Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán még Hiddinket hívnám meg, amúgy meg teljes a lista. Vagy azért nem kapott meghívót, mert nincs klub csapata, nem tudod? Elnézve a neveket elég nagy megtiszteltetés ez minden tagnak, hogy ott lehet...alex27 írta:Pep-et meghívták az Elit Csapatok Edzőinek Fórumára, melyre szept. 3-4-én kerül sor Nyonban. Az UEFA által szponzorált esemény célja, h az edzők számára lehetőséget nyújtson a szakmai tapasztalatcserére, ill. segítse az Európai Labdarúgó Szövetség munkáját. Guardiolán kívül a meghívottak között van még Sir Alex Ferguson (Manchester United), Rafa Benitez (Liverpool), Arsène Wenger (Arsenal), José Mourinho (Inter), Carlo Ancelotti (Chelsea) és Louis van Gaal (Bayern Munchen).
Ez csak a bíróságot minősíti! Egy kitűnő sportembert, egy legendát, aki valószínűleg tévedett egy nagyot az életében, minek kell elővenni újra és újra? Békéljenek már meg vele és ne szivassák, nem érdemli meg...LM10 írta:http://pepsifoci.hu/node/38833
A goal.com is lehozta már. Nemtom mi értelem van elővenni egy iylen régi ügyet, pláne, h már edző.
lehet, hogy Leo nem is Pintoval ütközött és nem is a lába fáj neki?Replay írta:Akkor itt most Pep hátsóba billenti Vezérünket?
Hmm...és itt Alves mi rosszat csinálhatott?Replay írta:Akkor itt most Pep hátsóba billenti Vezérünket?
Nem mondod?ferninho írta:ha már itt tartunk nekem van régebbről egy játékkártyám vagy mim és az egyiken ronaldinho kopaszSztem kopaszon elég viccesen néz ki,nem hiába növesztette meg a haját Very Happy
Mármint Ibra![]()
ha már itt tartunk nekem van régebbről egy játékkártyám vagy mim és az egyiken ronaldinho kopaszSztem kopaszon elég viccesen néz ki,nem hiába növesztette meg a haját Very Happy
Mármint Ibra
Sztem kopaszon elég viccesen néz ki,nem hiába növesztette meg a hajátFernando írta:Dani a Sevillában is lecsapatta sokszor. Ibrának pedig sztem jobban is állt a kopaszság, mint a hosszú haj (már aki látta kopaszon, talán még Ajaxos volt, vagy már Juvés?).
Vinyárd
Nem is feltétlenül a teljesítmény a lényeg. Deco -igazad van- egész jól focizott később, de kiismerhetővé vált teljesen, a passzainak pontossága borzasztó százalékban esett vissza.Asys írta:Hát pont Deco volt aki a 2007-2008-as szezon elején, azaz ősszel tényleg össze kapta magát a 2006-2007-es pocsék szezon után és nagyon jól játszott!Mikaos írta:. Viszont...1 évvel később talán el kellett volna adnia Deco-t pl., mert ő volt, aki leglátványosabban gyengült.
Csak aztán jött a sérülése...
Meg egy rosszabb szezon után ezek a játékosok (Ronnie, Deco stb) akik nagyon sokat tettek a Barca sikereiért, megérdemeltek mégegy lehetőséget! Sajnos nem éltek vele...