2009.08.04. 13:53:34
Bízom benne, hogy az alábbi hozzászólásom nem lépi át a fórumszabályzat kereteit. Igyekszem tárgyilagos, és korrekt lenni.
Én magam maximális mértékben támogatom a szigorítást. Egyetértek a moderátorok elképzelésével, azt jónak, és használhatónak tartom.
Úgy érzékelem, hogy az elmúlt 1-2 hónapban megszaporodtak az új fórumozók. Számtalan - addig - ismeretlen 2arccal" találkoztam. Ez örömteli, de egyben több munkát is ad az oldal működtetőinek. Úgy vélem, hogy az "újaknak" picit tanulniuk kellene, figyelni. Nem kell félreérteni, nem azt akarom ezzel kifejezni, hogy a 7-8-10 ezernél több hsz-vel rendelkezők egyenlőbbek az egyenlőknél. Csupán tapasztaltabbak.
Viszont.
Ez az 5 törölt hsz utáni bann, vagy minek hívják picit túlzó. Mi van akkor, ha pl. Zlatan topikjában valaki felveti a Samuval való összehasonlítást, és arra válaszok érkeznek a megfelelő kereteken belül. Ha lesz 4-5 fórumozó - akár én is -, akik összehasonlítást tesznek. Ez is törlésre kerül? Remélem, érthető a példa. Tudunk mindannyian erre precedenst, az ilyen véleményekre.
Vagy az olyan eset, mint amit magam is elkövettem a múltkor, amikor megkértem a fórumereket, hogy picit nyugodjanak meg. Az is törlésre került. Akkor az is beleszámítódik?
Ezek csak kérdések, ill. hangos gondolkodások.
Igen, olvastam lm19 hsz-ét, és értem a mondandóját, hogy még Andris is gondolkodik a többi modival egyetemben.
Remélem, sikerült megfelelő körülmények között kifejeznem a gondolataimat!
Köszönöm, ha megtisztel valamelyik admin a válasszal.
PS: örömmel vettem Drigo adminisztrátorrá történő kinevezését! Munkájához kívánok erőt, egészséget, türelmet és időt!