Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem se kell siettetni Iniesta visszatérését. Legyen 100%-os egyszer, aztSanama írta:Hát elvileg Pep majd csak a 2. - 3. fordulótól tekinti teljesen egézségesnek.
Meg is értem. Inkább hagyjon ki most 2-3meccset,mint esetleg rásérüljön,mert nem épült fel teljesen.
Várunk Vissza Andres
Még 1 hét talán. 1. bajnokira már rendben lesz szerintem.szajko írta:Mostanába nagyon nem vagyok képbe semmivel...
Mikor épül fel?
Ja, de már amikor csak csereként szokott bejönni, már akkor lehetett rajta érezni a hatalmas tehetséget. Emlékszem, mindig felpörgette a játékot. Meg a cselzi ellen, a 4-2s meccsen mekkora kapufát rúgottSanama írta:Hát amit az ATM ellen művelt ott szélen, 5emberből csinált bohócot?![]()
Hatalmas játékos lett belőle. Pedig emlékszem,mikor még csak csereként jött be 10-20percekre..
Semmi gond. A 6:1-re nyert meccsre gondoltam először, később írtam a kupameccset is, mert azt tudom, hogy Leo ott is jól játszott, de hogy Iniesta, azt nem tudom, mert akkor Messi nagyon a nyakába vette a csapatot. Mind a két meccsen. Amit elvesztettünk, akkor is jól játszott leo, csak az egyik helyzetét nem sikerült berugnia, és Guddy elügyetlenkedte. A középpálya nem volt erős. 4-szer játszott a Barca az ATM ellen.Sanama írta:Bocsi. Azt hittem kupameccsről beszéltél. Igazad van, sorry.Melyikről? Mikor volt? Amikor kikapott a csapat, azon Iniesta nem játszott. Amikor 6:1-re győzött a Barca, akkor Messi jól játszott, és ott is megforgatta a védőket. A kupameccsen 3 gólnak Leo volt a gazdája .
Bocsi. Azt hittem kupameccsről beszéltél. Igazad van, sorry.Melyikről? Mikor volt? Amikor kikapott a csapat, azon Iniesta nem játszott. Amikor 6:1-re győzött a Barca, akkor Messi jól játszott, és ott is megforgatta a védőket. A kupameccsen 3 gólnak Leo volt a gazdája .
Én nem arról az ATM elleni meccsről beszéltemvkinga írta:Amit Messi művelt az ATM ellen az is fantasztikus volt. Hány emberből csinált ő azon a meccen bohócot. Leo nagyot játszott az ATM ellen. Messi jobb oldalon a chelsea ellen is, hihetetlen mit művelt a visszavágón. Nem volt semmi. 4-5 nevet fel lehetne sorolni, akiket megforgatott.Sanama írta:Hát amit az ATM ellen művelt ott szélen, 5emberből csinált bohócot?![]()
Hatalmas játékos lett belőle. Pedig emlékszem,mikor még csak csereként jött be 10-20percekre..
Iniesta mikor játszhat újból? Remélem, hamar rendbejön.
Amit Messi művelt az ATM ellen az is fantasztikus volt. Hány emberből csinált ő azon a meccen bohócot. Leo nagyot játszott az ATM ellen. Messi jobb oldalon a chelsea ellen is, hihetetlen mit művelt a visszavágón. Nem volt semmi. 4-5 nevet fel lehetne sorolni, akiket megforgatott.Sanama írta:Hát amit az ATM ellen művelt ott szélen, 5emberből csinált bohócot?![]()