Mindig mindig csak ámulok és bámulok, mikre képes egy szutykos Paint..

Vélemény?

Nem tom...ez hogy mien színű lenne akkor festetni kéne ami plusz költség,gondolom így működne nem hogy festenek vagy micsoda?Ha a gránátvörös kékre gondolx Enrique.Vagy csak arra hogy mi legyen az alapszíne a pólónak?Mert nálam a fekete a tuti,mert azon nem látszódik annyira ha használódik.Enrique írta:Én azért még felvetném a színkérdést is...![]()
Mert azért az sem mind1.. Nos?
...sztem is erről lenne szó... Enrique ötlete teccikCharlie írta:Emberek,nem kell szám meg név.Ez nem 1 mez,ez 1 szurkolócsoport pólója!Nekem sima póló kell,és vmi jó minőségű mint Enrique kolléga mondta,és elől címer,hátul felirat + zászlócska.
C.
Több mint egy klub.Morminho írta:Ez jó lett Enriquenekem teccik, csak mondd el, h mit jelent az ami a póló elején van
Én meg nem is nagyon szeretembalboa7 írta:egy galléros polóm nincs és nem is volt...
Nekem sem a Morminho lenne rajtaRivaldinho írta:1épként szerintem kumma jó csak nekem nem Rivaldinho hanem Dani lenne ráírva
Az elején a Barca címer 900ftRivaldinho írta:900 meg még 1800 meg még poló?? nem értem