Szerintem ők se veszik zokon, az 1hét pihit, az semmi. erre nem hiszem, hogy lesz jó módszer,h hogy évüljön el, szerintem.
én sem támogatom,h figyelmeztessünk vkit 4nél, mi pontosan látjuk majd,h tényleg 5öt ért el, ha vki megkérdőjelezi,az összes admin,és modi tanúsíthatja,h elérte...
Vété kérdésére én nem válaszolok,de szerintem ugyanúgy számítson bele, lehetetlennek tartom,h még skatulyázzuk is a törölt hszeket egyenként,h mi miért lett törölve, természetesen kumma anyázás esetén nem fogjuk gondolom megvárni az 5öt,de azt a kategóriát egyből jelentettük itt eddig is,meg ezután is.
ez a rendszer inkább az offok, sok idézetek, indulat keltő hszek, annak reagálására írt hszek-re lesz jó, és az ilyen kisebb fajsúlyú hibákból 5 összegyűlésénél lép érvénybe a pihi,stb. mert hiába nem olyan súlyos, mintha elküldenek a píbe,de ezt is ugyanúgy törölni kell,h ne fajuljon odáig,h majd elküldhesse az egyik a másikat a píbe

vaslogikám van, tudom...
vété meg nagyon szeret jófiút játszani,és mindenhol "tanítani", majd úgy reagálni egy-egy hszra,h őt kell "tanítani", szóval majd leszokik róla.
túlzónak érzi,én meg magát a személyt érzem túlzónak