2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Guddy szerintem közel sem biztos, hogy távozik.Barca__15 írta:Szerencsés ember ha még válogathatna 9es és a 7es között...mezszámból nem éppen a rossz fajták...bár nem örülnék ha Guddy elmenne..
Jobb, mert utálom Ibrát, mindig is utáltam! Attól kezdve h elárulta a Juventust. Meg alapból nem szimpatikus, beképzelt gyerek. Ja és az egy vicc h Eto'o+45 millió+ Hleb kölcsönbe az ára. Laportáék most meghazudtolták magukat. Szemét dolog amit Eto'o-val műveltek! Annak tükrében amit ő tett a klubért!danikaa10 írta:És most jobb, hogy beleéled magad, hogy elmegy a világ legjobbja és jön Ibra? Semmi értelme az összehasonlításnak, már tök mind1 nem? Ibra jön és kész annak ellenére is, hogy sokan nem akarjákxbalix írta:A véleményem továbbra is az h Eto'o a világ legjobb középcsatárja, tehát többet ér mint Ibrahimovic. Minden mutatója jobb is mint a svédnek... aki nem hiszi járjon utána.Plusz még ott van az eredménysor, Samu: 2 BL győzelem (mindkét döntőben gól!!!), 3 La liga. Ibra: 0 BL, 2 Scudetto...
![]()
így van, de ez a minden mutató majd akkor ér vmit,ha ő is eltölt pár évet olaszban,és Ibra is pár évet spanyolban. meglátjuk,h Eto'o mennyi gólt lő az interben,és milyen eredménysora lesz az interrel a kupákbanxbalix írta:A véleményem továbbra is az h Eto'o a világ legjobb középcsatárja, tehát többet ér mint Ibrahimovic. Minden mutatója jobb is mint a svédnek... aki nem hiszi járjon utána.Plusz még ott van az eredménysor, Samu: 2 BL győzelem (mindkét döntőben gól!!!), 3 La liga. Ibra: 0 BL, 2 Scudetto...
....mert 29 bajnoki gól és 4 BL gól van a kameruni neve mellett. Ja és 1 győztes gól a döntőben... Szal ha Ibra ezt nem hozza akkor csalódott leszek!
És most jobb, hogy beleéled magad, hogy elmegy a világ legjobbja és jön Ibra? Semmi értelme az összehasonlításnak, már tök mind1 nem? Ibra jön és kész annak ellenére is, hogy sokan nem akarjákxbalix írta:A véleményem továbbra is az h Eto'o a világ legjobb középcsatárja, tehát többet ér mint Ibrahimovic. Minden mutatója jobb is mint a svédnek... aki nem hiszi járjon utána.Plusz még ott van az eredménysor, Samu: 2 BL győzelem (mindkét döntőben gól!!!), 3 La liga. Ibra: 0 BL, 2 Scudetto...
Az ár alapján túl kell szárnyalnia Eto'o-t!!! Én ezt várom el tőle. Elég nehéz lesz, mert 29 bajnoki gól és 4 BL gól van a kameruni neve mellett. Ja és 1 győztes gól a döntőben... Szal ha Ibra ezt nem hozza akkor csalódott leszek!geridoss írta:Hál' Istennek, úgy tűnik, végre lezárult ez az átigazolás! Az árát én is túlzásnak tartom, de ha megközelíti Eto'o teljesítményét, akkor megéri! Erős, gyors, technikás és magas. Xaviéknak ideális céltábla
Nem kell őket hasonlítgatni, mert nagyjából egyazon-szintűek.bojankrkic27 írta:Látom még mindig tart a sok összehasonlítgatás Eto'o-Ibra téren...
Egyáltalán nem lett volna jobb, sőt minőségromlás is lett volna, nálam ő nem TOP3as csatár. Egy indok van mellette Ibrával szemben, az pedig a személyisége. Ez megint csak saját vélemény.bojankrkic27 írta:meg hogy Villa jobb lett vna.
Információ hiány?Mikaos írta:Elkezdtem olvasni a hsz-edet, és csak a végén derül ki (ahonnan idézem), hogy nem vagy az információk birtokában.messi6502 írta:[
Megelőzőm a kérdéseket és most ezt is kifejteném.
A: Samu értéke nem 0, ha a Klub akart volna hosszabbítani vele, akkor tudtak volna, bár kitudja..amit vele csináltak, megérteném, ha +2-3 milliós fizu emelés se tartotta volna ott. Ebből következik, hogy nem kell új csatárt venni, akire cserével együtt ráfizetünk 4-5x milliót.
B: Mintha a ti zsebetekből állná a klub. De még ha belegondolunk is Ibrahimovicnak mennyi lesz a fizetése? Mennyit ad le a 12milkás fizujából, csak hogy itt játszhasson? Mert azt ne várjátok, hogy 10 millió alatt lesz a fizetése. És akkor Samunak nem lehetett volna adni akár 2 millával többet, aki már bizonyított? Ezt a pontot sokáig lehetne feszegetni, de aki érti miről beszélek, az vagy elfogadja v nem. Aki nem érti, annak meg mind1.
Az "A" állításod úgy, ahogy van: NEM IGAZ. A klub akart hosszabbítani vele, hiszen felajánlották neki ugyanezért a fizetésért (ami elég jó dolog). Nos, mivel a helytelen állításra épült fel a mondanivalód jó része, ezért arra nem tudok válaszolni. Vagyis de: csak ismételgetni tudnám magamat.
