Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kurdt írta:Éntudok egy helyet, az a neve, h Corner Center (a név ellenére kisbolt)igeorgy írta:Aholy mindenkinek!
Tudom, hogy hülyén hangzik, de ez egy kétségbeesett ember szavai, tudna vki nekem abban segíteni, hogy Pesten hol lehet kapni dr Peppert, mert elvonási tüneteim vannak!?![]()
Előre is köszönöm a hasznos infokat.
A Moszkvától mész kifele asszem 61es villamossal a fasoron a gábor áron utcáig (a megálló nevét nem tom)
és ez a corner center a gábor áron pasaréti sarkon van, és ha jól emlékszem kb 500 a dr. pepper
ps.: most jutott eszembe, h 5ös busszal is mehetsz, ott a megálló neve gábor áron utca
Azóta is keresek de semmivargaakos írta:Sziasztok. Az Alkonyat (Twilight) könyv kellene nekem németül. Nem könyv formájában hanem letölthető formában. Már régóta keresgélek de semmi. Ha valaki tud adni egy linket nagyon megköszönöm.
Így van, Gai Yigal Assulin. A Barca izraeli játékosa.kovinho írta:Szerintem Gai Assulin.csdewl írta:Sziasztok! ő kicsoda? : http://www.imagebam.com/image/bbaea943539172/
Szerintem Gai Assulin.csdewl írta:Sziasztok! ő kicsoda? : http://www.imagebam.com/image/bbaea943539172/
Éntudok egy helyet, az a neve, h Corner Center (a név ellenére kisbolt)igeorgy írta:Aholy mindenkinek!
Tudom, hogy hülyén hangzik, de ez egy kétségbeesett ember szavai, tudna vki nekem abban segíteni, hogy Pesten hol lehet kapni dr Peppert, mert elvonási tüneteim vannak!?![]()
Előre is köszönöm a hasznos infokat.
Startsocio66 írta:az hogy lehet,hogy windowsba bejelentkezés után elindul egy külföldi rádió,anélkül,hogy bármit is megnyitnék és megy folyamatosan?
természetesen bezárni sem tudom.
nod 32-vel átfuttattam az egész gépet,semmit sem talált,ad-aware dettó.
Tim-től,vagy valami komolyabb pc gurutól kérnék segítséget,mivel ez nem egy átlagos hiba ugye..
rendkívül zavaró és bosszantó.
a gép egyébként teljesen le lett formázva nemrég,de mivel a szervízben nem tettek rá normális hangkártya-drivert(nem szólt..)ezért le kellett töltenem egyet. azóta van ez a rádiós cucc is.
Szerintem a hangkartyaval telepitettel fel veletlenul vmi programot...socio66 írta:az hogy lehet,hogy windowsba bejelentkezés után elindul egy külföldi rádió,anélkül,hogy bármit is megnyitnék és megy folyamatosan?
természetesen bezárni sem tudom.
nod 32-vel átfuttattam az egész gépet,semmit sem talált,ad-aware dettó.
Tim-től,vagy valami komolyabb pc gurutól kérnék segítséget,mivel ez nem egy átlagos hiba ugye..
rendkívül zavaró és bosszantó.
a gép egyébként teljesen le lett formázva nemrég,de mivel a szervízben nem tettek rá normális hangkártya-drivert(nem szólt..)ezért le kellett töltenem egyet. azóta van ez a rádiós cucc is.
Igen,erről van szó,uh nem okés a dolog.torrestoni írta:Nos, nem tudom, hogy amit te írsz, az pontosan mi, én ezt a verziót ismerem: sokan használják ingyen a digit úgy, hogy minden csatorna elérhető (köztük az extrák, mint HBO).miihii írta:Torrenten láttam olyat,h DigiTV key finder.
Gondolom ez nem azt takarja,h neten is lehet nézni,hanem h a vevőt lehet belőni ilyen kóddal,amit generálni lehet ezzel a progival?!
Ehhez be kell szerezni egy beltéri vevőt, s hozzá való kártyát, kártyákat. A gyári Digis kártyáknál nem működik. Elég sok helyen osztják meg a kódokat időről időre (azt hiszem hetente, esetleg havonta), csak frissíteni kell, s működik az attrakció.
webes felületen se enged be? előzőt jól letörölted? (csak tipp, lehet h összeakadtak)soadroli írta:Na senki?soadroli írta:Leszedtem az új msn-t(a 2009-et,idáig az volt,csak angol),és most meg nemakar beengedni!
Mi lehet a problem
Pedig fontos lenne
helloSziasztok!
Nos, olyan valaki segítségét kérném, aki jártas GIF készítésében. Konkértan van egy adott animáció, azt kellene átszerkeszteni, nem túl bonyolult módon.
Én letöltöttem egy-két progit, de az eredmény teljesen más lett, ezért ha valaki segítségemre lenne, annak mérhetetlenül hálás lennék!
Nos, nem tudom, hogy amit te írsz, az pontosan mi, én ezt a verziót ismerem: sokan használják ingyen a digit úgy, hogy minden csatorna elérhető (köztük az extrák, mint HBO).miihii írta:Torrenten láttam olyat,h DigiTV key finder.
Gondolom ez nem azt takarja,h neten is lehet nézni,hanem h a vevőt lehet belőni ilyen kóddal,amit generálni lehet ezzel a progival?!
Na senki?soadroli írta:Leszedtem az új msn-t(a 2009-et,idáig az volt,csak angol),és most meg nemakar beengedni!
Mi lehet a problem
asszem ez valami olyan kód, amit a beltéribe beütsz és ingyen tudod nézni a Digit.miihii írta:Torrenten láttam olyat,h DigiTV key finder.
Jól gondolom?
Csak mert leírás nem naon volt hozzá és megörültem elsőre,h tudom nézni a meccseket majd esetleg.
De belegondolva valszeg túl szép lenne,h igaz legyen![]()