2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sztem nem biztos. Én ismerek olyanokat, akik harminc fölött kezdték, mégis értek el szép eredményeket. Sosem késő igazán.Capon írta:Azért egy közdősportor szerintem el kell kezdeni mondjuk tini korban, 25 fölött már nem hiszem, hogy sokan ilyenben gondolkodnának ha addig nem tették. Míg a kondizás azért 30-40-évesen is elkezdhető.bojanfan írta:egyébként nem értem miért csak kondiba gondolkodtok. inkább el kéne menni küzdő sportolni valamit. igaz, akkor lehet, hogy akkor annyira nem fogtok külsőre jól kinézni, de legalább az állóképességetek jobb lesz, és az utcán is megtudjátok védeni magatokat.
Köszönöm!bojanfan írta: délelött: 20 perc futás
4x12 fekvő
4x12 gugolás
4x25 felülés
délután: 25 perc futás
4x12 fekvő
4x12 gugolás
4x30 felülés
alapozásnak ennyi. lm10 (ismered őket? óvatosan...MODI) ezt csinálja egy hónapja. hogy mi az eredmény? kérdezzétek őt.
napi 2 edzés. 2 hónap alatt lesz olyan állóképességed, hogy nem fogod feladni a konditermet pár alkalom után.
Leírnád a hasizom gyakorlatodat hogy smint csinálod?Primitive írta:Nem akarok beleszólni, de ha az orrod leér, akkor már régen rossz...I Love Barça! írta:mért kéne h leérjen a melleD?elég ha orrod lent van az a szabályos...Szabályos fekvőtámasznál a tekinteted előre kell hogy nézzen, és nem lefelé.
Egyébként, én is elkezdtem csinálni azt a 8 perces hasizmos bugit. Nem könnyű, de bele lehet jönni. Ja, és a nyakam nekem is eléggé kikészült tőle, de mostmár kezd jó lenni. Amúgy én napi 2x csinálom, reggel-este. Hátha hamarabb lesz eredmény alapon
Amúgy diétázom keményen, hasizmozok, meg futok.. Remélem ennek azért lesz eredménye, mondjuk nem fogom feladni 2 hét után, mert nem is 2 hét alatt jött fel a felesleg
Nem akarok beleszólni, de ha az orrod leér, akkor már régen rossz...I Love Barça! írta:mért kéne h leérjen a melleD?elég ha orrod lent van az a szabályos...
Ez így igazbojanfan írta:délelött: 20 perc futás
4x12 fekvő
4x12 gugolás
4x25 felülés
délután: 25 perc futás
4x12 fekvő
4x12 gugolás
4x30 felülés
alapozásnak ennyi. lm10 (óvatosan...) ezt csinálja egy hónapja. hogy mi az eredmény? kérdezzétek őt.
Erre valaki?messi6502 írta:Sziasztok.
Mostanában kezdtem el gondolkodni azon, hogy meg kéne edzetni a testem.
Teljesen új vagyok ebben a témában, ezért kérnék pár tanácsot, hogy ti mit javasolnátok milyen gyakorlatokat végezzek és milyen rendszerességgel.
Talán egy hete kezdtem komolyabban gondolni erre, azóta reggel 20-30 perc futást végzek az itteni parkban, illetve elkezdtem komolyabban sportolni.
Persze ez nem elég, tehát Szeptembertől elkezdek járni konditerembe is, (úgy gondoltam heti 3 alkalommal) de itt van egy olyan baj, hogy nem tudok személyi edzőt fogadni, ezért ebből a szempontból is szeretnék pár tanácsot kérni. Pontosabban milyen gyakorlatokkal kezdjem, később mivel folytassam és ilyenek.
és? nem akar mindenki nagyon izmosabb lenni...erőnlétet viszont fejleszti.bojanfan írta: ehez csak annyit, hogy az tényleg nagyon kellemes dolog, ha valaki letud nyomni egyszerre 100 fekvőtámaszt, de ettől még sokkal nem lesz izmosabb. talán a tricepsze egy kicsit kijjebb jön, de nothing else.
ehez csak annyit, hogy az tényleg nagyon kellemes dolog, ha valaki letud nyomni egyszerre 100 fekvőtámaszt, de ettől még sokkal nem lesz izmosabb. talán a tricepsze egy kicsit kijjebb jön, de nothing else.Capon írta:Ez a 100 fekvőtámasz nekem is szemet szúrt lehet majd én is kipróbálom. Egyébként írják, hogy 1 nap edzés 1 nap pihi.danko94 írta:Hétfőtől énis elkezdem ezt a 100 as dolgot és ezzeél kapcsolatban kérdezném h ugye 1 héten 3 napot kell csinálni és h ez hogy legyen? egymás után? (hétfő kedd szerda) vagy mondjuk hétfő szerda péntek?
Ez a 100 fekvőtámasz nekem is szemet szúrt lehet majd én is kipróbálom. Egyébként írják, hogy 1 nap edzés 1 nap pihi.danko94 írta:Hétfőtől énis elkezdem ezt a 100 as dolgot és ezzeél kapcsolatban kérdezném h ugye 1 héten 3 napot kell csinálni és h ez hogy legyen? egymás után? (hétfő kedd szerda) vagy mondjuk hétfő szerda péntek?
Azért egy közdősportor szerintem el kell kezdeni mondjuk tini korban, 25 fölött már nem hiszem, hogy sokan ilyenben gondolkodnának ha addig nem tették. Míg a kondizás azért 30-40-évesen is elkezdhető.bojanfan írta:egyébként nem értem miért csak kondiba gondolkodtok. inkább el kéne menni küzdő sportolni valamit. igaz, akkor lehet, hogy akkor annyira nem fogtok külsőre jól kinézni, de legalább az állóképességetek jobb lesz, és az utcán is megtudjátok védeni magatokat.
Én azért, mivel itt falun nincs lehetőség ilyenre.bojanfan írta:egyébként nem értem miért csak kondiba gondolkodtok. inkább el kéne menni küzdő sportolni valamit. igaz, akkor lehet, hogy akkor annyira nem fogtok külsőre jól kinézni, de legalább az állóképességetek jobb lesz, és az utcán is megtudjátok védeni magatokat.
írtam 1 új püt.zola8787 írta:Nem próbáltam még, de sztem olyan 80at tudok megcsinálni. Tricepszem még elég gyenge. Válaszoltam a pü-re.