Pro Evolution Soccer
Tényleg, srcáok, segítsetek már, nem találoma pes09-em többi mappáját ahova feltelepítettem ennyi van: image mappa, pes09.exe, settings.exe 

- Kardi
- Capitá del Barça
Eto'o-val megtáltosodtam 3meccs alatt löttem vele 13gólt.
Amúgy nemtudom ti hogy vagytok vele, de nálam ha véletlenűl Ő sérült Gudjohnsen-nel tökéletesen tudom helyettesíteni....4.szezonomat játszom egyhuzamban és Eto'o:130gól, Gudi:126, Messi: 80 

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
-
- Entrenador del Barça
ne haragudjatok, hogy új hsz-be írom, de sztem ez már "más" téma.
írok egy picit az utolsó két meccsemről.
már vagy 4-szer kezdem újra a master líget, mert szeretem látni, ahogy a játékosok fejlődnek, és amúgy is 5-6 szezon után már egy kicsit kezd unalmassá válni, hogy mindenki a csúcson van.
2009/2010 es szezonban járok, annak is a vége felé. lejátszottam egy meccset az Espanol ellen, és sikeresen nyertem 2:1 re Messi és Piqué fejesével. az ellenfél gólját Tamudo szerezte büntetőből. kimondottan jó meccs volt és izgalmas. én élveztem. csakúgy mint a következőt.
a következő a Real ellen volt. (ha már mindenki el classico-zik, akkor én is. csak nekem muszáj volt
)az elején egy kicsit döcögősen indult be a szekér, de beindult. Eto'o rúgta az elsőt Iniesta baloldali beadását követően. ezután jött egy piros lap Cannavaró részéről. majd ismét Iniesta beadását váltotta gólra Henry a másik gólgyáros. ennyit az első félidőről. a második egy piroslappal kezdődött, amit van der Vaart győjtött be Eto'o felrúgásáért, aki sajnos le is sérült, így jött Bojan. Xavi szögletét követően Touré érkezett, és elemi erővel Casillas feje fölé bombázta a labdát. majd egy szabadrúgást követően 4-0-ra változott az eredmény. Xavi tekerte el a sorfal mellett a labdát kb 20 méterre a kaputól. a mérkőzés vége azonban 4-1 lett hála Abidálnak... a francia próbálta hazafejelni a labdát, de sajnos melléfejelt. Valdes igyekszett menteni a menthetőt, de Nistelroy gyorsabb volt nála és átemelte a tar kapus feje fölött a labdát. így 4-1 es sikerrel megnyertem a mérkőzést!!!
de nem csak azt, hanem ezzel a győzelemmel pontot tettem a bajnokság végére is, ugyanis azt is megnyertem.
ne haragudjatok a hosszú hsz-ért, meg a meccsriportért,de ez most kikívánkozott belőlem.
írok egy picit az utolsó két meccsemről.
már vagy 4-szer kezdem újra a master líget, mert szeretem látni, ahogy a játékosok fejlődnek, és amúgy is 5-6 szezon után már egy kicsit kezd unalmassá válni, hogy mindenki a csúcson van.
2009/2010 es szezonban járok, annak is a vége felé. lejátszottam egy meccset az Espanol ellen, és sikeresen nyertem 2:1 re Messi és Piqué fejesével. az ellenfél gólját Tamudo szerezte büntetőből. kimondottan jó meccs volt és izgalmas. én élveztem. csakúgy mint a következőt.
a következő a Real ellen volt. (ha már mindenki el classico-zik, akkor én is. csak nekem muszáj volt

de nem csak azt, hanem ezzel a győzelemmel pontot tettem a bajnokság végére is, ugyanis azt is megnyertem.
ne haragudjatok a hosszú hsz-ért, meg a meccsriportért,de ez most kikívánkozott belőlem.
Nekem nincs a Program files-ban pro evolution soccer 09 mappám, se Konami :S::S:S:S

C:\Program files\Pro Evolution Soccer 2009\Pro evo.... game files\KitServer
Hali, amatőr kérdés lesz, de:D
A PESnek hol van a többi mappája hova a kiegészítőket kell tenni?
pl.: ez az egyik mez csomagnál van h.:
Telepítés
A kitömörítést követően kapott Liverpool, Manchester, West Ham, Juventus, Porto mappát másoljuk a KitServer/GDB/uni megfelelő mappájába.
Hol van a KitServer mappa??

