Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Interes haverom most mesélte, hogy még csak kapura sem lőtt, nem tudott magának helyzetet teremteni és nem is volt aki bejátszotta volna neki a labdát. Nem rossz ez az Inter de ha nem igazolnak egy irányítót akkor nem fognak idén sem villogni a saját bajnokságukon kívül. Várható szerintem egy nagyobb lélegzetvételű csere tőlük, Ibrából is kaptak pénzt rendesen, aztán ott van Maxwell is.miihii írta:Samunak igen érdekes bemutatkozása volt az Interben.
A Monaco elleni meccsen (1:0ra nyertek az olaszok) a félidőben állt be Balotelli helyett és a 88. percben meg lecserélték
Azért írtam hogy a szemembenLG írta:Azért nem kell túlozni. Nem is kell annyit visszamenni az időben, volt itt egy bizonyos Ronaldo.A szememben minden idők eddigi legjobb középcsatára vagy,aki Barcelonában játszott.(akiket,láttam játszani,de szerintem azok között is akiket nem)
Azért nem kell túlozni. Nem is kell annyit visszamenni az időben, volt itt egy bizonyos Ronaldo.A szememben minden idők eddigi legjobb középcsatára vagy,aki Barcelonában játszott.(akiket,láttam játszani,de szerintem azok között is akiket nem)