2009.07.31. 00:28:29
Azért az nem tiszta,hogy Pep mit is akar, először azt mondta,hogy bővebb keretet a hosszabb szezonra (ebben igaza volt,ez kellene),most meg,hogy tartsuk meg a pénzünket...
Egyébként a keret nem tekinthető egyáltalán teljesnek.
Először is, kapusokkal rendben lennénk,de mi lesz Jorquera-val ? Én eddig úgy tudtam,hogy megy,mert lejár a szerződése,most meg szerepet kap a felkészülési meccseken ,megy USA-ba ? Akkor mégis marad ?
Másodszor a védelem : Alves,Puyol,Piquet,Márquez,Henrique,Milito,Maxwell,Abidal,V.Sánchez
távozott Sylvinho és Cáceres, az ő helyükre jött Maxwell és Henrique,de előbb nem tartunk,mint tavaly, ha pedig Alves kiesik,akkor jobb oldalt gondok lehetnek,uhogy kellene egy jobbszélső és akkor Puyol maradhat középen,ahol a helye van,m Militoval egyelőre nem lehet számolni ( ki tudja meddig) és Henrique nem valami meggyőző eddig. Szóval ide egy igazolás kellene,nehogy úgy járjunk,mint a BL döntőn ( mondjuk abból szerencsére jól jöttünk ki )
Harmadszor a középpálya:
Touré,Xavi,Iniesta -ez fix. Keita,Guddy(szerintem marad) és Busquets. Ez még elmenne,de ha azt vesszük,hogy lesz ANK is,ahol azért Toure feltehetőleg sokáig lesz, nem ártana legalább 1 igazolás,de én igazán 2-nek örülnék(Masche/Cesc és egy kisebb név,egy tipikus csereember).
Mert hát távozott Hleb,de nem jött senki.
Végül pedig a csatárok:
Messi,Ibra,Henry fix, Bojan és Pedro vannak még -ez édeskevés,ezek szerint a fix 3asnak egész évben bírnia kellene,ez lehetetlen.
Távozott:Eto'o,Keirrison érkezett:Keirrison,Ibra.
Abban az esetben,ha 2 kp--t tudnánk igazolni talán Iniesta miatt nem lenne égető szükség egy bal oldali támadóra,de én jobban örülnék,ha érkezne Di Maria. Nem nagy név,de már van rutinja,bírná a padot,ráadásul Messivel ismerik egymást.
szóval szerintem úgy lenne az ideális,ha jönne még 1 védő (jobb oldalra vagy középre) ,2 kp és Di María,ezzel kész keretünk lenne,bővebb,mint tavaly.
Én őszintén szólva nem nézném nyugalommal az olyan meccseket,ahol Muniesa-nak kell helyt állnia a védelem közepén vagy Ibra helyett Jeffren-nek kellene gólt lőni, nem is beszélve,ha Messit Pedro-nak kellene helyettesíteni. Nem azt mondom,hogy ezek a játékosok rosszak,vagy nem tehetségesek,de lássuk be,nem lesz minden saját nevelés sztárjátékos... én nem bíznék MÉG rájuk tétmeccset (max 4-5 percet meccs végén,h szokják a légkört..)