Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom. Én olaszt tanulok 27 igeidővel. A spanyolban vagy kb asszem csak 12. Szerintem nem olyan vészes az a spanyol.soadroli írta:Örülnék azért ha fele ilyen jól nyomnám az angolt.hiába tanulom 5éve....La Pulga írta:Angolt se tolja olyan jóldanikaa10 írta:Inkább normálisan Angolul mint bénán spanyolul![]()
Kb mennyi idő megtanulni normálisan a spanyolt?
Visszajöttvargaakos írta:Jahfaithnomore írta:nektek is megszakadt a mitele-s stream?
hát ha az angolt se tudod 5 év alatt ennyire, akkor soksoadroli írta:Örülnék azért ha fele ilyen jól nyomnám az angolt.hiába tanulom 5éve....![]()
Kb mennyi idő megtanulni normálisan a spanyolt?
Igen nagyon szimpatikus.Sanama írta:Ibra:
Megköszönte Laportanak,Tixinek ,hogy lehetségessé tették az üzletet.
Morattinak is köszönetet mondott,hogy jól bánt vele.
Megemlítette,hogy 1klub van ahova az Interből elment volna,ez pedig a Barca. Moratti szólt neki,hogyha akar menni akkor menjen.
Nagyon boldog,egy álma vált valóra, az utóbbi hetek neheek voltak számára,de most ő a legboldogabb ember a világon,és mindent megtesz,hogy nyerjen a csapat.
Szimpatikus nyilatkozat
Örülnék azért ha fele ilyen jól nyomnám az angolt.hiába tanulom 5éve....La Pulga írta:Angolt se tolja olyan jóldanikaa10 írta:Inkább normálisan Angolul mint bénán spanyolul
Lépj ki, lépj vissza... Nekem is megszűnt a kép... De volt egy ötletem és megoldottam...Been001 írta:nekem besz*rt a kép...:S:S::S:S: