Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarod hallgatni a társak fenséges szuszogását az éjjel?VIII.Henrik írta:Mivel kocsival megyek fel, legfeljebb abban elalszok, de azért szeretnék beállni legalább egy udvarra vkihz.
Tuti,h a főváros lesz a helyszín,de konkrétumok még fejlesztés alatt...messi4ever írta:Hol lesz a taléálkozó. MErt a pesten jövök én is.
Kedves tőled hogy magadon kívüli állapotban meglátogatsz...Akkor lesz a szülinapom(illetve 12.-én),de gondolom nem ennek köszönhető a látogatásSzandi írta:Másfajta tali, de ez is tali: Tim, 11.-én legyél otthon,te is Elem, viszek vendéget magamon kívül is! Biciklivel megyünk!
Amennyiben tudok menni (és nem felejtem elkovinho írta:Úgy emlékszem legutóbb mezkifordítás voltmiihii írta:Jah,és ha már mez.
Mindenki hozott anyagból dolgozik?Saját szerkóban nyomja?H van megkülönböztetve a két csapat?
Vagy nem?
Tim írta:Játszhatsz teremcipőben is,max csúszkálni fogsz egy kicsit,de nem vészes.
Te majd a közönségnek játszol,Henrik!VIII.Henrik írta: Igen Tim, erre számítok. Nem baj, kell egy kis show!Majd nem teszek hirtelen mozdulatokat. Ez jól jön amúgyis fociban, nem?