2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Felvettelek a támogatottaim közé. Még nem tudom hogy mire jó, majd írd meg mi változott a csapatodnál.Ronaldinho 17 írta:Hali barcafan0911!
Nah ez jól hangzik, engem érdekelne, megköszönném![]()
Gondolom kell hozzá a csapatnév/azonosító
itt is van: HFCB (580736)
Amúgy megnéztem úgy ahogy írtad...nekem nem változott semmi
HaliNa biztos csoportelső vok. Jövőre 6. oszt. Még min. 2 játékos jönni fog, eladom majd a kiemelkedő védésű, még mindig csak 21 éves kapusom. Akit érdekel egy megfelelő gólszerzésű, fiatal csatár, jelentkezzen.
szerintem nem veszélyes, mert én mindig 3-5-2 es felállásba állok fel, és az utolsó 4 meccsemen 4 győzelmem van. eddig nekem bevállt. igaz hogy a 7. osztályban, de bevállt.Ronaldinho&Barca írta:Kész átok ül a csapatomon. Átálltam 3-4-3-ra és a barimeccsen középső védőm 2 hétre, ma pedig bajnokin a szélső és egyben legjobb játékosom 5 hétre dőlt ki, kész csőd egész.. jah és csoda h kikaptamAmúgy 3 védős taktika jó, vagy túl veszélyes?
Itt elolvashatsz egy interjút a legújabb HT masters(olyan mint a BL) győztesévelmessideco írta:Regisztraltam a hattrickra. Valaki roviden bemutatna a jatekot?
Csak is a gólkülönbségkudu írta:Holtverseny esetén a gólkülönbség számít vagy az egymás elleni eredmény?
Ok thx!levproff írta:kihívtalak!ultrasur írta:Valaki bari meccs?
THC-the hero club- (585329)
kihívtalak!ultrasur írta:Valaki bari meccs?
THC-the hero club- (585329)