Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Varga Tamás írta: Ez félremagyarázás, és szerecsenmosdatás.
Más klubok hasonszőrű cselekedeteivel kívánod alátámasztani vélt igazadat.
Félreértés ne essék, a többi csapat esetében is elutasítom ezt a fajta viselkedést.
A véleményed - szerintem - ott bukik el, hogy egyéb szurkolószerű emberek rendbontásával, randalírozásával kívánod elterelni a szót a lényegről. Egyik mondatoddal elismered a Fradi "szurkolók" csúnya viselkedését, de a következő mondattal pedig anullálod. Attól, hogy az UTE szurkolói csinálnak ilyesmit, a zöld-fehér banda brutalitása sem lesz kisebb mértékű, volumenű. És azt se feledjük, hogy a legtöbb balhét a fradista kemény mag generálja, hozza létre, kezdeményezi.
Mihi írta le a lényeget: ez nem ország, ill. nem normális ország. Normális országban már szétzavarták volna ezeket a bandákat. Ha a rendőrök fellépnek, ha nem, akkor meg az.
Én nem gondolkodnék. Amit a Bernabéu-ban alkalmaztak, az a követendő példa. Akinek nem tetszik, elmehet oda, ahova az ilyesfajta viselkedés dívik.
És most nem a normális szurkolókról, a nagypapákról, a családos szurkolókról - ha van még ilyen egyáltalán - beszéltem.
Azt írtam,h másoknál is előfordul?IGEN.Azért,mert sok precedens van rá...
Elfelejtettem volna megjegyezni,h többször fordul elő fradistákkal kapcsolatban?nem kisebbíteni akarom az említett keménylegények "érdemeit"...
Melyik mondatommal annuláltam mit is?...nem ennyiszer,mint a zöld-fehérek esetében...
Pedig lehet,h nem jönne rosszulVarga Tamás írta: Én nem gondolkodnék.
Mivel az én hsz-emet épp támadod,így valszeg a lényeg leírója inkább MihU,nemde?Varga Tamás írta:Mihi írta le a lényeget:
Hopsz,Csongor vágja a csíziót!Perrero írta:
HA én jól értelmeztem akkor azt akarta mondani, hogy mivel más csapatok szurkolói is balhéznak, így más Nb1es csapatokat is lekell küldeni ennyi erővel a blasz 5be, így ott szép mezőny lenne.. nem a Fradit mentette, csak elmondta, hogy máshol is van [auto_cenzúra] a levesben
A Blasz meg nem megoldás..
Ez félremagyarázás, és szerecsenmosdatás.miihii írta:
Persze,ki kell zárni meg örök BLASZ 5![]()
Jó kis mezőny jönne össze az alsóbb ligákban.
Fradi (értelemszerűen),ute (nem kell bemutatni őket sem),diósgyőriek is voltak már tűzben (Sanama írt róluk pölö),hali-zete barátság (régebben -fénykoromban-volt részem pár jó kis derbiben,meccs előtti-utániban is
)...
Mert több példát szolgáltattak már hasonló viselkedésre az említettek is.Igaz,h talán nem ennyiszer,mint a zöld-fehérek esetében,de ez talán nem mérvadó.Bőven kétszámjegyű alkalomról beszélhetünk,ilyen számnál meg mindegy is talán már...
...
Ezzel a hsz-el nem struccpolitikát folytatok és nem kisebbíteni akarom az említett keménylegények "érdemeit",csak arra szeretném felhívni a figyelmet,h azért nézzünk körül,mielőtt ilyen draszikus lépésekért fohászkodnánk.És ha már igen,akkor ne CSAK a fradistákra húzzuk rá a vizes lepedőt...
Kifejtettem már...Asys írta:Azért ne legyünk már komolytalanok, ezzel az erővel a Barcát az Espanyol elleni balhé alkalmával a szurkolói miatt a Spanyol harmad osztályba száműztétek volna?...
Nem a klubbot kell bünntetni, hanem a szurkolókat. Kamerákat felszerelni a szektorokba, és aki balhézik azt 3 év letöltendő szabadság vesztésre kell ítélni azt pápá. (mint angolban)
Aztán legközelebb kétszer is meggondolja a szurker, hogy renitenskedjen!
Jeee!senzu írta:újra bebizonyosodott, hogy az nb1nek szüksége van a Fradira![]()
játszani ugyanúgy nem tudnak, mint anno, de legalább a balhék visszatérnek...
Tudod Tamás Magyarországon nem úgy működnek a dolgok, hogy ha valaki rendet bont, akkor azokat kitiltjuk a stadionból, vagy őrizetbe vesszük. Ha embert öl valaki, akkor arra is képesek ráhúzni hogy önvédelem volt, vagy pedig az elhunyt nem abba halt bele hogy megszúrkálták, hanem a rejtett szívelégtelenségében...Varga Tamás írta:Elolvastam Rinku bejegyzését a fórumba.
Úgy vélem, hagyni kellene, hadd legyen mindenki tisztában a tegnapi eseményekkel!
A fradisták egy része azért is tör-zúz, ha nyernek, ha kikapnak akkor is.
Szánalmas, csürhe bagázs.
Nem értem, minek kell még történnie, hogy ezeket "üzemen kívül" helyezzék? embert kell ölniük? Gyilkolniuk kell?
