kanty írta:
Szerintem nincs sok esély az ő leigazolására.Nagyon sokba kerül és az Ibrahimovic transzfer után nem fogunk mégegyszer 35-40 milliót kiadni, legalábbis most.
Én nem tartom olyan nagyra Fabregast, mint itt sokan.Elismerem, h egy kiváló képességű focista, de engem nem nyűgözz annyira le.
Az az igazság, hogy mi Barca-szurkolók alaposan el vagyunk kényeztetve kíváló képességű focistákkal, és középpályásokkal, ezért minket nehezen nyűgöznek le más játékosok

Viszont, ha úgy nézzük a dolgokat, hogy mi a lehető legjobb (reális!) opció a középpályára, akkor nem Fabregast mondanád te is?
Fiatal, Barca-nevelés, már 20-21 évesen karmesterré vált Arsenalban, érti a játékunkat (Londonban is hasonlót játszik!), válogatottban is együtt játszanak vele sokan, és nem utolsósorban: tényleg jól játszik - egy olyan poszton, ahol általában 24-28 között érik el az emberek a pályafutásuk csúcspontját.
+ ha eljön Xavi "ideje" (amikor már nem bír 90 percet - erre van esély 2 éven belül, sajnos), akkor jelen pillanatban csak azt tudnám mondani, hogy Cesc tudná őt helyettesíteni.