Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
kiserysoma #8
Barça B

2009.08.07. 10:32:53

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ar ... 50201.html

lehet, kicsit offos, mindenesetre számomra elgondolkodtató.
csak az elmélkedés miatt hoztam ebbe a topicba...
vmelyikőtök látta már játszani Meridát? én bevallom nem, csak annyit tudok róla, h középpályás. sztetek Txikiék láthatnak benne fantáziát, h Piqué-hez hasonlóan visszahozzák 1-2 év múlva?

elsősorban olyanok véleménye érdekelne, akik többet tudnak róla...
Én az Arsenal-Rangers meccset láttam és az alaján elég jó kis futballistának itélem meg.Támadó középpályást játszott(javitsatok ki ha tévedek :D )
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.07. 10:23:38

http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ar ... 50201.html

lehet, kicsit offos, mindenesetre számomra elgondolkodtató.
csak az elmélkedés miatt hoztam ebbe a topicba...
vmelyikőtök látta már játszani Meridát? én bevallom nem, csak annyit tudok róla, h középpályás. sztetek Txikiék láthatnak benne fantáziát, h Piqué-hez hasonlóan visszahozzák 1-2 év múlva?

elsősorban olyanok véleménye érdekelne, akik többet tudnak róla...

(bocsi, de nem jutott eszembe erre alkalmasabb topic :oops:
ha tudtok megfelelőbb helyet neki, lécci rakjátok át, mert érdekel az emberek véleménye)
Chino
Llegenda del Barça

2009.08.06. 22:13:31

De azért mert olykor Pep feljebb szeretné tolni Yayát még nem biztos hogy kellene egy 30-35 millás igazolás. Ráadásul nem hiszem hogy Masch padozni jönne.

Ha Mata jönne lehet hogy több igazolás nem is kellene. Ezzel már neki lehet menni a szezonnak szvsz.
Forca Barca!!!!
Capon
Llegenda del Barça

2009.08.06. 21:31:23

merx, Etooka, gekkodan köszi szépen! Igen teljesen érthető volt kolega :wink:
Most hogy így meg lett említve mintha nekem is rémlene monacoi évei alatt játszott feljebb is. Na de ez nem fontos.
off vége.
Köszi srácok.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gekkodan
Director del Fútbol

2009.08.06. 21:28:44

Capon írta:Egész pontosan mi ez a: "Yaya-t Pep feljebb akarja játszatni, Ini helyén" :?:
Én valamiről lemaradtam vagy egy cikket nem olvastam végig :?:
Megköszönném ha valaki megmagyarázná.
Azt nyilatkozta Pep, hogy Yaya támadó képességei sem utolsók és bizony nem bánná, ha néha feljebb tudna játszani, ezért kéne mögé egy biztos tartalék.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.08.06. 21:27:24

Capon írta:Egész pontosan mi ez a: "Yaya-t Pep feljebb akarja játszatni, Ini helyén" :?:
Sporton volt erről egy elmélkedés, hogy miért kell Pepnek még egy védekező középpályás Mascherano személyében.

Az Afrika Kupa mellett ezt találták ki indoknak, hogy feljebb akarja tolni Tourét Ini eredeti helyé,re azaz Xavi mellé.

Nem rossz ötlet, Touré játszott már ott a Monacóban, de azért én nem bánnám, ha még a védelem előtt maradna.

Nagyjából ennyi, remélem, érthetően el tudtam magyarázni.
.
merx
Capitá del Barça

2009.08.06. 21:26:08

pep megemlítette egyszer, hogy akár ott is játszhatna amilyen képességekkel rendelkezik, de azt erősen kétlem, hogy ezután támadó kp szerepben tűnne fel
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2009.08.06. 21:11:48

Egész pontosan mi ez a: "Yaya-t Pep feljebb akarja játszatni, Ini helyén" :?:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Asys
Entrenador del Barça

2009.08.06. 20:33:51

bojanfan írta:VKP-t szintén felesleges vásárolnunk. Egy középpályást viszont muszáj!!!
Az ukrános és a Mata-s résszel egyetértek! De hányszor vezessük még le, hogy miért is kell... :roll:
Yaya-t Pep feljebb akarja játszatni, Ini helyén!
S, hogyha azzal jön valaki, hogy megvesszük Mata-t akkor nincs szükség vkp-ra az szintén hülyeség, mert a B támadósorunk Jeffrennel Bojannal és Pedroval, hát nem túl veretes, én bízok a fiatalokban, de ha a szükség úgy hozza még mindig inkább álljunk ki egy Iniesta Ibra Messi támadósorral mint egy Jeffren Ibra Messi trióval, hogy a többi verzióról ne is beszéljünk...

