sajnos 2 gólt. Nekik meg nem mentek be a helyzeteik. Sajnos. Brazília ellen kemény meccsük lesz.ElBartimaeus írta:Maradona nyilatkozat
Szerintem Maradona ott szúrja el, hogy a csapata nem 11 emberből áll, hanem 10+Messi. Azzal, hogy kijjebb emeli kicsit azt érzem, hogy ő rá játszanának (játékot nem láttam, így lehet teljesen alaptalan, amit mondok) A másik, hogy lehet előnyben részesíti a trükkös megoldásokat, ami nem is baj akkor, ha közben nem esnek ki a selejtező csoportból! Most egyelőre nem áll jól Argentína szénája és ha nem javulnak sokat, akkor ott nagy baj lehet. (Ha más nem, akkor a vb-n egy erős csoportba kerülés, amiért itt a csoportban lejjebb végeznek...) Azért szorítok nekik.[/url]
Asys írta:Srácok!
Nem tudom jó helyre írom e a kérdésemet, De nem találtam megfelelő topicot neki.
nos: Mi a különbség a teremfoci és a futsal között (márha van egyáltalán különbség)?
Van különbség a labdában? Mert most vettem egy kis 'szőrős' winner teremfoci lasztit, viszont a futsalosok mintha más típusú golyóval játszanának...![]()
Hmm? Aki tudja írja már, meg!
Most lépek alukálni, reggel elolvasomjó éjt s kössz előre is!
Hmm.Asys írta:...
Dehogy az. Csak volt róla szó, h leigazoljuk, de attól még nem lesz Barca nevelésppiippiittaa írta:Carlos Vela Barcelona nevelés?![]()
Nem is tudtam... Adsz egy linket?
Meg is érdemelték. Kimagaslóan játszottak idén. Bár én a Grémionak szurkoltam az elődöntők során.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/az ... t-246562.h
Jó az ''öreg'' a háználVeron vezérletével nyert az Estudiantes
Nagyon fura igazad van. Én nem is értettem annyira. 100%-ig meg voltam győződve arról hogy a Nationalelf lesz az egyetlen válogatott amely nem fog elkeveredni. (bizonyos múltbéli okok miatt)Amikor a német hímnuszt adják és mutatják a játékosok arcát mintha a hitlerjugentet látnám.miihii írta:Ez érdekes info,Bazsa!![]()
Legalábbis számomra mindenképp.Elég régóta nem követem olyan nagy figyelemmel a német focit,csak hébe-hóba nézek meccseket.(Leginkább BM-t,Ribéry miatt).A válogatottjukat többször láttam,és feltűnő,h mennyire elszaporodtak az utóbbi pár évben ezek a honosítottnak vélt playák.Mivel a hátterüket abszolút nem ismerem,így elég meglepő ez,h született németek.Főleg a viszonylag nagy számuk miatt.
Jópár évvel ezelőtt még nem igazán volt ennyire színes a paletta a NAtionalelfben.Aztán megindult ez a lengyel-török-afrikai-stb hullám és gyanús lett a dolog.
De most megvilágosodtam néhányukkal kapcsolatban.