Emberek! Mondtam már, hogy imádom a Media Markt-ot?
Ma bementem körülnézni, odatévedtem a zenékhez, mentem egyböl a Hip-Hop részleghez, megnézzem hogy mik vannak, menyiért.
Hát emberek, ezek nagyon nem értik a dolgukat, de olyannyira, hogy az már jó.

Itt egy kis lista a látottakbol:
50 Cent - Get Rich Or Die Tryin 2990 Ft (Ejha mondom, azt hittem hogy 50 minimum 5000 Ft-töl kezdödik, erre itt van ennyiért)
Eminem - Relapse - 2900 Ft (Na ezen mégjobban meglepödtem, nem gondoltam volna, hogy EMINEM uj albuma csak enyibe kerül, majdnem bele is tettem a kosárba, de akkor megláttam a következöket

)
Dr Dre - The Chronic - 1450 Ft (Aztamarha, ekkora klasszikus lemez, és 1450 Ft, meg is ajándékoztam vele magamat)
Lupe Fiasco - The Cool - 490 Ft (IGEN! 490 Ft, azaz négyszázkilencben forint. Nemtudom, elirták 4900-rol [ugyanis enyit ér] de közel öccáz Ft-t megér nekem

)
2Pac - All Eyez On Me - 1990 Ft (Hát ezen meg ledöbbentem, dupla cd, 2Pac, azaz 2PAC! -szvsz- legjobb lemeze, gyors be is raktam a korárba

)
Hát nemtudom hogy mit csinált az, aki készitette az árlistát, vagy mi, de nem volt tisztában a dolgokkal az biztos, szal érdemes elmenni néha a MM-be.
Egyébként pedig az a poén még, hogy elöl ki volt állitva kiemelten a Relapse (Eminem) lemez, elöl 4590 Ft volt, odamentem Hip-Hop részlegre 2900 Ft.... De például megemlithetném azt is, hogy a Dr. Dre Chronic cd 1990-el volt felcimkézve, a kasszánál pedig kiderült, hogy valójában 1450.
Szal járjatok Médiába, énis járok, mert hülye azért nem vagyok.
http://i30.tinypic.com/wkh7kn.jpg
(Bocsi, lehet hogy egy kicsit off volt, de lényegében a zenéröl szól a hsz)