Ha valamilyen csoda folytán itt kötne ki nálunk a két M, akkor akár mind a 6 megszerezhető trófea Barcelonába költözhet. :wink:
Egyébként is jó a csapatunk, de ha Isten is úgy akarja, nagyon hosszú szezon elé nézünk, legalábbis reméljük, hogy hosszú lesz :twisted:
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2009.08.06. 20:19:15

Még a nyár elején olvastam egy pletykát, hogy érdeklődne a Barca az atléticós Jurado iránt. Sajnos azóta nem láttam semmi újabb infót erről, pedig szerintem ő nagyon jó megoldás lenne Xavi és Iniesta cseréjének. Tavaly remek szezonja volt a Mallorcánál, 9 gól, 10 gólpassz.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2009.08.06. 20:09:10

bojanfan írta:ha valaki értelmesen megtudja magyarázni, hogy miért kell nekünk chrigisnky, akkor nagyon igaza van, de a legfeleslegesebb igazolás lenne.
1. KH-nak ott van Puyol.Milito.Márquez.Piqué.Muniesa és ha szükséges Abidal.
2. Úgyse játszhat a BL-be.
3. 20 milliót se ér, pláne nem 30-at.

és hogy miért ellenzitek Mata leigazolását?
1. Nincsen első számú helyettese Henrynek.
2. 20 millióért bőven megéri.
3. Pedro lehet, hogy Barça-nevelés meg szép a mosolya nekünk,d e akkor is Mata a jobb-képességű.

VKP-t szintén felesleges vásárolnunk. Egy középpályást viszont muszáj!!!
Mindkét résszel teljesen egyetértek. Ha már hátvédposztra akarunk igazolni, inkább jobb oldalra kellene. Ott simán előfordulhat eltiltás/ hosszabb idejű sérülés és akkor kevés Puyol. Ha mindenképpen kell középső védő mert annyira kevesen lesznek (amire kevés az esély) le lehet a padra ültetni Muniesa-t is. Fiatal és rutintalan de tavaly sztem felnőtt a feladatához. Igaz az a lapocska nem kellett volna. Mindent összevetve azon a poszton a legbővebb a tárház.
Azt viszont nem hiszem hogy Chrigisnky-ért 30 millát kiadnánk, senki nem vesztette el a józan eszét.

Mata pedig mindenképpen jó befektetés. Kell egy ilyen mobilis, tehetséges playa. Nagyon fiatal, ennek ellenére kellően rutinos játékos. Sztem bírná a padozást is (Silvánál jobban). Így Ini és Henry is tudna kellő időt pihenni, megfelelő helyettessel.
Forca Barca!!!!
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.08.06. 18:33:34

tomabence írta:Telefonon avatott bele ebbe a titkába vagy személyesen találkoztatok???
Esetleg minden nap ír 1 faxot a kívánságlistájáról??
Tudod olyan a kapcsolatunk h ide repült csak értem Magyarországra és beszélt velem magyarul persze csak a kedvemért megtanult. A hülyeséget félre téve itt a cikk:Coach Pep Guardiola wants two from Mascherano, Shakhtar Donetsk defender Dmitro Chygrynskiy and Valencia winger Juan Manuel Mata
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.08.06. 18:29:20

tavaly előtt gio dos santos volt a legjobban teljesítő játékos az edzőmeccseken. aztán mit teljesített év közben? nem sokat.
tapasztalat híján lehet valaki mármilyen saját nevelésű tehetség,akinek mi örülünk. Be lehet épiteni 1-1 játékost minden évben,az nagyon jó, de balra klasszis kell
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
tomabence
Jugador d'estrella

2009.08.06. 18:28:54

bowlinggolyo írta:Guardiola 2őt szeretne megszerezni ebből a 3asból Chygrinszkij, Mascherano, Mata.Matanak nagyon örülnék szntem nagyon ígéretes tehetség és ezt kitudná használni nálunk.

Ha volt már a modikat kérem h töröljék :wink:
Telefonon avatott bele ebbe a titkába vagy személyesen találkoztatok???
Esetleg minden nap ír 1 faxot a kívánságlistájáról??

On: Én szeretnék még /minimum/ egy igazolást látni a csapatunk háza táján...még pedig a jó öreg Henry helyére egy alternatívát. Öregedik kifele a tojásfejű harcosunk és nem vagyok benne biztos hogy tudna még egy ilyen kíváló évet produkálni!

De viszont szvsz szükség lenne egy irányító kp-ra is mivel Ini eléggé sérülékeny volt az előző szezonban és láthattuk hogy gyengécskén produkált nélküle a csapat!

