2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszi, csodálkoztam is, hogy csak ennyit cseréltek, de md-n, vagy sporton, nemtom csak ezek voltak.Fernando írta:Egy kis észrevétel a Galaxys cikkhez:
Lemaradt néhány Galaxy csere:
Saunders,- De la Garza, Sanneh (Berhalter 46'), González (Petterson 86'), Dunivant (Griffin 83'),- Miglioranzi (Kovalenko 65'), Lewis (Jordan 76'), Beckham (Magee 86'), Donovan,- Birchell (Klein 46'), Kirovski (Gordon 46')
Ment egy PÜKubala írta:T. Szerkesztők!
Idén egy madridista haverommal szeretnénk elmenni az el Clásicóra. Olvastam infókat a jegyvásárlásról a Barca honlapján, de azért rizikós ott jegyhez jutni. Milyen lehetőségekről tudtok a jegyvásárlást illetően? Kell-e valahol feliratkozni a várakozók listájára? Olvastam már itt egy reklámot, hogy az illető szervez meccsnézést Barcelonába a bérletével, utazás, szállás nekünk is megoldható, tényleg csak jegyet szeretnék venni.
Előre is kösz az infókat!
Főoldalon van gyorshírek alatt, nem a menüsorban!Barcaádám írta:azt szeretném kérdezni hogy az mitől van hogy nekem nincs galéria menüpont??
pedig nagyon szeretnék már Ibrás háttérképet..
előre is köszönöm a választ...
Az átigazolási piac augusztus 31-én zárul, így addig nem nagyon várható frissítés abban a menüpontban.FCBMessi19 írta:...
Nálam is ezt csinálja az explorer, de csináld amit miihii írt, és úgy tudsz lapozni.Asys írta:Először is nagy grat a szerkesztőknek a Galériához és azért is, hogy naponta frissüljó így képekben is látni mi van éppen a csapattal.
Másodszor viszont, olyan kérdésem lenne, hogy ugyanitt a galériánál a képek rácsúsznak a képváltó gombokra, úgy, hogy azok nem is látszanak!
Másnál is van ilyen hiba vagy csak nálam?
Nálam is ilyen,Explorernél.Asys írta:Először is nagy grat a szerkesztőknek a Galériához és azért is, hogy naponta frissüljó így képekben is látni mi van éppen a csapattal.
Másodszor viszont, olyan kérdésem lenne, hogy ugyanitt a galériánál a képek rácsúsznak a képváltó gombokra, úgy, hogy azok nem is látszanak!
Explorerrel nekem is rossz, de a Mozillával jól működik.Asys írta:Másodszor viszont, olyan kérdésem lenne, hogy ugyanitt a galériánál a képek rácsúsznak a képváltó gombokra, úgy, hogy azok nem is látszanak!
bizony,nagyon feldobja az oldalt,frankó ötlet volt a létrehozása.Replay írta:Micsoda ultra-modern-szuper galéria van a főoldalon!
Grats!!!
Énis.lui1698 írta:Én csak most vettem észre, hogy van Galéria, eddig a felső menü-sávban néztem, hogy miről beszéltek, de mostmár látom én is.
Tényleg jó ötlet, és grat.