Egy kis összegzés:
Szerintem az első félidő nagyon élvezhető és jó volt. Szépen kombinatívan játszottunk. Ez nagyrészt Messinek volt köszönhető. Igazából nagyon meglepődtem 1-2 ember teljesítményén. Muniesa fantasztikusan védekezett. Nem látni rajta, hogy 18 éves. Úgy játszott akár egy 22-23 éves. Maxwell sztem gyorsan be fog illeszkedni. Sokkal jobb volt, mint Abidal a második félidőben. A fiatal Jonathan dos Santos se játszott rosszul, de az igazi dicséretet nálam Pedro érdemli. Nagyon jól játszott. Mostmár remélem marad végleg a felnőtt csapatban.
A második félidő picit lágyabb volt, mint az első, nem igazán történt sok mindent. Tömeges cserék, középpályásharc. Majd jött Busquets... és adott egy fantasztikus labdát Jeffrennek. Szép gól volt. A második félidőből is ki tudnék emelni egy két embert, és ha már ki tudnék, ki is emelek. Lehet, hogy hüyének fogtok nézni, de nekem Víctor Sánchez játéka nagyon tetszett. Semmi pontatlanság, kűzdött. Jó volt nézni. Jeffren is hozta amit szokott. Viszont ma Gudjohnsen gyenge volt nagyon... Ismét csatárt játszott. Nemsok köze volt a meccshez, ahogy a 30. perctől a 60. percig a pályán lévő Henriquének se. Ő még annyira nem érzi.
Ui.: Beckham tényleg nagyon szép gólt rúgott. Grat hozzá. Pinto csak a szelét kapta el, de ettől függetlenül nem játszott nagyot az angol se. 2 jó beadás meg egy gól. Ennyi. Viszont Donovan egész jól tolta.
Ui2.: Érdekes alakulnak a mezszámok. Busquets 16, Maxwell 19, Alves 2. Henrique 23. Lassan kirajzolódnak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)