Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szegény annyira beteg volt, h 1 év alatt teljesen megváltozott, mert a 2007es videóban még olyan volt, amilyennek emlékeztem rá, egy 2008as videóban meg már alig volt felismerhetőSanama írta:http://www.youtube.com/watch?v=zFN5n-MF_dA
Ez a videó sok mindent elárul.
Nyugodjék Békében Sir Bobby Robson !
Jaja, szintén.kudu írta:Sorozatos sérülései miatt befejezte pályafutását Juan Pablo Sorín.
A 33 éves argentin hátvéd legutóbb a brazil Cruzeiróban szerepelt, de előtte játszott itt is.
Hát sajnálom, pedig jó kis játékos volt
Hála az égnek, hogy marad, én örülök neki. De sztem is elférne egy topic. Kit zavarna?LM10 írta:Végül kiderült, h már 2010-ig van szerződése, és még kap 1 év lehetőséget...de neki miért nincs topic?MrPiedone írta:Hát eléggé felháborító, ha ez tényleg így van. Jorquera is mindenképpen megérdemli a tiszteletet, hiszen mindig számíthatott rá a csapat, és egy rossz szava sem volt, szó nélkül tűrte a padozást, pedig szinte sosem játszatták az előző idényben. Én még sokszor gondoltam is, hogy játszatni kellene, mert megérdemelné, a bajnokságban néhány kisebb csapat ellen szerepelhetett volna. Szomorú vagyok, mert nekem mindig is nagyon szimpatikus volt. Ha tényleg távozott, akkor ez nem szép dolog az Eurobarcától, hogy meg sem említik. Én biztos hogy kiraktam volna a főoldalra hírnek, bár a hivatalos Barca oldalon sem láttam hírként, szóval nem biztos, hogy ez igaz. Bár, ha mégis így van, és a Barca oldalán sem írják, akkor tőlük ez még nagyobb pofátlanság.LM10 írta:Nem tudtam melyik topicba írjam, mert nem találtam az övét. Ugyanis Jorquera szerződése lejárt, és távozott, de ezt itt pl senki sem említtette szinte. Pedig megérdemli a tiszteletet, hisz mindig tűrte a padot és a játékosok is szerették. Sok sikert a továbbiakban
Szóval, ha tényleg elmész, én is sok sikert, és sokkal több játéklehetőséget kívánok, és köszönöm az eddigi alázatot, és odaadást a klub iránt.
¡Hasta la vista, Albert!
Már felmerült korábban ez a kérdés, amire az a válasz érkezett, hogy fölöslegesnek látták nyitni neki és Pintonak saját topikot, mert azt az évenkénti 5-10 hozzászólást bőven elbírja Valdes topikja is. Azóta ez valószinüleg nem változott.Végül kiderült, h már 2010-ig van szerződése, és még kap 1 év lehetőséget...de neki miért nincs topic?
Végül kiderült, h már 2010-ig van szerződése, és még kap 1 év lehetőséget...de neki miért nincs topic?MrPiedone írta:Hát eléggé felháborító, ha ez tényleg így van. Jorquera is mindenképpen megérdemli a tiszteletet, hiszen mindig számíthatott rá a csapat, és egy rossz szava sem volt, szó nélkül tűrte a padozást, pedig szinte sosem játszatták az előző idényben. Én még sokszor gondoltam is, hogy játszatni kellene, mert megérdemelné, a bajnokságban néhány kisebb csapat ellen szerepelhetett volna. Szomorú vagyok, mert nekem mindig is nagyon szimpatikus volt. Ha tényleg távozott, akkor ez nem szép dolog az Eurobarcától, hogy meg sem említik. Én biztos hogy kiraktam volna a főoldalra hírnek, bár a hivatalos Barca oldalon sem láttam hírként, szóval nem biztos, hogy ez igaz. Bár, ha mégis így van, és a Barca oldalán sem írják, akkor tőlük ez még nagyobb pofátlanság.LM10 írta:Nem tudtam melyik topicba írjam, mert nem találtam az övét. Ugyanis Jorquera szerződése lejárt, és távozott, de ezt itt pl senki sem említtette szinte. Pedig megérdemli a tiszteletet, hisz mindig tűrte a padot és a játékosok is szerették. Sok sikert a továbbiakban
Szóval, ha tényleg elmész, én is sok sikert, és sokkal több játéklehetőséget kívánok, és köszönöm az eddigi alázatot, és odaadást a klub iránt.
¡Hasta la vista, Albert!
Hát eléggé felháborító, ha ez tényleg így van. Jorquera is mindenképpen megérdemli a tiszteletet, hiszen mindig számíthatott rá a csapat, és egy rossz szava sem volt, szó nélkül tűrte a padozást, pedig szinte sosem játszatták az előző idényben. Én még sokszor gondoltam is, hogy játszatni kellene, mert megérdemelné, a bajnokságban néhány kisebb csapat ellen szerepelhetett volna. Szomorú vagyok, mert nekem mindig is nagyon szimpatikus volt. Ha tényleg távozott, akkor ez nem szép dolog az Eurobarcától, hogy meg sem említik. Én biztos hogy kiraktam volna a főoldalra hírnek, bár a hivatalos Barca oldalon sem láttam hírként, szóval nem biztos, hogy ez igaz. Bár, ha mégis így van, és a Barca oldalán sem írják, akkor tőlük ez még nagyobb pofátlanság.LM10 írta:Nem tudtam melyik topicba írjam, mert nem találtam az övét. Ugyanis Jorquera szerződése lejárt, és távozott, de ezt itt pl senki sem említtette szinte. Pedig megérdemli a tiszteletet, hisz mindig tűrte a padot és a játékosok is szerették. Sok sikert a továbbiakban