A "B" állításod szintén információhiányról tanúskodik, hiszen a 12millás itáliai fizetés kb. 9-10-nek felel meg spanyolhonban (az adózási különbségek miatt).
Ezek után is fenntartod a véleményedet?
Elkezdtem olvasni a hsz-edet, és csak a végén derül ki (ahonnan idézem), hogy nem vagy az információk birtokában.messi6502 írta:[
Megelőzőm a kérdéseket és most ezt is kifejteném.
A: Samu értéke nem 0, ha a Klub akart volna hosszabbítani vele, akkor tudtak volna, bár kitudja..amit vele csináltak, megérteném, ha +2-3 milliós fizu emelés se tartotta volna ott. Ebből következik, hogy nem kell új csatárt venni, akire cserével együtt ráfizetünk 4-5x milliót.
B: Mintha a ti zsebetekből állná a klub. De még ha belegondolunk is Ibrahimovicnak mennyi lesz a fizetése? Mennyit ad le a 12milkás fizujából, csak hogy itt játszhasson? Mert azt ne várjátok, hogy 10 millió alatt lesz a fizetése. És akkor Samunak nem lehetett volna adni akár 2 millával többet, aki már bizonyított? Ezt a pontot sokáig lehetne feszegetni, de aki érti miről beszélek, az vagy elfogadja v nem. Aki nem érti, annak meg mind1.
Igen, ez a lényeg. Amúgy még az jutott eszembe, hogy mennyi gólpasszt adhatott Eto'o mondjuk a góljai mellett, és mennyit Ibra? kíváncsi lennék egy ilyenre is. Mert azért sztem Eto'o annyira nem készített elő. Ibra játékát meg nem nagyon láttam, bevallom őszintén, de nem lepődnék meg, ha azért Ibrának több gólpassza lenne. Habár, lehet azon meg meglepődnék, hogy Eto'onak milyen sok gólpassza van.mrmonster írta:Ezt én is tartom, én is abban bízok, hogy beváltja Pep elképzeléseit, és nekem az is elég, ha mondjuk csak 2 gólt vág a szezonban, ha közben jól játszik, csapatember lesz, és a végén megint 3 kupát nyerünk!frustrat írta:De akkor is tartom azt, hogy majd év végén meglátjuk, hogy mennyi gólt tud rúgni Ibra... Reméljük, sérülés nélkül végig tudja nyomni a szezont, ahogy Messi is, Iniesta is, Xavi is. Meg reméljük, hogy be tud illeszkedni hamar.
Szerintem itt a kétkedők nagy része nem azt vitatja, amire Te gondolsz, miszerint hogy Ibra világszínvonalú focista-e vagy sem (ez nem vitás hogy klasszis). Hanem az Eto'o-Zlatan csere helyességét ítélik meg ki így-ki úgy (ez pedig tényleg vita tárgyát képezheti).Gali írta:A kétkedőket nem értem. Tényleg nem értem. Remélem a hozzászólásommal nem bántottam meg senkit.
Halkan megjegyezném, hogy Ibrahimovic bl kieséses szakaszban 8/0 statja van.soadroli írta:BL-döntőben nem tudom kinek a hasznát vettük...rainer írta:abszolut igazad van.Eto'onak inkább a bajnokságban vettük hasznát,de a BL-ben Ibra jobban be fog válni.![]()
De igazatok van,Ibra erősebb testalkatú,jobban cselez,stb...
Ezt én is tartom, én is abban bízok, hogy beváltja Pep elképzeléseit, és nekem az is elég, ha mondjuk csak 2 gólt vág a szezonban, ha közben jól játszik, csapatember lesz, és a végén megint 3 kupát nyerünk!frustrat írta:De akkor is tartom azt, hogy majd év végén meglátjuk, hogy mennyi gólt tud rúgni Ibra... Reméljük, sérülés nélkül végig tudja nyomni a szezont, ahogy Messi is, Iniesta is, Xavi is. Meg reméljük, hogy be tud illeszkedni hamar.
Háááát. :cmrmonster írta:1. Ezt a felvetést nem értem, hiszen az Ajaxban, a holland bajnokság egyik legjobb csapatában, ahol nyílt támadójáték jellemzi a csapatokat, sztem könnyebb több gólt lőni, mint egy spanyol középcsapatban. Tehát pont az ellenkezője igaz (sztem!), amire itt próbálsz rávilágítani.frustrat írta:- Minden esetre Eto'o a Mallorcában nem lőtt olyan rengeteg gólt, ahogy mondod...Annyit lőtt Ibra is az Ajaxban...
- Lehet, csak én vagyok elfogult, de azért egy Juvét ne hasonlítsunk egy Mallorcához, bocsika...
2. Ez meg teljesen homály számomra, hogy mire gondolsz. Ki hasonlította össze a két csapatot? Ugyanarra céloztam, amit 1. pontban is írtam, csak itt helyettesítsd be a Juvét az Ajax helyére (na nem a Calcio nyílt támadójátékára célzok, hanem hogy élcsapat).
Nem hivatalos. És utoljára azt halottam, h Hleb a Maxwell üzletbe van benne.mrmonster írta:Egyébként ez 45 millió euro + Samu + Hleb kölcsön, ez hivatalos összeg, vagy még senki sem erősítette meg a klub részéről?