2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Tamás már beletörődött a megváltoztathatatlanba, csak nem tudja megérteni.gekkodan írta:Nem szólnék bele sokkal, csak 2 dolog:
1. Köszöntöm Ibrát, nagyon csodálom az adottságait és hihetetlen kíváncsi vagyok mire lesz képes nálunk, de nem lesz, NEM LEHET gondja ilyen adottságokkal a világ egyik legtámadóbb csapatában.
2. Eto'o már a múlt, lehet rá szépen emlékezni, de hagyjuk már abba az Eto'o-zást. Ez most elsősorban Tamásnak szól. Teljesen úgy viselkedsz, mint R10 idején, ott is volt egy fél év mire beletörődtél a dolgokba.
Welcome Ibra!!!
nézd, ez csak a véleményemet tükrözi a kedvenceidről, amit sohasem titkoltam. a samuval kapcsolatos mondandóm lényege az általad kiemelt rész után található.Buitre írta:végül is a Barcanál lényeg a fair play, nem igaz?vagy amikor a takony madridnak kellett sorfalat állni az óljukban![]()
végül is a Barcanál lényeg a fair play, nem igaz?vagy amikor a takony madridnak kellett sorfalat állni az óljukban
Nem pont úgy van ahogy mondod.LM10 írta:Mert ő eredetileg Boszniai, csak vhogy Svédországba került gyerek korában. Származása miatt nem olyan svédes a neveTomsa írta:Bocs, ha hülye kérdés, de Ibra miért bosnyák?
Tehát ha ebben a forgatókönyvben átírjuk Ibrahimovic nevét pl. Villáéra, akkor Neked az tökéletesen megfelt volna?Varga Tamás írta:csak egy kérdésem lenne: Ibra olyan nagyon könnyen kezelhető személyiség, igaz?
Félig bosnyák.Tomsa írta:Bocs, ha hülye kérdés, de Ibra miért bosnyák?
a samu már bizonyított a barcában vagy a barcával kapcsolatban, a bosnyáknak pedig "csak" az előéletét ismerjük.Varga Tamás írta:Boixos!
Ez mind szép, mind igaz, csak egy kérdésem lenne: Ibra olyan nagyon könnyen kezelhető személyiség, igaz?
Szerintem Samunál jóval nehezebb eset.
De majd meglátjuk.
Tamás, sztem előtted is egyértelmű, hogyha a samu maradni akart volna, akkor már EZERSZER aláírhatta volna azt a kumma szerződéshosszabítást, és nem egerésztek volna itt feleslegesen a menedzserével az utolsó pillanatokig. ha te lennél a klubvezető, te mi a túrót csináltál volna ebben az esetben? nem ír alá a gyerek, pedig nem 80%os fizetéscsökkentést ajánlottak neki, ráadásul az edző is másban kezd gondolkodni, akkor miért kellett volna tovább erőlködniük laportáéknak? a legnagyobb riválisunk olyan szinten keményített, h egyszerűen nem maradt idő arra, h ezügyben addig tökölődjön a menedzsment, amíg a végén teszem azt a trezegéért kellett volna megkűzdeniük a grosettóval.Varga Tamás írta:Annak pedig külön örülök, hogy mindenki 1000%-ig biztos abban, hogy mi lett volna, ha Samu marad! Örülök, hogy mindenki a jövőbe, és Samu fejébe lát!
Édesapám szokta mondani: "a HA a nincsnek a sógora". Azaza: a HA-val kezdődő mondatoknak nincs értelmük. sosem tudjuk meg, mit tett volna a csapatért jövőre, és a nyáron eligazolt volna-e ingyen. Ilyesmivel nem kellene alátámasztani a mondandót, mert nem érdemes: ezt sosem tudjuk meg, így ezek a gondolatok irrelevánsak.
Elvileg ma jelentik be hivatalosan az átigazolás(ok) részleteit.Mézga írta:Hivatalosan hány millio euro-t fizetünk Eto'o és Hleb jéták joga mellett Ibra-ért? Mert a hírekben beszámoltak már 35-50 m euro-ról is.
Így van. Ezért nézzük azt, hogy mi volt most a helyzet. A Barca szerződéshosszabbítást ajánlott Eto'o-nak, amire ő nem válaszolt (ez a hivatalos).Varga Tamás írta:Annak pedig külön örülök, hogy mindenki 1000%-ig biztos abban, hogy mi lett volna, ha Samu marad! Örülök, hogy mindenki a jövőbe, és samu fejébe lát!
Édesapám szokta mondani: "a HA a nincsnek a sógora". Azaza: a HA-val kezdődő mondatoknak nincs értelmük. sosem tudjuk meg, mit tett volna a csapatért jövőre, és a nyáron eligazolt volna-e ingyen. Ilyesmivel nem kellene alátámasztani a mondandót, mert nem érdemes: ezt sosem tudjuk meg, így ezek a gondolatok irrelevánsak.
Na mondjuk ezt nem értem hogy miért kérdéses számodra hogy eligazolt volna-e ingyenVarga Tamás írta:Annak pedig külön örülök, hogy mindenki 1000%-ig biztos abban, hogy mi lett volna, ha Samu marad! Örülök, hogy mindenki a jövőbe, és Samu fejébe lát!
márpedig igen tiszteltVarga Tamás ez pontosan így működik!!!Varga Tamás írta:Nekem nem magas, csak számomra balgaságnak hat. Egyszerűen nem így működik a dolog.Mihu írta:Látom sokaknak még mindig elég magas hogy mit értünk páran azalatt a kijelentés alatt, hogy Eto'onak az értéke jelen pillanatban 0 euró.
Továbbra sem vagyok meggyőzve....majd ha 36 dugót vág a következő szezonban, akkor igen. Addig csupán elviselem. Elfogadom a tényt, hogy itt játszik. Hisz én még akkor is itt leszek, amikor ő már hét határon túl jár.
Ő zsoldos, én hívő: hiszek a Barcelona eszmében!
Igen, de az érzelmeid alapján nehéz megítélni egy pénzügyi és sportszakmai szempontból indokolt transzfert - mindössze ennyi a problémám.Varga Tamás írta:Bocsásd meg nekem, hogy érzelmekkel viseltetek az iránt a Klub iránt, amelynek 1986. május 7. óta szurkolója vagyok!
Bocsásd meg, hogy hibás vagyok, mert nem értem ennek az ügyletnek az elfogadható, ésszerű, szakmailag megalapozott indokát!
Samut pedig nem szereteem, sosem volt személyes kedvencem! De egyben biztos vagyok: sosem fog olyan magasságokba emelkedni Ibra itt nálunk, mint ahova a kameruni emelkedett. Hacsak nem lő 145 meccsen 108 gólt ő is, akkor igen.
Bocsásd meg, hogy nem azonosulok ezzel a helyzettel! De ELFOGADOM, ELVISELEM, ÉS SZORÍTOK, HOGY IBRA LEGALÁBB OLYAN EREDMÉNYES LEGYEN, MINT ELŐDJE! Persze, megszeretni sosem fogom. Az Interben sem komáltam, pedig olaszhonban a kék-feketék a kedvenceim!