2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszi a gratulációt, de kétségem sincs afelől, hogy ki győzött volna, ha mindkettőnk az A csapattal áll ki.bowlinggolyo írta:Gratulálok Kamaj a győzelmedhez látom a bajnoki csapatoddal álltál kiÉn meg mint látod a csere csapatomat tettem a pályára.Nah de mind1 majd jövőre én nyerek
Még egyszer gratula és sok sikert a hétvégére
Vmi olyasmi de erről nézd meg ezt a cikket az újdonsült magyar BL győztessel(Hattrick Masters) itt elmondja h miről is szól maga a játékI Love Barça! írta:milyen játékról beszéltek?Valamilyen menedzser mód-os?
Az ilyen edzőknek nem szabad adni esélyt mihelyt lesz pénzed cseréld le mert csak bukod vele az edzéseket.18UvB85 írta:ahhaa vágom, köszi.. de ezek után úgy döntöttem még adok neki egy esélyt
4 nap alatt össz-vissz nemis bírtam ennyi pénzt szerválni szal nem is lenne más választásom, így hogy ilyen sokba kerül
![]()
Ha elvégzed a menedzserképzőt,akkor lesz rá elég pénzed!18UvB85 írta:ahhaa vágom, köszilangpeter14 írta:1 jó edző csapnivaló vezetői képességgel kb 54000 eft.Ha edzőt cserélsz akkor csak ilyenben gondolkodj!![]()
NagycsapatEdzések
Edzőcsere (jobb felső sarok)
Külső toborzás
Innen már megoldod !
![]()
.. de ezek után úgy döntöttem még adok neki egy esélyt
4 nap alatt össz-vissz nemis bírtam ennyi pénzt szerválni szal nem is lenne más választásom, így hogy ilyen sokba kerül
![]()
hát ha az átigazolásokban kerested, akkor rámész a játékosra és licitálás ez elsőre igen bonyolultan hangzik tudommerx írta:hogy kell licitálni egy játékosra? már megkattanok
ahhaa vágom, köszilangpeter14 írta:1 jó edző csapnivaló vezetői képességgel kb 54000 eft.Ha edzőt cserélsz akkor csak ilyenben gondolkodj!![]()
NagycsapatEdzések
Edzőcsere (jobb felső sarok)
Külső toborzás
Innen már megoldod !
![]()
1 jó edző csapnivaló vezetői képességgel kb 54000 eft.Ha edzőt cserélsz akkor csak ilyenben gondolkodj!18UvB85 írta:ha már az edzőknél tartunk az enyém szerintem elég gyengécske..![]()
Edző: Jutas Ráby
Egy gyenge edző, aki védekező felfogású
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van
Csapatszellem: hűvös
Önbizalom: stabil
szerintetek lecseréljem és ha igen, akkor azt hogyan kell és mennyibe fog fájni??
Nagyon is számít h milyen az edződ hisz minél rosszabb annál lassabb idő alatt fejlődnek a játékosaid a jó edzővel egy szint a 17 éves kapusoknak 5-6 hét ez középszerűvel 5-6 hét+20% a vezetői képességnek a csapatszellemre van hatása minél nagyobb annál kevésbé esikRonaldinho&Barca írta:Az nem baj ha az edzőm középszerű és nem csapnivaló hozzá, vagy nem számít az?
Hy! ha jól emléxem holnap 9:45-től lesz a meccsünk, majd valami gyenge felállást próbálj berakni, mert kb 4 napja kezdtem és még első meccsem lesz, szóval...RiCsY1080 írta:Ha vége a mostani ifibajnokságnak én is átmeek abba a csoportba!![]()
Ez vok én: Brasil National Team (1649472)
ha akar vki kihívhat!nem vok túl jó!
ennek mi értelme, volt hogy ezt ide belinkelted?nitromania írta:Foci HÍREK: www.Atigazolas-ok.gportal.hu
Velem játszol majd az első fordulóbanlangpeter14 írta:Már fel is töltődött a bajnokság,és szerdán már az 1. forduló jönAuron írta:Mért lenne baj?MR. TROMORT777 írta:Hali, én csatlakoznék az Ifi bajnoksághoz
a Csapatom neve: Mr. Ifi
csatlakoztam is ha nem baj
Az a lényeg, hogy feltöltödjön a bajnokság.
Akik kimaradnak, azok összegyülnek és alakítanak egyet maguknak![]()
Sok szerencsét mindenkinek!!
Más: Vki ifibarit péntken v szombatonGyulafirátót ifi (1164061)
Már fel is töltődött a bajnokság,és szerdán már az 1. forduló jönAuron írta:Mért lenne baj?MR. TROMORT777 írta:Hali, én csatlakoznék az Ifi bajnoksághoz
a Csapatom neve: Mr. Ifi
csatlakoztam is ha nem baj
Az a lényeg, hogy feltöltödjön a bajnokság.
Akik kimaradnak, azok összegyülnek és alakítanak egyet maguknak