Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga Tamás írta:HOSSZÚ KATINKA VILÁGBAJNOK!
GRATULÁLOK!
CSODÁS ÚSZÁSSAL!
ISTENEM, DE JÓ MAGYARNAK LENNI!
![]()
![]()
![]()
Lehet, h mondták, h kiheverte és 100%-os állapotban van, de ez nem bisztos, h fedi a valóságot.Szerintem nem volt teljesen egészséges, mert ha az lett volna akkor ennél jóval jobb időre lett volna képes.Varga Tamás írta:Én általában elégedett vagyok, de most nem.
Persze, gratulálok a bronzhoz, de ennél többre számítottam!
Tudom, beteg is volt, meg miegymás, de azt mondták: azt kiheverte, nem kell aggódni.
Mondjuk azt azért nem gondoltam volna, hogy a győzelemre egyetlen másodpercig sem lesz esélye...
Majd legközelebb! Így is szeretünk, a mienk vagy!
Szép volt Laci!
Még jó hogy írtad, majdnem elfelejtettem, pedig már reggel betábláztam magamnak a döntőt.Varga Tamás írta:Lassan mindenki a TV elé!!!
18,14h: férfi 400m vegyes - Cseh Laci, Kis Gergő
19,14h: női 400m vegyes - Jakabos, Hosszú Katinka
HAJRÁ MAGYAROK!
Köszi hogy szóltál, Tomcsi!Varga Tamás írta:Lassan mindenki a TV elé!!!
18,14h: férfi 400m vegyes - Cseh Laci, Kis Gergő
19,14h: női 400m vegyes - Jakabos, Hosszú Katinka
HAJRÁ MAGYAROK!
HA minden ász ott tud lenni a döntőben,akkor megeszem a kalpagom,ha nem világcsúccsal nyer a győzteskanty írta:http://sportgeza.hu/sport/hirek/2009/07 ... ckholmban/
Gay nincs rossz formában![]()
Elég komoly csata lesz Bolt és Gay között a berlini vébén, de szerintem a jamajicai verhetetlen mind 100 és 200
http://videotar.mtv.hu/Videok/2009/07/1 ... rt_TV.aspxozsimiki írta:Please majd valaki adjon nekem egy linket, a mai döntőkről, vagy esetleg tvbe mikor ismétlik.
eurosportos kommentár is érdekelne,ahogy az m1es is. most még ott tart vmi összefoglaló szerűség 20.55ig,de gondolom pár döntő már lement ebből is.
előre is köszönöm.
M1-en mindig azt mondják, hogy a honlapjukon (www.mtv.hu) meg lehet az összes úszást nézni!ozsimiki írta:Please majd valaki adjon nekem egy linket, a mai döntőkről, vagy esetleg tvbe mikor ismétlik.
eurosportos kommentár is érdekelne,ahogy az m1es is. most még ott tart vmi összefoglaló szerűség 20.55ig,de gondolom pár döntő már lement ebből is.
előre is köszönöm.