--> ezt a feladatkört akár Silva akár Mata képes lenne ellátni ( válogatott ) de nem tudom hogy melyik padozna "szívesebben" ( egyikse ) . Kettőjük közül az egyiket nagyon szívesen látnám gránátvörös-kékben virítani. :)
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.06. 18:26:14

ha valaki értelmesen megtudja magyarázni, hogy miért kell nekünk chrigisnky, akkor nagyon igaza van, de a legfeleslegesebb igazolás lenne.
1. KH-nak ott van Puyol.Milito.Márquez.Piqué.Muniesa és ha szükséges Abidal.
2. Úgyse játszhat a BL-be.
3. 20 milliót se ér, pláne nem 30-at.

és hogy miért ellenzitek Mata leigazolását?
1. Nincsen első számú helyettese Henrynek.
2. 20 millióért bőven megéri.
3. Pedro lehet, hogy Barça-nevelés meg szép a mosolya nekünk,d e akkor is Mata a jobb-képességű.

VKP-t szintén felesleges vásárolnunk. Egy középpályást viszont muszáj!!!
♥fcbarca.♥
kompalor
Jugador d'estrella

2009.08.06. 18:24:07

Rikinho20 írta:Lehet hogy nem szabadna ezt az oldalt belinkelnem, nem tudom... De nagyot pislogtam egy híren...
http://atigazolasok.gportal.hu/
A NAP LEHETSÉGES ÁTIGAZOLÁSA /Vincent Kompany : Manchester City-Barcelona/ :shock: :D
valaki hallott erről???
Igen. Ezen én is meglepődtem. De semmit nem hallottam az ügyről.
Kép
Kép
Kép
Visca El Barça! Sempre Barça! Més Que Un Club!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.06. 18:20:54

Chino írta:A fiatalok pedig igaz hogy jól teljesítettek, de azért ezek még csak felkészülési meccsek és nem túl izmos ellenfelekkel játszottunk. Azért ebből nem indulnék ki. Annak ellenére, hogy favorizálom a fiatalok beépítését 2-nél többet hiba lenne felhozni. Pedrito valszeg maradni fog, meellé max 1 ember érkezhet szerintem. Ügyesek de nem lehet MÉG rájuk építeni. Szerintem J. D. Santos még maradhatna, de Pep úgyis jobban ismeri őket. Azt sajnálom hogy Gai-t nem játszatja többet Pep, szerintem ő az egyik legtehetetségesebb fiatal játékos. Több lehetőséggel sztem 1-2 éven belül nyugodtan lehetne számítani rá.
Kihagytad, hogy van 2 nagyon tehetséges fiatal védőnk, akik Pedrito mellett messze a legjobb teljesítményt nyújtották (Fontas, Muniesa). Ha még esetleg Jeffrent is hozzáveszem, akkor Dos Santos-szal együtt ez már 5 ember, azért gondoltam arra, hogy közülük 3-at fel lehetne hozni - ha nincs új igazolás.

Gai-nak szerintem egyelőre csak a híre nagy, meg a youtube-videók. Amikor játszott, akkor eléggé önző volt, és ez nem fér bele a Barcába. Persze örülnék, ha láthatnám még 1-2 alkalommal a barátságos meccseken. Mindenesetre, amit leszűrnék: nekem úgy tűnt, hogy nem a lábával van a probléma, hanem nyaktól felfele - de mondom: jó lenne még őt látni.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.08.06. 18:15:59

Guardiola 2őt szeretne megszerezni ebből a 3asból Chygrinszkij, Mascherano, Mata.Matanak nagyon örülnék szntem nagyon ígéretes tehetség és ezt kitudná használni nálunk.

Ha volt már a modikat kérem h töröljék :wink:
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.08.06. 18:05:55

Lehet hogy nem szabadna ezt az oldalt belinkelnem, nem tudom... De nagyot pislogtam egy híren...
http://atigazolasok.gportal.hu/
A NAP LEHETSÉGES ÁTIGAZOLÁSA /Vincent Kompany : Manchester City-Barcelona/ :shock: :D
valaki hallott erről???
Chino
Llegenda del Barça

2009.08.06. 16:20:53

Mikaos írta:A felkészülési meccsekig úgy voltam vele, hogy egy középpályás (vagy balszélső) és egy középső védő kellene a csapatba.
De amióta láttam a fiatalokat focizni, a véleményem kicsit kezd átformálódni. Az a helyzet, hogy akár a jelenlegi kerettel (3 fiatallal kibővítve) elkezdhetnénk a következő szezont simán, probléma nélkül - szerintem.