És akkor csodálkoznak a fradisták, hogy jó páran utálják, gyűlölik őket!
Okot adnak rá!
Én a BLASZ 5-be száműzném őket, és soha nem engedném feljutni.
Erre szükség van?
NINCS!
Az mlsz meg asszisztál ehhez, a fradi vezetők meg a kezüket teszik szét!
Megkockáztatom, a fradi a magyar labdarúgás legnagyobb ellensége, legnagyobb kerékkötője! Balhé, balhé hátán!
Takarodjanak!
Akkor kellett volna az egész csapatot feloszlatni, mikor karokat lengettek, meg "Auschwitzba indul a vonat!" rigmust kiabálták. Csakhát, a vezérnek nem állt érdekében.
Akinek nem inge, ne vegye magára!
Tegnap a barátnőmhöz mentem este, aki a Vasvári Pál utcán lakik. Féltettem a kocsit, de gondoltam hogy ha bentebb állok meg, akkor oda már nem engedik be őket a rendőrök, szigorúan csak a VP utcán mehettek. Aztán legnagyobb szerencsémre nem ott hozták el őket, mint ahogy amúgy szokás. De azt hallottuk hogy elment olyan fél10-10 körül kér rendőrautó, aztán mégegy, de mindegyik nyomta neki mint az állat. Még sokáig hallottuk a két szirénát, úgyhogy valahol ott lehetett balhé a közelben. Aztán vagy fél-1 óra múlva megint jött két szirénázó kocsi. Fél12-kor felhívtam Édesanyámat, Ő kérdezi hogy minden rendben? Nincsen semmi baj? Aztán mondja hogy úgy hallotta hogy a temetőnél felgyújtottak 3 autót, meg verekedések is voltak, nehogy valami bajom legyen. Hát mondom itt nincsen semmi mert nem erre hozták el őket, úgyhogy itt nem volt balhé. Éjfélkor mentem hazafele a temető felé a körúton, de nem láttam semmilyen jelét rendbontásnak.Rinku írta:Na akkor egy kb 5 perce elhangzott beszélgetés, hogy miylen kedvesek a vendég szurkolók:
Személy szerint én hoznék egy ítéletet! Amelyik fradis azért jön le Nyíregyházára, hogy verekedjen, az rohadjon meg a szaros fővárosában! Ide ne jöjjön! Egy nagyon jó meccset így kell tönkre verni! EZ A FRADI! EZ A FRADI!
Köszönöm a moderátoroktól, hogy hagyják mindenkinek, hogy elolvassa (nem túlzás), egy túlélő nyilatkozatát a tegnapi meccs után!
Nem vagyok fradista, de mindenkitől az ő nevünkben is őszinte bocsánatért esedezem, hogy ekkora férgek rágják Szép Országunk szívét, hogy meccsen is a haverommal az kell tervezgetnünk, hogy miylen úton menjünk haza, hogy ne essen bajunk!
Az addig rendben van. De ha egy lelátó mondok egy számot 5000 férőhelyes, akkor nem adok el 5500 jegyet...robertfcb írta:Hát itt az érkezési sorrend dönt, mivel külön székszámmal jegy nnicsen, ezért aki később érkezett járhatott így véleményem szerint.. én másfél órával a kezdés előtt érkeztem a stadionba, de már alig volt jó helyre ülőhely az új lelátón, mert csomó hely le volt foglalva előre, szal bement haver és lefoglalt úgy két sort, hogy oda már nem ülsz mert..![]()
nem láttam, de kimerítő beszámolókat kaptam.realmadridfan írta:Ja, és még valami:
Boixos: Láttad a meccset?
Asszem nem Szakál Miki volt.A szpíker...................hát az no comment Very Happy Annyira össze vissza beszélt és beszéltette a közönséget, hogy az valami hihetetlen. És emellé még néha tök égő dumákat is elnyomott....Nem tudom ki volt, de ha Szakál Miki, akkor fú óriásit csalódtam benne Very Happy
Ferdíts, úgy van, az első meccsen többen voltak, most meg nem volt teltház, azt nem tagadom, hogy többen a fradi miatt jöttek ki, de azt se feledd, hogy ez a csapat a szezonnyitón 5-1-re nyert, most lényegtelen, hogy a gyenge Vasas ellen. Én pl. akkor megfogadtam, hogy kimegyek a következő meccsre, pedig nem is tudtam, hogy a fradi az aktuális ellenfél, de nem számít. A meccs egyébként nagyszerű volt, túl sokat nem is kellett Vojinovicnak védenie, az meg mindent elárul, hogy egy öngólra futotta a szuper fradikának, ami már korántsem az igazi, undorító angol mintát utánzó játék, egyedül a bedobás 16-oson belülre akciók voltak benne a csapatban, szégyen volt, amit ez az angol edző játszatott. Egyedül Kulcsár megindulásában volt valami, azután lett a rosszul eltalált, megpattant labdás öngól, gratula. A szurkolók pedig, az a néhány amelyik folyton dobálta a tűzijátékot a pályára, azokat hadd ne minősítsem, nem is nagyon lehet...A hazaiak első hazai meccsén kb 3000en voltak, most telt ház volt, de gondolom, ennek "semmi köze" ahhoz, hogy a Fradi volt az ellenfél... Wink