Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Épp ez a 2 név hiányzott nekem is. Amúgy elégedett vagyok az utazó kerettel. Sztem Pep tudja, mit tesz, így jó játékosok kerülnek fel a nagy csapatba, pont azok, akik érettek ahhoz, hogy ott játszanak.danko94 írta:Kár h Gai és Thiago kimaradt. Szívesen néztem volna őket a következő szezonbanalex27 írta:Az utazó keret: Valdés, Pinto, Jorquera, Puyol, Alves, Víctor Sánchez, Piqué, Márquez, Henrique, Abidal, Maxwell, Xavi, Touré, Keita, Busquets, Gudjohnsen, Iniesta, Henry, Pedro, Messi, Bojan, Ibrahimovic, Muniesa (17), Fontàs (19), Jonathan dos Santos (19), Jeffren (21).![]()
Kár h Gai és Thiago kimaradt. Szívesen néztem volna őket a következő szezonbanalex27 írta:Az utazó keret: Valdés, Pinto, Jorquera, Puyol, Alves, Víctor Sánchez, Piqué, Márquez, Henrique, Abidal, Maxwell, Xavi, Touré, Keita, Busquets, Gudjohnsen, Iniesta, Henry, Pedro, Messi, Bojan, Ibrahimovic, Muniesa (17), Fontàs (19), Jonathan dos Santos (19), Jeffren (21).
a celtic,mi lettünk a másodikok.Lionel85 írta:Végül ki nyerte meg a Wembley Cupot?
Én (se) hiszem, h benne meglenne az az igazi átűtő erő amivel egy jó játékos vállhatna belőle.alex27 írta:A Sport és az El Mundo Deportivo is azt találgatja mely fiatal játékosok utazhatnak a csapattal Amerikába. Mindkét lap egyet ért abban, h legnagyobb esélye Jeffren-nek van. Ő részt vett a felnőtt csapat mai edzésén is. Rajta kívül Marc Muniesa, Andreu Fontàs és Jonathan Dos Santos volt jelen a trenírozáson.
Jeffrennek van a legnagyobb eséllye?alex27 írta:A Sport és az El Mundo Deportivo is azt találgatja mely fiatal játékosok utazhatnak a csapattal Amerikába. Mindkét lap egyet ért abban, h legnagyobb esélye Jeffren-nek van. Ő részt vett a felnőtt csapat mai edzésén is. Rajta kívül Marc Muniesa, Andreu Fontàs és Jonathan Dos Santos volt jelen a trenírozáson.
Ja jól van,bocsSanama írta:Olvassgatsz te, ne haragudj?soadroli írta:Magyar idő szerint mikor lesznek az amerikai meccsek![]()
![]()
Oda van írva,hogy 05-00 , 4-30
Közép-Európai idő szerint.
Olvassgatsz te, ne haragudj?soadroli írta:Magyar idő szerint mikor lesznek az amerikai meccsek![]()
![]()
Ez engem is érdekelne....faithnomore írta:nem is játszunk a Celtickel?
Sztem hamarosan fent lesz a rojadirecta.com-on.vlxe írta:Húú lemaradtam a meccsről! Nem tudtok véletlen valami oldalt ahonnan le lehetne kapni? fbtz-n nincs fent :S