nagyatyesz írta:
Szerintem is szükségesebb a középhátvéd posztnál egy jobb oldali védő, aki helyettesíteheti Alvest. Puyol tud játszani a posztján, de a legjobb mégis az lenne, ha vennénk ide valakit!
Bal oldali támadót is szereznék, mert elől is kevés a rutinos játékos! Messi - Ibra - Henry oké, és még talán Bojan, akiknek van rutinja, és ez kevés! Lesznek itt sérülédek, eltiltások, rotálás, és kéne még valaki! Iniesta igaz feljebb tud lépni, de az akkor középen lennénk kevesen, és szerintem Ini középpályán az igazi! A fiatalok at lassan és fokozatosan kell beépíteni a csapatba, uh én leginkább csak kupameccsen számítanék rájuk komolyan!
A fiatalok eleinte nem rendelkeznek rutinnal, rosszabbul játszanak, de év végére a nagyon fontos meccseken (bl, kupa döntő, vagy mindent eldöntő bajnoki

) már rendelkezni fognak 1 év rutinnal, ami nem sok, de több, mint a semmi a nagy csapatnál.

És addigra nagyon nagyon sokat fognak fejlődni, ebben biztos vagyok. A legjobb példa erre Busquets. Bl döntőt hozott le, kettő nagyon rossz passzal, a többivel nem volt gond! 1 év alatt be lehet őket "fokozatosan" építeni a csapatba, hogy jók legyenek. Meg kell adni a bizalmat nekik!
Más: egy középpályás azért sztem is jól jönne, meg egy Alves helyettes is. A helyettes legyen sztem inkább védekezőbb felfogású és akkor Maxwell is tudna játszani (az veszélyes, ha mind a 2 szélső védőnk felfut a támadásokkal) Középpályára meg nem igazolnék szívesen védekezőt, mert így is vannak elegen, de abban nagy igazság van, hogy a Xavihoz, meg Inihez hasonló középpályások drágák. Az a bajom, hogy akkor az a helyzet, hogy veszünk egy vkp-t és Touré megy előbbre, ha kell? Ez kényszer megoldásnak tűnik nekem, pedig sokan azt állítják, hogy nem jók azok, ha épp erre építünk. (Én kicsit máshogy fogalmaznék: bővül a taktikai repertoár.

) Viszont ez hosszabb távon (ha nem nézem a fiatalokat) csak fél megoldás, mert azzal teljesen egyetértek, hogy akkor inkább egy olyan játékos legyen támadó kp, aki ott játszott sokat és ott érzi a legjobban otthon magát.
Ami meg kicsit vicces, (de az előbbi érvekkel alátámasztva érthető a pénz miatt) hogy Pep azt mondta mindig, hogy támadni fogunk, erre több egész nyáron a védekező játékosokat hajkurássza!