A PESnek hol van a többi mappája hova a kiegészítőket kell tenni?
pl.: ez az egyik mez csomagnál van h.:
Telepítés
A kitömörítést követően kapott Liverpool, Manchester, West Ham, Juventus, Porto mappát másoljuk a KitServer/GDB/uni megfelelő mappájába.
Hol van a KitServer mappa??

Köszöntem!!!

soadroli írta:Valaki dobna egy torrentfájt,hogy letöltsem a pes 2009-et(PC)![]()
Mert nem nagyon találom...
első 3 közül bármelyik
majd választhatsz h. melyik oldalről :mininova ...stb.
http://torrentz.com/search?q=pro+evolution+2009
- fcbarcelona10
- Jugador del Barça
http://thepiratebay.org/torrent/4446878 ... play.-ToeDsoadroli írta:Valaki dobna egy torrentfájt,hogy letöltsem a pes 2009-et(PC)![]()
Parancsolj

Valaki dobna egy torrentfájt,hogy letöltsem a pes 2009-et(PC)

1. telepítsd fel a joy driver jétLM10 írta:Üdv. Aki Joystick-al nyomja a PES-t az segítsen PLS. Nekem ez a beállítás van, de sem lőni, sem futni nem akar. Segítsetek PLS!
http://kepfeltoltes.hu/090725/kar_www.k ... es.hu_.jpg
2. ott van a felső fülnél h. "controller"
3. azon belül 1=controller => kivál device 1
2=device => kivál itt csak az általad bedugott joy jelenik m.
4.most már tudod éllítani a gombokat: "y=indítás " "x=lövés" "a=passz" "b=ívelés" lehet h. másik joy nál másként van ne lepődj meg a képen láthatóhoz képest csúszank a gombok mert x box átirat
5.játékon belül teszteled melyik mire jó és változtataod
6. aztán: ez[/url]
- Medek Peti
- Barça C
Visca el barca,visca el catalunya!
- Medek Peti
- Barça C
- LM10
- Director del Fútbol
Üdv. Aki Joystick-al nyomja a PES-t az segítsen PLS. Nekem ez a beállítás van, de sem lőni, sem futni nem akar. Segítsetek PLS!
- Kardi
- Capitá del Barça
Engem Messi utolsó golja érdekelne hogy hogyan lehet így berugni?FCBarca88 írta:Íme a legújabb videóm:
FCBarcelona 09/10 promo
Remélem a zenébe nem köt bele a youtube,umg, wmg..

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
- FCBarca88
- Capitá del Barça
1. Rise Againts - Give it All
2. Futásközben, előre, hátra, előre gomb.
+Most már lehetünk magyar csapatokkal is
2. Futásközben, előre, hátra, előre gomb.
+Most már lehetünk magyar csapatokkal is

I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
-
- Entrenador del Barça
egész jó lett a videó. grat.FCBarca88 írta:Íme a legújabb videóm:
FCBarcelona 09/10 promo
Remélem a zenébe nem köt bele a youtube,umg, wmg..
két kérdésem lenne:
1. melyik ez a szám ami a videó alatt megy?
2. hogy kell azt az atemelős cselt csinálni Messivel?
- Medek Peti
- Barça C
Király a videód!Jól nyomod! 

- Medek Peti
- Barça C
kezdtem egy új become a legendet legmagasabb fokon, a bemutatkozó meccsen nyert a csapatom 4-0ra. karakterem így szerepelt: 
a 4 gól 8as osztályzatot vont magaután, és ez a Real Betishez volt elég
azt hittem ilyen teljesítményre már jön egy Sevilla 

a 4 gól 8as osztályzatot vont magaután, és ez a Real Betishez volt elég

- Medek Peti
- Barça C
Lejátszottam az El clasicót.3-1-re nyertem a gólszerzők:Messi,Ibra,Henry!
Csoda történt nem állították ki a játékosaimat!
Csoda történt nem állították ki a játékosaimat!