Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oier kell a B csapatnak. Córcoles meg már eligazolt.kozod99 írta:Én Jeffrénben, Córcolésben és Oierben bízok. Mindannyian nagyon tehetségesek, de már mien sok tehetséges focista nem tudott bekerülni a Barca felnőtt keretébe
De azért a kupában kaphatnak lehetőséget, vagy a BL csoportkör utolsó meccsén, és ne feledjük h Sergi Barjuán is egy ien meccsen mutatkozott be..House írta:Nem is gondolhatod komolyan, hogy felhoz Pep 10 tehetséget, azzal a lehetőséggel számolva, hogy egy poszton akár lenne 2 nagysztár, és 2 nagy tehetség...kozod99 írta:Én Jeffrénben, Córcolésben és Oierben bízok. Mindannyian nagyon tehetségesek, de már mien sok tehetséges focista nem tudott bekerülni a Barca felnőtt keretébe
Így van. Viszont az átigazolási szezon előtt is az volt a téma,hogy bővíteni kell a padot.Rivaldo11 írta:Azt hiszem az Ibra transzferrel még nem zártuk le az erősítést. Egy középpályásra még mindenképp szükség lenne. Mascheranoban nem hiszek, Fabregas sem reális. Ami a fiatalok beépítését illeti, idén is várok egy "új Busquetset". Ez a játékos lehetne mondjuk Thiago is éppen. Tehetséges a srác.
Nem is gondolhatod komolyan, hogy felhoz Pep 10 tehetséget, azzal a lehetőséggel számolva, hogy egy poszton akár lenne 2 nagysztár, és 2 nagy tehetség...kozod99 írta:Én Jeffrénben, Córcolésben és Oierben bízok. Mindannyian nagyon tehetségesek, de már mien sok tehetséges focista nem tudott bekerülni a Barca felnőtt keretébe
Bence:Szerinted leigazolnánk ugy hogy Martint meg kölcsön adjuk??MESSI,BENCE írta:Chigrinskyt remélem nem igazoljuk,mert felesleges inkább azt a pénzt Fabregasra vagy Di Maria-ra kellene költeni!Di Maria és Messi nagyon jók lennének együtt,mivel már a korosztályos válogatottból lejátszottak együtt egy pár meccset!!Szerintem 15-20 Millióból ki is jönne!!![]()
![]()
Igazad van, de egyenlőre nem fogadnák rá nagy összegben, hogy itt is marad.CFirpo3 írta:És Henrique. Mondjuk így is még kevesebben vagyunk.matyi25 írta: az érkezők pedig Maxwell, Ibrahimovic illetve Keirrison de őt nem számolom
mondassz ám valamit,KissTito14 írta:hát ha figyelembe veszik h kölcsönadtuk Keirrisont, akkor csak aranyosabbak lesznek a Benfica vezetői:Dskadi írta:rá épül kb a csapat ahol most játszik...MESSI,BENCE írta:Chigrinskyt remélem nem igazoljuk,mert felesleges inkább azt a pénzt Fabregasra vagy Di Maria-ra kellene költeni!Di Maria és Messi nagyon jók lennének együtt,mivel már a korosztályos válogatottból lejátszottak együtt egy pár meccset!!Szerintem 15-20 Millióból ki is jönne!!![]()
![]()
nem hiszem , hogy 20misiböl meglenne...
de amúgy van még idö is, és a nevek is rendesen
repkednek össze vissza..valami úgyis lesz
szerintem jön még egy fiatal kp/szélsö,
de majd meglátjuk
hát ha figyelembe veszik h kölcsönadtuk Keirrisont, akkor csak aranyosabbak lesznek a Benfica vezetői:Dskadi írta:rá épül kb a csapat ahol most játszik...MESSI,BENCE írta:Chigrinskyt remélem nem igazoljuk,mert felesleges inkább azt a pénzt Fabregasra vagy Di Maria-ra kellene költeni!Di Maria és Messi nagyon jók lennének együtt,mivel már a korosztályos válogatottból lejátszottak együtt egy pár meccset!!Szerintem 15-20 Millióból ki is jönne!!![]()
![]()
nem hiszem , hogy 20misiböl meglenne...
de amúgy van még idö is, és a nevek is rendesen
repkednek össze vissza..valami úgyis lesz
szerintem jön még egy fiatal kp/szélsö,
de majd meglátjuk
rá épül kb a csapat ahol most játszik...MESSI,BENCE írta:Chigrinskyt remélem nem igazoljuk,mert felesleges inkább azt a pénzt Fabregasra vagy Di Maria-ra kellene költeni!Di Maria és Messi nagyon jók lennének együtt,mivel már a korosztályos válogatottból lejátszottak együtt egy pár meccset!!Szerintem 15-20 Millióból ki is jönne!!![]()
![]()
Moutinho-nak én is nagyon örülnék. Már az átigazolási szezon kezdete óta azért imádkozok hogy tegyünk érte ajánlatot.matyi25 írta:Egyetértek.Én támogatnám mind a két játékost. Remekül illenének ide, bár kicsit jobban zsebbe kéne nyúlni. De azért 15-20 között szerintem ha elhoznánk a kettő közül valakit az nagy húzás lenne.Titinho írta:
Vagy én nem értem, hogy mi történt a tavalyi kiszemeltekkel? Történetesen Joao Moutinho-val és Hernanes-el? Ők sokkal jobban mint a fentebb említett 3 spíler. Mondjuk Joao Moutinho, kb. 1 hónapja hosszabított szerződést, de szerepel benne egy 22,5 millió eurós kivásárlási ár. Ő egy kicsit borsosabb lenne.![]()
Egyetértek.Én támogatnám mind a két játékost. Remekül illenének ide, bár kicsit jobban zsebbe kéne nyúlni. De azért 15-20 között szerintem ha elhoznánk a kettő közül valakit az nagy húzás lenne.Titinho írta:
Vagy én nem értem, hogy mi történt a tavalyi kiszemeltekkel? Történetesen Joao Moutinho-val és Hernanes-el? Ők sokkal jobban mint a fentebb említett 3 spíler. Mondjuk Joao Moutinho, kb. 1 hónapja hosszabított szerződést, de szerepel benne egy 22,5 millió eurós kivásárlási ár. Ő egy kicsit borsosabb lenne.![]()
Laci0820 írta:Így van!fcbarca0827 írta:Na így utoljára! Mert szét OFF-oljuk a topikot... Már írtam azóta, hogy kire gondoltál! Alcidesre!Se Affelaynak, se Salcidonak nincs köze a Chelseahez!
Már igazán elnézést kérek, hogy volt egy rossz információm!Laci0820 írta:Így van!fcbarca0827 írta:Na így utoljára! Mert szét OFF-oljuk a topikot... Már írtam azóta, hogy kire gondoltál! Alcidesre!Se Affelaynak, se Salcidonak nincs köze a Chelseahez!
Így van!fcbarca0827 írta:Na így utoljára! Mert szét OFF-oljuk a topikot... Már írtam azóta, hogy kire gondoltál! Alcidesre!Se Affelaynak, se Salcidonak nincs köze a Chelseahez!
Én úgy tudom, hogy igaz, hogy PSV nevelés de megvette a Chelsea és vissza adta rögtön a PSV-nek mert még fiatal volt! Ennek lehet vagy 2-3 éve!fcbarca0827 írta:Akire, te gondolsz az nem Salcido?Bokke írta: Afellay a Chelsea-é, csak kölcsönbe van! Velük azért annyira nem lenne egyszerű megegyezni! Meg többet is ér 10-nél!