Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi!CFirpo3 írta:Danka!
A Drogbás nagyon üt!Egyedi.
A 2Pacosnak tetszik az egyszerűsége, de a felirat nem jön be.
ibra kicsit nyomott le meg a kupa fogójánál ott maradt a kép...Skeraj írta:Hello!
Csináltam egy aláirásképet és szeretném kikérni a véleményeket.Elsősorban KUDU-ét mert ő egyszer már adott tanácsot!De mindenki kritikáját örömmel fogadom
Írj egy PÜ-t Csaninak, elképzelhető, hogy még elfogadja a nevezésed, hisz csak tegnap indult a dolog..:Poldi:.. írta:Bakker ezen a versenyen én is lehet indultam volna, de audi-kupán voltam Münchenben
Na, mi a velemenyetekMegszabott:
Szabad:
A Velsos jó de a Drogbás annyira nem jön be mert nagyon ürescsaNii' írta:nemrosszak messifan. az leső messis a legjobb, szépekj a színek, de a teyt tényleg kicsi, meg nem is jó. sztem töröld, úgy is mindenki tudja, hogy ki ő.
Verseny:
(elégszarlettezvan)
Ez egy csendes búcsúzás Etoo-tól részemről, egy kis hatást, és keretet adtam neki. Nem is akartam ennél többet.I Love Barça! írta:a 2.ban mit csináltál,nekem szimplán olyan mintha 1 sima kép lenne=(.
Hömm..2barcafan2 írta:
Hát igen azt én is észrevettem...deh am jó??![]()
![]()
a 2.ban mit csináltál,nekem szimplán olyan mintha 1 sima kép lenne=(.House írta:A Drogbás:
Other:
Légyszi véleményeket.
Nem akarlak kritizálni meg semmi mert ügyes vagy csak szerintem jobb lenne ha nem nyomnád össze se Valdést se a címert hanem mondjuk Valdés mögé tennéd a címert. Sokat dobna a képen2barcafan2 írta:Valdés...:
???
ímiihii írta:Ó,yess2barcafan2 írta:
Nah most jó???![]()
És ha már így alakult,akkor megjegyezném,h a Drogbáson a bal könyöke kicsit furin lett leszelve...
Ó,yess2barcafan2 írta:
Nah most jó???
Nah most jó???miihii írta:A többit nekem is,csak ippeg pont a Tieidet nem.2barcafan2 írta:
![]()
hát nemtudom...nekem megjeleníti....
miihii írta:Olyan,h nekem meg sem jeleníti2barcafan2 írta:Az én verseny képem milyen lett??![]()
![]()