Egy dolog csak a problémás, ha valamelyik irányító középpályásunk megsérül, akkor nehezen lehet pótolni őket. Gyakorlatilag talán csak Fabregas lenne képes erre, de azt kicsit erősnek érezném, ha 45 mioért vennénk valakit, aki valószínűleg kevesebbszer játszana, mint Xavi és Ini.
A hsz második felével teljesen egyetértek, bár nem kell feltétlenül egy Fabregas szintű játékost igazolni, sztem 15-20 millió körül lehetne egy olyan játékost igazolni aki padról beállva helyettesíteni (természetesen nem 100 %-osan) tudja Init vagy Xavit. De Yaya is feljebb léphet és akkor Sergi átveszi a helyét stb. Ez már Pepre tartozik.

A fiatalok pedig igaz hogy jól teljesítettek, de azért ezek még csak felkészülési meccsek és nem túl izmos ellenfelekkel játszottunk. Azért ebből nem indulnék ki. Annak ellenére, hogy favorizálom a fiatalok beépítését 2-nél többet hiba lenne felhozni. Pedrito valszeg maradni fog, meellé max 1 ember érkezhet szerintem. Ügyesek de nem lehet MÉG rájuk építeni. Szerintem J. D. Santos még maradhatna, de Pep úgyis jobban ismeri őket. Azt sajnálom hogy Gai-t nem játszatja többet Pep, szerintem ő az egyik legtehetetségesebb fiatal játékos. Több lehetőséggel sztem 1-2 éven belül nyugodtan lehetne számítani rá.
Forca Barca!!!!
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2009.08.06. 15:02:05

én meg láttam tegnap Chigrinsky-t vagy hogy hivják a temesvár-sahtior-ba és hát az egyik temesvári csatár Gigel Bucur :shock: ugy elbolonditotta mindig amikor nála volt a labda hogy pfúúú. :D amugy a temesvár továbbjutott és kiverte az uefa kupa győztest! 8)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.06. 14:42:46

A felkészülési meccsekig úgy voltam vele, hogy egy középpályás (vagy balszélső) és egy középső védő kellene a csapatba.
De amióta láttam a fiatalokat focizni, a véleményem kicsit kezd átformálódni. Az a helyzet, hogy akár a jelenlegi kerettel (3 fiatallal kibővítve) elkezdhetnénk a következő szezont simán, probléma nélkül - szerintem.

Egy dolog csak a problémás, ha valamelyik irányító középpályásunk megsérül, akkor nehezen lehet pótolni őket. Gyakorlatilag talán csak Fabregas lenne képes erre, de azt kicsit erősnek érezném, ha 45 mioért vennénk valakit, aki valószínűleg kevesebbszer játszana, mint Xavi és Ini.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.08.06. 14:29:59

De amúgy miért beszélünk ennyit Mata-ról? Mert a sport és ebbből következően a goal.com unatkozott és kitalált egy ekkora baromságot? Hogy majd a gyerek kivásárolja magát? Annyit tudunk, hogy 1x érdeklődtünk utána és a Valencia határozott "nem"-el válaszolt. Ja és, hogy az apja szerint a fociban 1 nap alatt változhat minden.

Ezt Mata nélkül is tudtuk. Amúgy a sztori valóságtartalma szerintem igen csekély. De ne legyen igazam.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Chino
Llegenda del Barça

2009.08.06. 14:24:14

Azzal azért vitába szálnék, hogy Mata csak a szélen alkalmazható, bár tény, hogy ott érzi legotthonosabban magát. Azért az enyhe túlzás, hogy Pedro jobb jobb nála. Mata simán tud játszani belső kp-t is. Nagyon mobilis játékos, a válogatottba sem véletlenül került be, ráadásul Ini posztjára középen.
És az hogy ilyen fiatal csak hab a tortán. Rengeteget fejlődhet itt, én mindenképpen őt favorizálnám.
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.08.06. 14:05:25

lionelmessi19 írta:Mata viszont nemkellett volna eddig se, és ahogy látom Pedrot meg Jeffrent játszani, egyre kevésbé kéne. Sok szélső támadónk van, ha Iniesta v Henry nemjó, akkor a fiatalok annak a lehetőségnek is örülnek, és jót tesz nekik, amikor nem a rendes posztjukon játszanak.
szerintem se Mata kéne a Valenciából. hanem Silva.(belátom, régebben rosszul ítéltem meg :D ) de nem szélsőnek, hanem a középpályára Xavi és Ini pótléknak. bár ha minden kötél szakad, és az ifjoncaink nem tudnak normális teljesítményt nyújtani szélen(és Pedrot elnézve mostanában ezt nagyon kétlem), akkor ott is játszhatna. de ez csak álom ugye... amúgy Mata se rossz, de szerintem semmivel sem jobb, mint Pedro. szóval fölösleges. de neki jobban örülnék azért, mint Csingriszkijovszkijnek :D
Lezárt